2006/06/19

Baraben goes paparazzi: Lotta Schelin på strippklubb!

PAPARAZZI GÖTEBORG När Baraben.com:s paparazziteam var ute på spaning runt Linnéstan idag så stötte man på ett litet märkligt sammanträffande. Storstjärnan i damlandslaget, Lotta Schelin, hade tagit vägen ner till Långgatorna och parkerat sin tjänstebil exakt utanför strippklubben Wandas på Andra Långgatan.

Om det är så att landslagsstjärnan jobbar extra för att stärka Kopparbergs klubbkassa, bara ville kika på lite nakna damer eller bara råkade ställa sin bil på ett jävligt fotovänligt ställe låter vi på Baraben vara osagt- men tidigare så har ju en hel del rykten om Schelin handlat just om att hon aktivt befäster myten om att kvinnliga fotbollsspelare är lesbiska. Hon kanske ville ha sig en peepshow så här i VM tider...

49 kommentarer:

 1. hon bor väl på andra långgatan om jag inte är fel underrättad. I en lägenhet alltså.

  SvaraRadera
 2. Larsa: Hon bor alltså i strippklubben?

  SvaraRadera
 3. Det här är bara bonnigt. Ärligt talat skiter jag fullständigt i om folk parkerar sina bilar i närheten av McDonalds eller nån annanstans. Endast bönder i en liten håla bryr sig om att sprida rykten om folk. Aftonbladet, Expressen, ja ni kan säkert resten av namnen.

  Inget att undra på att Wendt drar. Blåvitt fick säkert en lika bra deal för Wendt som man fick för K Svensson. 2 millar och en säsongsbiljett på Köpenhamns hemmamatcher.

  Jag är jävligt neg just nu, men fan, alla verkar ju bara dra helt jävla gratis ifrån klubben och ingen bryr sig. Va fan ska jag pröjsa 200-300 spänn på sunkiga derbyn med massa jävla fjortisar som spelar eftersom alla som är över 18 har blivit sålda till finska, isländska, turkiska eller danska ligan.

  ALLT SUGER!! Aftonbladet, Expressen och alla andra jävla dasspapper bara rapporterar skit ingen egentligen bryr sig om.

  Varför pratar ingen om problemet att Svenska klubbar har fanimej inte ens råd att konkurera ekonomiskt med andra skandinaviska klubbar?

  Vad blir lösningen? Den blir nog att blåvitt får skicka ut alla P-10 spelare för att sälja ännu mer julkalendrar så man har råd att köpa några träningsoveraller till A-laget.

  FY FAN VA ALLT SUGER!!!

  SvaraRadera
 4. Nää, snart börjar jag bli trött. Vem bryr sig om näsoperationer och lotta shelin goes lesbisk, när blåvitt tappar wendt och vm är full i gång?

  Ja tack till mer Silly Seasong artiklar!!!...

  SvaraRadera
 5. tycker den var rolig men frågan är ju vad bond gjorde på plats? Och lotta skulle kanske bara till jobbet? Inte så många damfotbolls spelare som är helproffs väl?

  SvaraRadera
 6. Humor läker under jobbiga tider. Credd till Bond, för silly i blåvitt är hittills fanimej en tragisk historia.

  SvaraRadera
 7. bond är en erkänd fluktare

  SvaraRadera
 8. Personligen tycker jag det är tröttsamt att folk jämt ska spekulera i om kvinnliga fotbollsspelare är lesbiska eller inte- deras läggning är väl ändå fullständigt irrelevant, det viktiga är att man de är talangfulla spelare. Jag har nyligen sett en Göteborg fc-match och kan lova att denna tjej spelar gudabenådad fotboll, fullständigt lysande! Sen var väl detta humor-inlägg lite småkul men tippar på teorin om att hon bor på Andra Långg.

  SvaraRadera
 9. hon var inne och fixade håret hos frisören där, inget strippklubbesök... för henne mao.

  För övrigt är den frisören superduktig, testa själva!
  Salong Jumelle tror ja den heter..

