2006/06/26

Häcken leder dragkampen om Sebastian Larsson!

SILLY SEASON Under våren har flera Allsvenska föreningar jagat Arsenals svenske vänsterytter Sebastian Larsson. De två svenska föreningar som hittills varit hetast på gröten är IFK Göteborg och BK Häcken. Nu erfar Barabens källor att Larsson är nära att skriva på för BK Häcken inom kort.

Enligt Barabens källor så har BK Häcken sedan man träffade Sebastian Larssons agent Per Johansson haft stora framgångar i förhandlingarna om Larsson. Det är ett lån från Arsenal säsongen ut som i första hand är aktuellt och nu ser Blåvitt, vars sportchef Håkan Mild även han träffat Larssons agent, ut att mista ännu en spelare i sista stund- denna gången till en Allsvensk konkurrent. Sebastian Larsson ska ha ställt sig positiv till Häckens bud men är sedan barnsben Blåvitt-supporter, vilket gör att vi ännu inte släppt hoppet helt om att se Larsson i Blåvitt framöver.

Källor nära BK Häckens organisation avslöjar även att man förutom Sebastian Larsson är på jakt efter ett flertal andra spelare och att man ser sig tvugna att förstärka för att lyfta det usla spelet från serieinledningen. Häcken är på frammarsch- när reagerar Blåvitt?

36 kommentarer:

  1. soccer stinks. Everyone just acts hurt, while NOT scoring goals.

    SvaraRadera
  2. neal/ You stink- take a shower.

    SvaraRadera
  3. Seb JOhansson tränar med Häcken har jag hört.

    SvaraRadera
  4. "It ain´t over til the fat lady sings."

    Ryan Garry är jokern i leken.

    "If you scratch my back, I´ll scratch yours."

    Hmmm.. så nu har jag nog slut på klyschor. Skönt för er.

    SvaraRadera
  5. Skulle inte förvåna mig om Häcken ligger bättre till vid en eventuell utlåning. Dels är det lättare för Sebastian Larsson att slå sig in i Häckens startelva och få speltid. Dels är säkert Arsenal intresserad av att ha en bra relation med Häcken om Daniel Larsson fortsätter att utvecklas.

    SvaraRadera
  6. Varför skulle man vilja gå till en klubb som häcken? :S

    SvaraRadera
  7. Enda orsaken att välja Häcken är att man vill spela i en totalt kravfri miljö. Får väl bara hoppas att han kostar Häcken riktigt mycket pengar så deras pengar tar slut snart så de kan sluta att jävlas.

    SvaraRadera
  8. Frågan är ju om Sebastian Larsson petar någon på vårat centrala mittfält. Jag tvivlar.
    Därför är det ganska självklart att han väljer BK Häcken, eftersom det är garanterad speltid han är ute efter. Hade det handlat om en riktig övergång så tror jag att Sebastian hade valt Blåvitt, men då det handlar om ett lån så blir jag inte alls förvånad om valet blir Häcken.

    SvaraRadera
  9. Fan vilken pissig silly-sommar så här långt. Nu vet jag inte hur intresserade Blåvitt egentligen var för Seb men det ser inte bra ut. Vi behövde en kompetent vänster-mittfältare innan sommaren och nu två till försvarsspelare också.

    SvaraRadera
  10. Seb spelade vänsterback i Arslena. Han har även spelat innermitt och vänsterytter.

    Vad behöver Blåvitt? En vänsterytter och en vänsterback.

    Jobba!

    SvaraRadera
  11. Jag tror inte på denna artikel.

    SvaraRadera
  12. Hehe, nää, eftersom det är Seb Johansson som tränar med Häcken och inte Larsson. Whats up Frankie? ;)

    SvaraRadera
  13. Det skulle vara intressant att veta vad ni göteborgare tycker om er nye sportchef. För en neutral (om jag uttrycker mej artigt) åskådare ser ju bytesbalansen under Håkans tid ut att vara negativ. . .

