2006/10/03

Nytt hos Alternativa shopen vecka 40


Glöm inte att du kan skapa din egen souvenir genom att ge oss förslag eller
färdiga idéer genom mail eller i kommentarstråden här under!

19 kommentarer:

  1. "AVGÅ ALLA" haha grym, en sån borde man inhandla o ha på matcherna.. .

    SvaraRadera
  2. Gillar dom flesta motiven, men tröjor med annan färg på ärmarna är verkligen skitfult.
    I övrigt tummen up!

    SvaraRadera
  3. Vart går pengarna till? fonden?

    SvaraRadera
  4. det lilla överskott som blir går till att driva fonden främst och blir det något över utöver detta går de in i fonden direkt...

    SvaraRadera
  5. sen gällande de färgade ärmarna så finns alla våra motiv i flera helvita tröjor med så det är bara att välja själv vilken tröja man vill ha till vilket motiv!

    SvaraRadera
  6. Comic sans?
    Seriöst, vem fan gör era tryck?

    SvaraRadera
  7. Frankie

    Kommer ihåg din artikel efter matchen mot Derry var det väl?

    Att alla var skyldiga typ.

    Den var så bra......

    Kan det vara något i tröjväg?

    Jag är skyldig/en av de skyldiga etc

    SvaraRadera
  8. hat/ Jo alla tryck måste ju vara i samma stil, eller inte. I love NY tröjan är ju förebilden och då kör man självfallet på samma font. Men 1+1 kanske inte är intressant för mongobombers.

    Gnälla och gny är det enda vissa kan men att göra något bättre själv klarar de inte, jo bortsett vandalism då.

    SvaraRadera
  9. hänsyftningen tidigare avsåg:

    http://ifkgoteborg.blogspot.com/2006/07/100-frklaringar-till-superfiaskot-i.html

    SvaraRadera
  10. Är väl inget konstigt att det inkommer både positiva och negativa kommentarer om utbudet, precis som det funnits om shopens produkter tidigare. Själv hittar jag inget som tilltalar mig av de som kommit upp hittills, men allt som skapar intresse för IFK är så klart bra på sitt sätt.

    SvaraRadera
  11. I LOVE GBG

    Lekte lite med I LOVE NY-temat. Använd den om ni vill, supporterfonden. Det är jag som är upphovsmannen så ingen kommer att gnälla om ni använder den, eller använder idén om nu bilden inte är högupplöst nog.

    SvaraRadera
  12. anonym/ Tack för förslaget, ska kika på det! Det dräller in tips och idéer via mail i en sådan takt att vi inte hinner producera ens en bråkdel av alla förslag just nu, härligt!

    margareth/ vem har sagt att det vore konstigt om det kom både ris som ros?

    SvaraRadera
  13. vissa verkar tro att alla tröjor måste vara maximalt macho-coola. det finns faktiskt de som inte attraheras av "ultras" stuket på grejer. som jag.

    plus att man bör ge barn alternativ med och tjejer.

    SvaraRadera
  14. Frankie: Den senaste anonym innan dig? Som dessutom slog fast att man gillar att vandalisera (ehh?) om man inte gillade ett typsnitt på en tröja. Men strunt samma.

    SvaraRadera
  15. anonym/ aha, haha den missade jag. Jaja men folk will be folk.

    DOCK, har man en bättre idé eller (ännu bättre-) kunskap att göra en egen bild kan man skicka in den till oss på kontakt@supporterfonden.se så slänger vi upp det om det är bra!

    Vi måste ändå rensa ut lite nu för IFK promotion AB har börjat gnälla om att vi är inne och trampar på deras varumärke på vissa motiv. Så det kommer väl bli en del ersättning av befintliga motiv framöver...

    SvaraRadera
  16. Frankie, varför är den senaste Håkan Mild-tröjan borttagen nu? Vi som redan beställt den, får la hem den hursomhelst?

    SvaraRadera
  17. anonymous: Exakt, när det kommer upp en "Vandalism"-tröja är jag nöjd!

    SvaraRadera
  18. habra/ SJÄLVFALLET får alla som beställt tröjor sina tröjor. IFK Göteborg hade dock klagomål på att deras namn stod på den tröjan, det var en träningströja där texten "IFK Göteborg" syntes på bilden så vi fick ta bort den för att inte vara inne och rota på deras varumärke.

    Men ni som redan beställt och betalt får självfallet era tröjor hemlevererade. Sedan ska vi uppdatera den bilden så att tröjan kan komma upp igen, dock utan tryck på Håkans tröja den här gången...

    Hat & Anonym/ Vi går åt det hållet, två nya anti-gais tröjor finns bland annat. Bara en tidsfråga innan vi börjar uppmuntra till vandalism med... ;)

    SvaraRadera
  19. Måste bara säga att Cliff-tröjan är helt klockren ! Ett måste !

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.