2006/06/14

George Mourad tillbaka i den Blåvita dressen!

SILLY SEASON Det har varit klart med eller mindre i flera veckors tid, men nu bekräftar även Arne Erlandssen att George Mourad inom kort ansluter till den Blåvita truppen för träningsmatchande inför höstspelet i Allsvenskan.

Trots att ett par lag i Italienska Serie B, förutom Brescia som "Mouradona" varit på lån hos, har uppvisat intresse för den starke centertankern från Frölunda så är nu George beredd att slåss om en plats i Blåvitt. Hans tid i Italien innehöll en mix där han fick en bra start med flera inhopp och ett par mål till att klubben bytte tränare och spelsystem- byten som inte gynnade Mourads sejour i Brescia.

Nu återvänder George hem för att slåss i anfallet främst med Jonas Wallerstedt om den nickstarka targetplayerrollen som Arne Erlandssen frekvent använder sig av i sitt anfallsspel. Ali Gerba som nyligen gick på lån (med option om köp) till Odd Grenland blir alså aldrig en konkurrent för Mourad som varit på lån under hela den korta tid som Gerba fanns i Blåvitt.

Baraben hoppas naturligtvis att vi får se en hungrig och motiverad George som med en höstsäsong anno 2004 kan vara med och skjuta oss lite närmare det eftertraktade guldet!

Välkommen hem George!

18 kommentarer:

  1. GEORGE ÄR VÅR MAN I ANFALLET!!

    SvaraRadera
  2. kung george is back!

    men att de skickade iväg gerba och inte berg på lån är ju jävligt underligt.

    SvaraRadera
  3. EFtersom gnäll & klaga har blivit Sveriges största nationalsport(ett säkert Svenskt VM Guld om det funnits en turnering i detta :) Så tänkte izxzi gnälla vidare om det totalt meningslösa ämnet, om vem fan som kom på att kalla George för "Mouradona"??
    Jag gissar att det är den lustiga Göteborgshumorn som varit i farten igen. Finns snart inte en estetisk tegelbyggnad, staty eller oerhört vacker asfalterad parkeringsplats som har något klämkäckt smeknamn. Gött mos e d lr...
    Tappade helt bort poängen för jag e så jävla trött...i vilket fall som helst, Ölme alias Ronaldhino for President..

    SvaraRadera
  4. Mouradona är klockrent.

    SvaraRadera
  5. Nej det "Mouradona" rimmar illa. Men välkommen till Blåvitt igen George! Hoppas att du visar att du vill spela i de vackraste av färger.

    SvaraRadera
  6. Tror det var någon rolig människa på en av våra lokaltidningar som först döpte honom till 'mouradona'

    Jävligt skönt namn endå...

    Är det bara jag som verkligen har saknat honom på något sätt? Trots hans mindre lyckade säsong förra året så är han trots allt en skön snubbe...
    ///Lundquist

    SvaraRadera
  7. lunkan

    Jag har saknat honom!

    Han kommer hem nu, mer erfaren och med bättre självförtroende. Lite stöttning från oss så har vi den gamla goa Mouradona igen! Bästa nyförvärvet iår!

    SvaraRadera
  8. Jag har saknat honom!!! även om jag var kritisk till honom innan han drog..(som många andra) men det är väl så att man kan tröttna på det man gillar(älskar) o sen när man vet att det är borta så vill man ha tebax det?!?! KOM IGEN MOURAD!!

    SvaraRadera
  9. Kör hårt George! Vi vet vad du kan.
    Dock undrar jag om det ligger någon dold ironi i begreppet "centertankern". Jag trodde centertank var mer etablerat men å andra sidan har den gode George väl inte någon vidare svängradie?

    SvaraRadera
  10. Alla heter George i göteborg kanske kommer att dyka upp på ullevi igen? Oddset är 1.00 X insatsen...

    SvaraRadera
  11. Mourad och Wallerstedt i anfallet! Det ska göra ont att möta blåvitt.

    SvaraRadera
  12. Mourad och Sella på topp! Wallerstedt är bra på att löpa och nicka....men inte så bra på fotboll....tyvärr

    SvaraRadera
  13. Mourad och Wallerstedt på topp. Sella i ljungbergrollen. Det slås ändå aldrig in några bra inlägg från vänsterkanten så vi kan helt enkelt kapitulera på den fronten och få en inbrytande och skjutande Sella från vänster istället.

    Eller varför inte en skjutande George? Är det nåt han har så är det krut i dojan. Fråga Sundfors!

    SvaraRadera
  14. Yippie, det känns verkligen hett det
    här, eller inte. Nu är George Mourad
    redo att jogga stenhårt för en
    plats i Blåvitt, och tas ut i
    startelvan även om han bara skulle göra ett mål 23 matcher. Jag säger
    som Svennis: Scandal, Scaaandal!

    SvaraRadera
  15. Bara han inte har hunnit bli en ny Jocke Persson av sin sejour i spagetti-land

    SvaraRadera
  16. Centertank eller centertanker???

    Som psykolog är jag van vid att reflektera över ord och de associationer de väcker.

    Tank, eller stridsvagn, associerar till någon som är stor, stark, genombrottsfarlig och både kan ta och ge smällar. Gunnar Nordahl var en typisk centertank.

    Tanker, alltså en båt man fraktar olja i, är också stor och stark men dessutom ganska trögrörlig. Centertanker är kanske en riktigt bra benämning på någon som är så tung i gumpen som Mourad...

    SvaraRadera
  17. kebabbagarn..

    SvaraRadera
  18. George kan bli den injektion truppen behöver (plus en mittback för Ölme är INTE aktuell som reserv på den positionen!). Hoppas han kommer i bättre form än 2004 och kämpar å sliter å inte blir en "Zlatan" (samma dåliga kämparglöd).

    Välkomen hem Georg och kämpa tills du är så trött och behöver bäras av! =)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.