2006/10/31

Grattis vinnande fondhjältar!

SUPPORTERFONDEN Den senaste veckan har Supporterfonden haft ett lotteri där alla som skänkt över 100 kronor automatiskt kvalificerat sig i dragningen. Priserna är fem paket om två matchbiljetter till Blåvitt nu på söndag och ett fotbollsspel från EA Sports (FIFA07). Biljetterna blir extra attraktiva med tanke på att matchen kan bli den sista någonsin på Gamla Ullevi...

De lyckliga vinnarna av biljetter är:
Eddie Ilic (Göteborg)
Magnus Abrahansson (Hisings Backa)
Fredrik Andersson (Göteborg)
Krister Honkonen (Angered)
Göran Krebs (Göteborg)

Alla fem får två biljetter per person hemskickade nu i veckan.

Den lyckliga vinnaren av fotbollsspelet FIFA07 är:
Jonas Qvist (Borås)

Grattis alla vinnare och tack för att ni är fondhjältar och ger ert stora stöd till IFK Göteborg i med och motgång! Heja Blåvitt!

Stärk IFK Göteborg- Stöd Supporterfonden!
www.supporterfonden.se

6 kommentarer:

  1. fan va sköj att ni börjat lotta ut mer grejer på fonden, blir ännu en anledning att delta då- även om stöd till blåvitt borde räcka och bli över...

    SvaraRadera
  2. Skandal att en Boråsare vinner högsta vinsten och därmed avslöjar att han har skänkt pengar. Vad skulle det vara bra för?

    Tacka vet jag GAIS och ÖIS som den här säsongen har gjort en hel del nytta i allsvenskan. 12 poäng till Elfsborg samt ett par plockade av AIK.

    SvaraRadera
  3. johannes/ själv tycker jag mer du är pinsam med din aggressiva kommentar. göteborgare lär du ju inte vara med tanke på din avsaknad av allt vad humor heter. långt över 12 lär du inte heller vara.

    SvaraRadera
  4. johannes/ du står för det? jaha, och jag antar att du tycker det är helt ok att säga heil hitler så länge man står för det med eller? vad är det för skum debatt som pågår här. väx upp med er.

    SvaraRadera
  5. Det finns mycket skit här i världen.

    SvaraRadera
  6. Röd Guling - Har du inte någon annanstans att skriva än HÄR?
    Du måste känna dig förbannat ensam...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.