2006/06/03

Snart 200 fondhjältar går mot 100 000!

SUPPORTERFONDEN Under de senaste dagarna har Supporterfonden fått in över 5 000 kronor i gåvor till insamlingen från oss supportrar till IFK Göteborg.

I skrivande stund har fonden samlat in 71 222 kronor från hela 188 fantastiska fondhjältar och nu siktar vi på att komma upp i sexsiffrigt innan VM är över. Ett svårt mål? Javisst, kanske det. Men vi tror stenhårt på insamlingen, vi tror på den kraft som ni, nu flera hundra fondhjältar, börjar mobilisera och vi hoppas att alla nuvarande fondhjältar kan försöka att värva ytterligare en eller kanske ett par nya medlemmar i vår skara!

Är du med i rörelsen för ett starkare Blåvitt?
Inte ännu? Se dig omkring på Supporterfonden.se för mer information eller maila oss på Supporterfonden med eventuella frågor!

DIN GÅVA STÄRKER BLÅVITT!

4 kommentarer:

  1. 188 pers innan VM börjat är fan minst dubbelt så många jag trodde ni skulle få med er på så här kort tid. Imponerande.

    SvaraRadera
  2. Har några företag skänkt ett bidag ännu? Det fanns väl vissa paket för dem vill jag minnas?

    SvaraRadera
  3. ett företag har ju skänkt över 1000 spänn, Marksaneringsinfo, men Supporterfonden har inte sålt mot företag alls tydligen, inte än i alla fall...

    SvaraRadera
  4. Nice colors. Keep up the good work. thnx!
    »

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.