2006/10/03

Det sägs att...

...ryktet kring Alejandro Lago stämde. Han kostar 3 miljoner och är trots detta aktuell för att köpas loss av IFK Göteborg.

...Martin Smedberg har ett stort intresse på sig från nyallsvenska Trelleborgs FF. Där vill de använda honom som central mittfältare.

...Mikael Antonsson sitter lite löst hos sin nya tränare i Grekland sedan han bett honom att dra åt helvete mitt under en match.

...Bosse Johansson visade på prov av senildemens under sitt sista år i IFK Göteborg. Under en matchgenomgång tog han nämligen ut två spelare i startelvan som sedan en tid inte fanns kvar i föreningen. Då tvingades Håkan Mild att ingripa och rätta vår dåvarande tränares laguttagning följt av en lång pinsam tystnad.

...Göteborgs Posten nu deklarerat redaktionellt att de specialsatsar med utrymme och bevakning på hockeylaget Frölunda Indians. Detta för att man anser att deras tidning domineras av fotboll och vill därför skära ner på utrymmet för världens största sport i förmån för isdans på Scandinavium. I senaste omgången kunde man jämföra cirka tre helsidors bevakning av Indianerna i jämförelse med två notisliknande småartiklar om Blåvitts och Gais matcher. Prenumererar du fortfarande?

...Håkan Mild visade prov på genialt ledarskap när han ställde sig på ståplats nere i Helsingborg. Han gjorde inte mycket väsen av sig förrän omgivningen begärde att han skulle ta ordet, men han visade att det finns en känsla för att kontakt med supportrarna på olika vis är en nödvändighet- även i det som vi annars kan kalla "blåmusslan IFK".

22 kommentarer:

  1. rädda era liv, rädda era barn, bort med Lago från fotbollsplan.

    SvaraRadera
  2. men orka GP när man har baraben!

    SvaraRadera
  3. Skall det satsas på unga spelare från regionen vore det väl ett udda drag att sälja Smedberg till Skåne?

    Skall det satsas på unga spelare från regionen vore det väl ett udda drag att köpa en sydamerikan från Norge?

    3 mille för Lego, vad kostar Arneng?

    SvaraRadera
  4. ..frankie menar att en spelare är bänkad när han i själva verket är skadad.

    och "jozo". IFK behöver inte bli fundamentalister vilken väg de nu väljer. Man kan givetvis satsa på unga samtidigt som man värvar vissa etablerade spelare.
    Redan i ung ålder kan barn resonera kring nyanser i språkbruket.

    SvaraRadera
  5. Bosses demens konstaterade jag direkt när han kom till klubben. 3 mille för Lago? Ett alternativ är väl att slänga samma summa i sjön

    SvaraRadera
  6. 3 miljoner...för det får man ju 6 miljoner tuggumi..!!!

    SvaraRadera
  7. Mats P, vi saknar dig!!

    SvaraRadera
  8. Trist med hetskampanjen mot Lago. Troligen är denne uruguayanske vm-kvalspelare underskattad av supportrarna. Något måste väl föreningen, som träffar honom varje dag, se hos honom om intresseryktet stämmer.

    SvaraRadera
  9. Jag tycker inte Lago är dålig, men tveksamt om han är värd 3 miljoner.

    SvaraRadera
  10. Hett tips: LAGO SUGER, dessutom är han gammal.

    SvaraRadera
  11. tror att det finns en anledning till varför han satt på bänken i Norge och att dom gav bort han till första bästa klubb

    han är helt enkelt inte tillräckligt bra på fotboll!

    SvaraRadera
  12. Sista anonym:

    Vågar nog påstå att Lago har lika mycket, om inte mer, boll i sig än de andra vi har i försvaret. Om det är nån som förtjänar kritik just nu där bak så är det faktiskt Bjärsa.

    SvaraRadera
  13. Lago hade varit klockren om vi haft Risp eller någon annan snabb försvarare brevid honom, Bjärsa är väl snarare mindre långsam än snabb.

    Men 3 miljoner är oavsett för mycket pengar. Rosenborg verkar ju inte vilja ha honom så det måste väl vara möjligt att förhandla ner priset något, de blir ju trots allt av med en, som det ryktats, hög lönepost.

    SvaraRadera
  14. det var väl så att IFK bjöd över elfsborgs bud på antonsson, närmare 5 miljoner. så därav har man väl ett riktpris.
    säg att vi lägger hälften på lago och resten på en ny vänsterback, så tyckerjag vi har ett bra lag tills nästa år.

    SvaraRadera
  15. Förjävligt om man köper Lago. Han är ju inte ens bra. Fan va trött man blir om så blir fallet...SUCK!

    SvaraRadera
  16. Haha Lago verkar vara Norges svar på Qurinho. Rosenborg köpte honom för 15 miljoner norska kronor. Snacka om besvikelse.

    SvaraRadera
  17. larsa/ Så du menar på fullt allvar att GP är en bra tidning generellt och att deras usla sportsidor vägs upp av bra nyheter på andra håll?

    Jadu, DN är hästlängder före. Läs en enda artikel av stjärnan Gert Gelotte på GP så ska du nog utveckla ett större perspektiv på vad GP är för något. En riktigt röten produkt.

    SvaraRadera
  18. sälj inte smedberg förfan.!!

    vill se wernbloom-smedberg på innermitfältet

    SvaraRadera
  19. Larsa/ Jag vill påstå att GP håller riktigt låg nivå rent journalistisk på alla områden. De hade innan de bantade bort Aveny en riktigt bra nöjessektion men sedan den sparades in försvann alla läsvärda skribenter på nöje med. Idag har man pajasar som Johan Rylander (AIK:are för övrigt) som sitter och skriver schlager och tv från de mest konservativa och ej attraktiva perspektiv.

    Personligen ser jag utvecklingen med både Ny Tid, Göteborgs Fria + Metro, punktSE & City Göteborg som riktigt skönt för jag kan ta del av lokala nyheter och aldrig läsa GP mer än på nätet. GT håller för övrigt bättre klass rent journalistiskt även om formatet är svårare att få plats i och procenten Expressenmaterial fortfarande är för stor...

    SvaraRadera
  20. larsa/ Jo men i det mediadödläge som länge rådde i GBG var det ju en frisk fläkt att dagliga alternativ dyker upp. Detta sätter ju press på GP att producera bra material (förhoppningsvis) för att inte tappa läsare...

    SvaraRadera
  21. Synd att GHS konkade. Om det med BoJo stämmer är det ju helt fantastiskt roligt. Nästan lika kul som att en ekonomiskt brandskattad förening vill lägga 3 miljoner kronor - TRE miljoner kronor - på en bänkvärmare från Uruguay. Köp Peter Larsson från HBK i så fall, han är ju lång och långsam, men han kan i alla fall svenska. Lägg miljonerna på ett bankkonto i Luxemburg istället.

    SvaraRadera
  22. Jag tycker Lago har fått alldeles för hård kritik..Tycker han varit mindre bra ett par matcher men ska man klaga på några så ligger ju snarare Hjalmar, Kihlberg, Pontus och Bjärsa närmare till hands..

    Lago må vara långsam men han slår iaf. inte lika många tjonbollar som bjärsa.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.