2006/10/24

"Det kommer mera..."

SILLY SEASON Först avslöjade Baraben att Ragnar Sidurdsson skrivit på för IFK, sedan blev det officiellt. Sedan avslöjade vi att Mathias Ranégie skrivit på för IFK, sedan blev det officiellt. Vi poängterar inte detta bara för att framhäva hur rätt vi haft utan även för att konstatera att mer förändringar är på gång. (Men visst är det på tiden att vi levererar lite korrekt information efter Mikael Antonsson-debaclet när grekerna kom med sitt erbjudande efter att vi avslöjat Antons planer på att skriva på för Blåvitt...)

Baraben erfar även att ytterligare två spelare inom kort skriver på för IFK Göteborg. Dock är ingen av spelarna någon "etablerad stjärna" och bägge namnen har förekommit i spekulationerna hittills. Mer information får du självfallet här på Baraben.com när mer konkreta nyheter (och rykten) finns att presentera...

34 kommentarer:

  1. Mikael Lustig och?

    SvaraRadera
  2. Gissar på Eldin Karasik(?) och Mikael Lustig.

    Men hoppas på Arneng och Lustig.

    SvaraRadera
  3. Tror också Karasik och Lustig, men Arneng känns inte långt bort...

    SvaraRadera
  4. Lago och Shaffer?!?!

    SvaraRadera
  5. laphroaig,

    Vi har lånat Schaffer även för nästa säsong så du har fel tyvärr. Och Lago kan knappast vara aktuell för IFK när han suger verkligen.

    SvaraRadera
  6. Eldin och arneng antagligen? jag dansar inte direkt av glädje..

    SvaraRadera
  7. Snälla inte Lago bara!

    SvaraRadera
  8. Jävlar, läste Frankies text och tänkte "gött nu kommer väl Arneng och Karisik" sen trillar man in här och får se Lago nämnas.

    Det kan ju faktiskt vara Lago man tänker köpa. Men köper Håkan loss Lago så sabbar han ju totalt i alla fall mitt förtroende för Håkan som sportchef. Lago är ju i bästa fall en back för en bottenklubb i Allsvenskan...

    SvaraRadera
  9. Sandklef och Rosenqvist? Nä just det ja..de är ju skadade och spelar oftast i Gais B-lag. Vad händer egentligen med Ali Gerba? Och vem skall bli nästa års huvudtränare???...Bara ben på Stefan Rehn!!!

    SvaraRadera
  10. Det blir nog

    Karasik och Lustig
    eller
    Karasik och Arneng.

    SvaraRadera
  11. Karisik och Bobbie FDC? Arneng är väl en etablerad stjärna.

    SvaraRadera
  12. Men TVÅ högerspringare???

    SvaraRadera
  13. rookie, karisik är väll vänster?

    SvaraRadera
  14. Arneng kommer inte! En från superettan och en från ett allsvensktlag ligger nog närmare.

    SvaraRadera
  15. karisik går nog till danmark, lustig till norge.

    BFDC skulle dock vara en fin värvning och käftsmäll på gais samtidigt. vi behöver också mer drag på den kanten, när alex spelar på mitten.

    SvaraRadera
  16. karisik blev klar igår läste jag.

    SvaraRadera
  17. Lasse Johansson och Petter Wastå?

    SvaraRadera
  18. ..enligt mina högst tillförlitga källor (samma som Aftonbladet och Hänt Extra använder) så är det Sven-Göran & Fredrik Ljungberg
    ;P

    SvaraRadera
  19. BFDC och Karisik

    SvaraRadera
  20. Byt Bobbie mot Berg. Om vi får Arneng, vem försvinner av Wernbloom, TO och Kihlen? Karisik som vänstermitt tillsammans med Vasquez medan Wowwen försvinner. Ta hellre tillbaka Erling istället för att fortsätta med Lago...

    SvaraRadera
  21. en utav dem är den där unga backen från Falkenberg, den andra är Eldin

    SvaraRadera
  22. Jag har hört av en kille som känner en annan som är granne med sir alex:s hund att det är hela Manchester uniteds a trupp som snart blir klara för klubben

    SvaraRadera
  23. Dags att Frankie med flera listar ut vem som får tränaransvaret nästa år, det är den viktigaste frågan tycker jag. Minns Ni Kalle, han kom till blåvitt mycket tack vare att Bosse kom!Kommer det nån riktigt bra tränare kanske det för med sig att riktigt bra spelare vill spela för blåvitt!

    SvaraRadera
  24. rb/ ryktet om Stefan Rehn är väl inte helt ogrundat?

    SvaraRadera
  25. komigen!

    Vi måste ju ta toivonen om öis åker ner vilket de kommer att göra!

    SvaraRadera
  26. Helt rätt, Toivonen är grabben vi behöver! Islänningen Ragnar är väl vårt nästa backlås?

    SvaraRadera
  27. Du menar att Ragnar blir hetare än en geyser?

    SvaraRadera
  28. frågan är inte om ragnar blir het, snarare om bjärsa klarar av att vara den ledande av två mittbackar- något han helt misslyckats med sedan kalle försvann, riktigt dålig har han varit.

    SvaraRadera
  29. Vad det gäller Mathias Ranégie så är det lite småsaker som återstår. Iaf senast jag hörde något och det var i fredags.

    Summan för övergång var klar, men vad jag förstog så handlade det om % vid eventuel försäljning. Men som sagt det var i fredags.

    SvaraRadera
  30. Lustig å Bobbie

    SvaraRadera
  31. tror också på lustig och bobbie.

    dif verkar ju inte vara intresserade av lustig längre och han har sin u21-landslagsplats (och iofs hela sin framtid) som står på spel om han blir kvar i gif. han kommer.

    angående bobbie så verkar ju inte jonathan berg vilja komma tillbaka och då gais är jävligt panka så... lär väl bobbie vara den plockar av dom.

    om dom värvar johan arneng ska jag dock börja gå på hockey istället - djurgårdare kan hålla sig på stureplan - och särskilt dom som enbart lever på ett rykte som aftonbladet spridit om att dom skulle vara bra.

    SvaraRadera
  32. makondele hade varit fint dock.

    BFDC och lustig är båda högeryttrar eller?

    SvaraRadera
  33. "om dom värvar johan arneng ska jag dock börja gå på hockey istället - djurgårdare kan hålla sig på stureplan - och särskilt dom som enbart lever på ett rykte som aftonbladet spridit om att dom skulle vara bra."

    Du vet väl att han är från Degerfors från början?

    Dessutom så tycker jag det vore skam och skandal om man tackade nej till en spelare som ställer krav på sina medspelare och som har vunnit SM-Guld. Det är den typen av människor vi ska ha på kamratgården.

    SvaraRadera
  34. Arneng, Lustig, lago, Karasik?

    Det stod faktiskt i texten att ingen av spelarna var "etablerade sjärnor". Nu tolkar alla naturligtvis de orden som de själva vill men en spelare som nyligen var med i A-landslaget, en spelare som spelat i ett Uraguays landslag och två¨spelare som spelar/spelat i det svenska U-21 måste väl räknas som "etablerade sjärnor"?

    Lustig och Karasik kan jag kanske ta, men är det Arneng och Lago det gäller borde någon skriva om sin lilla nyhet..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.