    SvaraRadera
  14. järnkaninen:

    Man måste ge en sportchef åtminstone 3 år för att kunna göra en rättvis bedömning. Inte lätt när tidigare ledare har skrivit usla kontrakt och dratt ekonomin i botten.

    SvaraRadera
  15. Har ni hört nåt om Allbäck till AIK ?

    SvaraRadera
  16. Näst senaste anonym det är inte Håkan som är ansvarig för kontrakt biten.

    dif
    Än så länge har väl Mild inte imponerat men jag finner ingen anledning till panik. Händer det inget inom de närmaste månaden kommer jag dock vara aningen orolig.

    SvaraRadera
  17. Visst är bytesbalansen under Milds tid vid rodret negati vmen han kan ändå inte lastas för följande saker:
    * Ozzys & Kalles konrakt förhandlades fram av MP. Helt ok betalt för Ozzy dock.
    * Ali G var en värvning som MP till stor del låg bakom, Mild skötte ju bara slutförhandlingarna.

    Han var dessutom riktigt nära att knyta upp Anton, trots alla grekiska miljoner som lockade.
    Anton sa ju själv att BLÅVITT & Mild har gjort ett kanonjobb i den frågan.
    Men visst, det är resultat som räknas och snart så vill vi nog se att det händer lite (positiva) saker uppe på KG igen...

    SvaraRadera
  18. En vänsterspringare från Millwall skall med på ett Blåvitt träningsläger på Visingsö enligt officiella. Låter intressant. Men varför måste de åka så himla långt som till Visingsö? Är det nåt fel på Kamratgården? Man vill ju kika!

    SvaraRadera
  19. Det är klart ni inte tror på denna artikel. Någon har nämligen bränt sin trovärdighet för ca 3 år framåt.

    SvaraRadera
  20. Blåvitt måste agera om vi skall ha någon chans att hänga med.

    Det känns inte som en jätteöverraskning att Häcken är med och drar i Larsson.

    SvaraRadera
  21. Det är klart ni inte tror på denna artikel. Någon har nämligen bränt sin trovärdighet för ca 3 år framåt.

    Tror inte? Jag har svårt att inte tro på Baraben med tanke på att de var först med att avslöja hur Alvbåge blev klar för Viborg, hur Ali Gerba blev klar för IFK, hur Blåvitt ville ha Gatete förra sommaren, hur spelet bakom kulisserna i Anton-värvningen gick till, hur Hammarby försökte värva Anton osv osv.

    Detta av en BLOGG. Inte en officiell sida, inte en kvällstidning- utan en supporterblogg.

    För att inte nämna hur de nyligen gick in och ägde Expressen/Aftonbladet genom att publicera hela bråket från Sveriges omklädningsrum i VM.

    Stil & Klass. Jag är fortfarande chockad över att en viss person från den här bloggen inte tagit något jobberbjudande från kvällsdrakarna.

    SvaraRadera
  22. På tal om vänsterspringaren från Millwall, så fick man ett ganska svalt svar när man frågade runt lite snabbt vad det var för en kille.
    Eller vad sägs om svaret:
    "Fat, useless, attitude problem, nevergonna be anything but area manager at Old Kent Road McDonalds, silverback loser."

    Känns väl sådär när man tänker efter..

    SvaraRadera
  23. Senaste anonym/ så beskrivs millwallspelaren av engelsmännen: "Fat, useless, attitude problem, nevergonna be anything but area manager at Old Kent Road McDonalds, silverback loser."

    Hahahahahhaa den gubben måste vi värva. DÅ blir det slagsmål i omklädningsrummet, så händer det nåt i årets silly season i alla fall.

    Nej men provspelande spelare från Millwall (som de inte vill behålla längre) känns ju som en fet backupplan för Pappoe och knappast speciellt hett. Nej fy fan alså.

    SvaraRadera
  24. Trevor Robinson igen. Fick även svaret:
    "well we had a piss poor squad last year and he didn't get many appearances

    work it out!"

    SvaraRadera
  25. Grabben med kniv/ Spännande, ska bli intressant att följa om ni har nåt kul att dela med er av. Men snälla, byt utseendet på bloggen...