  SvaraRadera
 10. becka/ vadå lite småkul? haha det är det man har inne på wandas, inte utanför med en digitalkamera :P

  SvaraRadera
 11. [Här raderades länk till spelarens hemadress. Bättre att skriva "Hon bor där" om man nu nödvändigtvis inte förstår att artikeln är ett skämt...]

  SvaraRadera
 12. "hon bor väl på andra långgatan om jag inte är fel underrättad. I en lägenhet alltså."

  bond blir ägd som vanligt

  SvaraRadera
 13. Att kvinnliga spelare skulle vara lesbiska? Varför då? Av samma anledning som att manliga fotbollsspelare är bögar hela bunten, de vågar bara inte gå ut med det. Föga intressant. Dock, kul bild - men ännu roligare utan att spekulera i hennes läggning. Tycker jag.

  Däremot har jag hört att man kan bo i en strippklubb. Också jätteroligt att Bond(e) har haft med sig kameran dit. :) Vän av ordning undrar varför?

  SvaraRadera
 14. ill pråffeschåre

  Har du hört talas om den nya typen av mobiltelefoner med en inbyggd kamera? Häftiga saker.

  SvaraRadera
 15. "Anonymous said...

  "hon bor väl på andra långgatan om jag inte är fel underrättad. I en lägenhet alltså."

  bond blir ägd som vanligt"

  Äger du strippklubben eller?

  SvaraRadera
 16. Larsa: Hon bor alltså i strippklubben?

  SvaraRadera
 17. Dessutom kan man med lite källkritik veta att hon inte var där då. Damerna spelade VMkval i Vitryssland i söndags. Jag tror inte Lotta var hemma än

  SvaraRadera
 18. Vad sägs om lite bilder på damerna (?) i Göteborgs FC??? Finns det några snygga?

  SvaraRadera
 19. Fattar inte folk humorn bakom det här? För det är väl meningn med inlägget?

  SvaraRadera
 20. lesbisk eller ej, bilden har sin poäng och humor...dock hennes privat liv jag ej intresserad av.

  nu kommer väl ingen våga, med fotbolls backgrund eller förgrund, att parkera vid stripp klubben...


  ps. har ifk hamnat i bakvattnet på transfermarknaden igen ds.

  hoppas vi fick 8 millar...de hjälper lite i kassan, som föga tröst!

  SvaraRadera
 21. Att Lotta inte är hemma än från vitryssland?
  Detta måste ju betyda att det är Lottas pojkvän (eller flickvän) som är ute på strippklubbar när bossen är ute och reser

  SvaraRadera
 22. Börja inte detta spåra ur helt nu? En jävligt bra fotbollsspelare är hon iallafall, fler borde ta chansen att gå och kolla när Göteborg fc spelar hemmamatch på Slottskogsvallen.

  SvaraRadera
 23. becka: Håller med dig om att hon är duktig. Synd bara att resten av spelarna är så jävla dåliga att man hellre tittar på p16 än Damfotbollen.

  SvaraRadera
 24. anonymous: vad är mobiltelefon för något?

  SvaraRadera
 25. Vart fan är den här sidan på väg egentligen?
  Nu är bojkotten riktigt nära.

  SvaraRadera
 26. johan/ oj, vad rädda vi blir. Läs inte om du inte vill läsa.

  SvaraRadera
 27. johan:

  Ja det kan man tycka, men än mer känns det nog som att folket som kommenterar spårat ur - för längesen.

  SvaraRadera
 28. Den stora frågan är ju vad Bond gör på 2:a långgatan

  SvaraRadera
 29. Äh lägg ner alla moralkärringar för fan!

  SvaraRadera
 30. Jävligt ointressant artikel.. skit i att skriva om sånt här och byt till sånt som berör fotboll och IFK. Det är ju när ni gör det som ni är Sveriges bästa blogg.

  SvaraRadera
 31. Becka:

  Du har fel, damfotboll är skit.

