2006/10/17

Gårdagens nyheter GP, gårdagens nyheter...

SILLY SEASON GP berättar att Mathias Ranégie är klar för IFK Göteborg. Baraben.com kunde dock redan i torsdags exklusivt avslöja att Ranégie erbjöds ett kontraktsförslag.

Baraben.com i Torsdags (12/10):

"Mathias Ranégie klar för Blåvitt i helgen!

SILLY SEASON Den löjliga säsongens stora snackis Mathias Ranégie blir enligt uppgifter till Baraben klar för IFK Göteborg inom kort. Enligt Barabens källa så har Ranégie tackat nej till ett utländskt anbud för att han fått indikationer från IFK Göteborg om att ett kontraktserbjudande är närstående."

Ranégie kommenterar själv övergången i GP med att konstatera:
- När du börjar träna med ett lag är det svårt att byta.

I söndags (15/10) fyllde Baraben.com på med:

"Baraben.com erfar nu att IFK Göteborg kommit överens med Mathias Ranégie om ett muntligt avtal på ett okänt antal år. Enligt vår källa ska parterna träffas under Måndagen för att signera kontraktet officiellt. Välkommen till Blåvitt Mathias Ranégie!"

22 år, 196 cm lång och med 25 mål på 19 matcher på division 2 nivå är det en utpräglad boxstriker och bollmottagare som har värvats lokalt- till en billig penning. Oavsett om Mathias gör succé eller inte så är det en liten ekonomisk risk och det är en lokalt förankrad talang som knyts till föreningen. En värvning som som är både intressant som spännande.

10 kommentarer:

  1. Nån som vet hur långt kontrakt han får? Fyra år vore väl det optimala. Slår han igenom efter två år så vill vi ju inte att han ska stå kontraktslös.

    SvaraRadera
  2. En liten kommentar från en "kalenderbitare": han gjorde faktiskt "bara" 24 mål i serien. Han registrerades felaktigt som målgörare mot Lundby av Lärje/Angereds hemsida, på svenskfotboll.se står det dock att en annan person gjorde målet.

    SvaraRadera
  3. 2-årskontrakt är det. Gör han succé är det bara att förlänga kontraktet med bättre lön.

    Om han skulle misslyckas helt så är det ju inte så bra att ha ett 4-årskontrakt.

    SvaraRadera
  4. gör han succé ett så blir han väl såld år två för noll komma fem miljoner till rosenborg eller köpenhamn. varför skriva så kort med en stor talang???

    hans lön lör ju vara peanuts!

    SvaraRadera
  5. baraben- först bäst och vackrast... ;)

    SvaraRadera
  6. Varför hålla på som Laul på aftonbladet. "Som vi redan avslöjat" bla bla bla. Bara löjligt att hålla på att höja sig själv på samma sätt som en dålig kvällstidning.

    SvaraRadera
  7. haha helt rätt att spotta på gp. Blåvita fans vet mer om IFK än de så kallade journalisterna på tidningarna. KRÄDD.

    SvaraRadera
  8. haha först igen. bra baraben

    SvaraRadera
  9. Ta det lugnt Frankie...
    Är ganska säker på att GP kände till detta lika väl som dig, dock lite skillnad på att publicera på en supporterblogg och i en morgontidning.

    Är det någon som vet hur han uttalar sitt namn förresten?

    SvaraRadera
  10. Frågan är om han har slutat röka hasch varje dag??

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.