    SvaraRadera
  26. Den stora frågan i sammanhanget är väl ändå:
    Kan Assyriska kontra?

    SvaraRadera
  27. Väljer någon som säger sig vara Blåvit Häcken då kan man bara säga att han aldrig varit blåvit och att han inte är välkommen till blåvitt. Om man ska välja mellan föreningarna hur kan man då välja Häcken? Obegripligt för mig.

    SvaraRadera
  28. Senaste-> För att ingen bryr sig om Häcken.
    Jag skulle tycka det var tråkigt men jag skulle tycka det var precis lika tråkigt om han valde Kalmar, Halmstad eller typ Gävle.

    SvaraRadera
  29. Pínsammt! Skandal!

    SvaraRadera
  30. Senaste blått o vitt ger en analys av wovvens o Vasques vänsterspel som åtminsone jag tycker är vettig som helhet.

    Fakta kvarstår - vi behöver stärka vänsterflanken och Seb Larsson skulle bli ett utmärkt alternativ.

    Snacket om att han inte skulle ta en plats.....

    Vakna upp!!!

    Killen ligger på gränsen i ett lag som var i Champion leuge final så sent som 2006!!!

    Jobba Mild!!

    Handelsbanken ingrip!!!

    PAX!

    SvaraRadera
  31. När ska folk lära sig att kolla upp saker först innan de uttalar sig.
    Larsson är ingen vänsterback. Han är en högerfotad innermittfältare alt höger mittfältare (har dock även spelat till vänster på mittfältet). Anledningen till att han fick spela som vänsterback i Arsenal i några matcher var pga det sjuka skadeläget som Arsenal hade på vänsterbacken. Han gjorde dock hyffsat ifrån sig, men majoriteten av hans uppspel gjordes från högerfoten så svaret på Gbg´s vänsterback problem är han inte.

    SvaraRadera
  32. anonym/ Nej men ingen har påstått att han är någon vänsterbackslösning heller, snarare att han är en ett alternativ till vänsteryttermittfältet.

    SvaraRadera
  33. Sista anonym!

    Att Seb Larsson skulle peta Alex sker bara inte trots grabbens kvaliteer och vi lider nästan akut brist på vänsterflanken.

    Seb Larsson skulle göra jobbet galant dessutom skulle han vid skador på innermittfältare kunna ta Alex förmodade lediga plats på högerflanken eftersom Ulander tycks ha taskigt läkkött.

    Wernbloom, Kihlberg, T.Olsson är definitivt inga kantspelare.

    Ja vi behöver Seb Larsson på vänsterflank just nu inte som innermittfältare.

    PAX!

    SvaraRadera
  34. Frankie: Det var ingen kritik till dig, utan till vissa inlägg (främst då i tidigare artikel om Seb). Ser inte heller att han ska vara en lösning på vänster mittfältsproblemet då han som jag skrev är högerfotad. I Arsenals reservlag har han spelat nästan alla matcher på innermitt alt högerkanten. Anledningen att han ,med sin högerfot, kan spela på vänsterkanten i Arsenal är att Arsenal inte spelar med tradionella yttrar utan istället med yttrar som ska vandra inåt i planen och utmana.
    Som Arsenal fanatiker och IFK G supporter så ser jag gärna Seb i IFK, men såvida inte vi ändra spelsystem (vilket vi borde gjort för länge sen) så ser inte jag Seb som lösningen på vänsterkanten.

    SvaraRadera
  35. Anonym (sista)

    Intressant!

    De är ingen som ifrågasätter Seb Larssons bästa plats för sitt spel. Däremot är han så pass bra så att han kan täta vårt behov som nu är rätt akut på vänsterflank.

    Skulle han bli kvar länge i klubben förutom en eventuell höst så förändras ju naturligtvis alternativen då skall han kunna konkurrera om en innermittfälts plats.

    Speciella "Arsenal egenskaper" som att bryta in själv och utmana ser vi gärna genom Seb.L i blåvitt.

    PAX!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.