  SvaraRadera
 32. Anonymous>> Vilket välformulerat inlägg! Du har verkligen lyckats få med en mängd fyndiga exempel på varför damfotboll är kass! Bra jobbat där, ditt inlägg måste ha tagit ett par timmar att skriva.

  SvaraRadera
 33. Rasse Larssa2006-06-21 16:08

  kan ju bara instämma med anonymus kort å gott Damfotboll suger röv.

  SvaraRadera
 34. Nej Becka, inlägget tog mig 15 sekunder (jag är inte så snabb med tangenterna...). Men det går väldigt enkelt och snabbt att konstatera det alla med lite fotbollskunskap enkelt förstår; damfotboll är ren skit.

  Frasse

  SvaraRadera
 35. Vad är det för idiot som hackar på damfotbollen?

  Väx upp!

  En tusenmilafärd börjar med ett steg och damfotbollen är på väg.....

  Nu väntar vi bara på IFK Göteborgs damlag.

  PAX!

  SvaraRadera
 36. Nu ska jag försöka skriva så att även de som läser med stängda ögon, eller har en anmält taskig inställning, kan förstå. Ja, jag vet att jag låter irriterad men jag tycker att hela debatten runt damfotboll börjar bli så jävla urspårad. Den har kommit att handla om ifall damfotbollsspelare är lesbiska eller inte, om de är tillräckligt snygga, hur kassa de är osv. När jag skrev en text om fotbollssatsningar för unga tjejer började debatten dåligt men blev bättre och bättre; folk kom med bra idèer och förslag, vettiga kommentarer osv. Jag har aALDRIG påstått att damfotboll håller lika hög kvalitè som herrarnas, men jag har försökt föra en diskussion runt hur man kan höja statusen, förutsättningarna och kvalitèn. Dels för att jag själv är en grymt fotbollsintresserad tjej, dels för att jag har en dotter som är lika fotbollstokig och dels för att debatten runt damfotboll ofta håller en otroligt låg nivå. Dessutom vill jag fortfarande påstå att det finns riktigt skickliga kvinnliga fotbollsspelare i Sverige, t.ex. Lotta Schelin, flera av dem är bättre spelare än vissa herrar. Jag tror dessutom att damfotbollen kan bli allt bättre om rätt förutsättningar skapas. Jag brinner givetvis främst för IFK Göteborg men har allt mer börjat intressera mig för hur man kan föra fram damfotbollen. Jag kommer även i fortsättningen koncentrera mig på att skriva om Blåvitt, men nu är det t.ex Allsvenskt speluppehåll och fler borde ta chansen att gå och kolla på lite damallsvenska och dessutom kämpa för att även deras döttrar/systrar/fruar/flickkvänner ska få spela. Det vore ju sjukt att ha en idrott som bara är öppen för halva Sveriges befolkning (dvs män).

  SvaraRadera
 37. Bra försök Becka, men pracka inte på oss skit. Damfotboll är skit och jag vill inte se skit, det är inget du kan förändra.

  Frasse

  SvaraRadera
 38. Vill man inte se skit och så vidare kan man väl bara hålla käften. Mansgriseriet hos en del här är patetiskt.

  SvaraRadera
 39. Varför kollar folk på friidrott för damer? De är ju så för jävla kassa rent ut sagt. Hela herreliten i Sverige springer ju snabbare än samtliga damer i ett VM eller EM. Helt sjukt att de får både medaljer och prispengar egentligen.

  SvaraRadera
 40. Becka, på ett så långt inlägg så förtjänar du ett seriöst svar.

