2006/06/07

Nu är det nära...eller?

TRÄNINGSBEVAKNING Igår var det Sveriges nationaldag, uppe på Kamratgården hade Blåvitt träning. I härlig värme och i strålande sol körde gubbarna ett 1 h och 30 minuter långt pass.

Det mest intressanta var dock inte träningen utan vem som var där och kollade, ingen mindre än Mikael Antonsson!

Sveriges bästa mittback hade sökt sig upp till Kamratgården för att kolla på hela Blåvitts pass, under träningen hade han även ett hemligt(?) samtal med Håkan Mild i en halvtimme. Antonsson njöt ikapp med sommarvärmen. Efteråt hade Anton även ett samtal med tränare Arne Erlandsen. Nu väntar vi alla på att det ska bli officiellt...

7 kommentarer:

  1. Fint som bara den. Det här kan bara inte misslyckas. MEN varför har en elegant mittback en Big Brother-tatuering på armen? Nog för att han är från Blekinge, men nu måste snart gränsen vara nådd när det gäller fotbollsspelares tattighet.

    SvaraRadera
  2. skit i gaddningen bara Anton skriver på är viktigt!!!!!!!!!!!!!

    Anton Do It!!!!!!!!


    PAX!

    SvaraRadera
  3. Trevligt! Hur var träningen i övrigt? Hur verkar Ryan?

    SvaraRadera
  4. Inget speciellt att säga om träningen, Garry märktes inte så mycket. Ali Gerba missade många öppna målchanser. Det som inbringade flest applåder var när Oscar skruvade upp en boll i ena krysset med högern

    SvaraRadera
  5. Trevligt med lite träningskvaller... men varför ingen matchrapport? :S

    SvaraRadera
  6. träningsrapport såklart skall det vara....

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.