  Grejen med damfotboll är att det är ändå en relativt "ny" sport. Det är först de senaste åren den fått något utrymme i media. För mig som gammal kär fotbollsvän, så har jag ingen relation till tjejer som spelar fotboll och det är ofrånkomligt att jag jämför den med herrarna och då är det inte mycket att se. Men jämför man å andra sidan Allsvenskan med Premier League så är inte Allsvenskan mycket att ha. Här kommer det viktigaste till att man går på fotboll - supporterskap. Jag älskar Blåvitt och går och tittar trots att det jämfört med de stora ligorna är rätt mediokert, enbart för att jag bryr mig om laget. Hade Barcelona lagt sina hemmamatcher i Göteborg så hade jag också gått och tittat, men då enbart för att dom är så jävla bra. Damfotbollen saknar båda delarna - inget supporterskap och dålig kvalitet. Det är tämligen självklart att ingen vill titta. Men nu när damfotbollen får såpass mycket utrymme i media så finns ju möjligheten att den yngre generationen hittar fram till damerna och följer dom, hittar ett lag att hålla på, och då kan ju också intresset växa. På sikt kan damfotbollen bli riktigt stor tror jag, även om lagidrott för damer generellt sett har dåliga publiksiffror.

  Mvh
  Fredrik

  SvaraRadera
 41. "fredrik"

  Bra att du skriver lite mer sakligt hur du tänker men som jag skrev varje tusenmilafärd börjar med ett steg....

  För 20 år sedan fanns det nog inte en enda spelare med fotbollsryck bland damerna idag ser åtminstone jag flera både på elit, junior och flicklagsnivå.

  Tekniskt sätt har det gått oerhört framåt för tjejerna och för egen del gläds jag tillsammans med tjejerna som har fotbolsglädje.

  Självklart så kommer tjejerna aldrig upp på herr nivå men låt de få växa i sin egen förutsättning.

  Själv måste jag kolla när smågrabbarna eller småflickorna spelar här hemma på gården (ofta blandade lag) är det för att de är så extremt bra?

  Nää men de lirar boll och har dess glädje många av dem är dessutom med på linjen, blåvita linjen.

  Kanske skulle man förakta dem istället, skita i dom säga åt dem att de spelar skit istället för eftersnacket om matchen när de undrar hur blåvitt spelat så man kan vara riktigt säker att de ansluter till föreningen o matcherna.

  PAX!

  SvaraRadera
 42. Lotta bor på Andra Långgatan 4c därför stod bilen där.

  SvaraRadera
 43. hon bor i närheten...

  SvaraRadera
 44. Rätt "underligt" ändå att man sägaer att tjejer som spelar fotboll är lesbiska. Och att det alltid går något rykte om en kvinnlig fotbollsspelare att hon föredrar tjejer. Man hör aldrig det om en kille och det är ju föga osannolikt att av alla de som är killar och spelar fotboll är ingen bög...

  SvaraRadera
 45. Det var nån som frågade efter fler snygga tjejer i Göteborg FC. Jodå de finns kolla bara in porriga Johanna Almgren, lolitasöta Sara Linden, Salina Olsson med sina silikonbröst, Frida Höglund, kåta Maria Nilssson ja listan kan göras lång. Snyggast av alla är såklart Lotta Schelin.

  SvaraRadera
 46. Det viktigaste i denna värld är familj och kärlek, levande liv utan min man var en riktig röra för mig och mina barn. Jag är så glad att ta min ex tillbaka med hjälp av Dr.Oduduwa. Min största överraskning var att 3dagen efter att doktorn förberedde min kärleksspell, min man som övergav mig, min man tog bort mitt nummer från hans telefon, inga samtal och inga textmeddelanden från honom i mer än 14 månader plötsligt oväntat ringde mig och jag är så glad att vi har kommit för att bli igen genom doktor Oduduwa hjälp och hjälp. Jag är så glad att vara med min man i kärlek mer än någonsin tidigare. Dr Oduduwa är en stor kärlekskärlek, du kan kontakta oduduwa om du behöver hans assistent för att luncha en kärleksåtergivelse, för jag vet att han kan hjälpa dig också, Magic love stava för att ta tillbaka ex, Magic Love stava för att sluta skilsmässa och magisk förtrollning för att vinna domstolsfall och Magic Spell för att föda barn som egen.
  kontakta Oduduwa Spell Caster via hans personliga email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Tel: +13019658857

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.