2006/06/11

Martin Dahlin hycklar och Anton väljer Grekland?

LÖJLIGA SÄSONGEN DN rapporterar att Martin Dahlin påstår att Anton absolut inte ska hem till Sverige.

- Mikael är en spelare som borde varit med i VM-truppen, så bra är han. Han vill fortsätta utomlands och kommer inte flytta hem till Sverige, säger Martin Dahlin.


Den här jävla Dahlin börjar gå en rejält på nerverna. Anton ska inte flytta hem till Sverige för att han är för bra? Varför i hela helvete har Dahlin gått och tiggt om 5-6 bud från Elfsborg då? Varför har Dahlin pölsat runt i Danmark, Norge och Sverige för att hitta erbjudanden till Antonsson?

Dahlin menar självklart att Anton inte borde gå till Blåvitt och därmed välja med hjärtat framför plånboken. Lita aldrig på en skåning när det kommer till hjärtesaker.

Grekisk press rapporterar att Mikael Antonsson är klar för Panathinaikos. Så då kan man fråga sig om Blåvitt, som länge varit det hetaste alternativet för Anton, skrämde bort Antons intresse med sitt usla spel i cupmatchen mot TFF? Hursomhelst är mittlåset Ölme/Bjärsa inget som skrämmer de Allsvenska anfallen i höstens guldstrid...

18 kommentarer:

  1. haha ja jag sa ju det, jag var en av de få som genomskådade ert försökn att påverka Anton till att välja blåvitt genom att publicera er artikel om att han hade bestämt sig för just Blåvitt. Tyvärr fick ni för svaga reaktioner, hade fler roppat hurra då hade nog Anton påverkats mer.

    SvaraRadera
  2. mona sahlin är egentligen martin dahlin.

    SvaraRadera
  3. En polare till mig tältade på ett grönområde i Lund för många år sedan. De vaknade av att någon stod och pissade på deras tält. Behöver jag säga vem? Ledtråd: tänk "han är våran neger".

    SvaraRadera
  4. Den grekiska artikeln hänvisar bara till GP:s artikel att Anton ska bestämma sig på tisdag. Hasse Backe sägs även kunna spela en stor roll i Antons beslut.

    SvaraRadera
  5. jag tror alla är hysteriska i onödan, har baraben rapporterat att han är klar så är han det. ;)

    SvaraRadera
  6. Vilket jävla svin! Försöker ge sin spelare de bästa förutsättningar som går sportsligt och ekonomiskt! Alla vet ju att det bästa för Anton vore att återvända till stolta Götet för då är hans framtid i landslaget säkrad. Dessutom blir han snabbt ekonomiskt oberoende.

    SvaraRadera
  7. Fan vad dumma ni är! Martin Dahlin är en hedersknyffel som bara gör sitt jobb! Det är killar som Martin Dahlin som för det här landet framåt och Dahlin borde adlas. Förövrigt borde alla Sveriges löntagare ge 20% av sin inkomst till Martin Dahlin som tack för hans insatser.

    SvaraRadera
  8. Tungt som fan nu!
    Ingen Anton (jag räknar inte med honom) och ingen Seb L. På det är Gerba på väg bort (utlåning) och kring Wendt finns ett intresse.

    Har Håkan något ess i bakfickan eller blir det ett panik inköp? Kan Ryan möjligen bli aktuell om Wendt sticker? Vad är tanken med Sebs träning? Många frågor inga svar. Det vore därför roligt med en intervju med Håkan.

    Kom igen Blåvitt!

    SvaraRadera
  9. Jag kan fylla på det lillis skrev ovan om den grekiska artikeln.

    Där står att Antonsson pratar med 3-4 klubbar och att inget är klart än. Han ska fatta det slutgiltiga beslutet i början av veckan.

    Tyvärr är det nog så att om Antonsson har några hjärnceller så väljer han Panathinaikos före vårt älskade Blåvitt. Den grekiska ligan är bättre än Allsvenskan och Panathinaikos har myyyyycket mer publik än vad vi har.

    SvaraRadera
  10. Risken finns att Anton hamnar på bänken i Panathinaikos också.

    SvaraRadera
  11. ja vad ska man säga. Dalin tjänar klart mer pengar om spelare går till utländska klubbar och om han sammtidigt kan jaga upp klubbar att bjuda på spelaren och på så vis trissa upp priset.
    Men se det från Antons synvinkel så vet jag inte om det är en miss... Anton tjänar förmodligen med och får en svensk tränare i Hasse Backe som vet vad Anton kan och hur bra han är. Anton har också chansen att spela i champions leauge vilket säkert är ett mål för honom.
    Men med detta sagt så ska man aldrig glömma sitt hjärta och komma ihåg att i IFK kan han bli en ikon vilket han nog aldrig lär bli i Grekland... Han har också förutsättningarna att hjälpa IFK att bygga upp något stort som kan satsa utåt i europa. Hoppas du öäser detta anton och förstår att du kommer bli en IFK ikon vilket alla gånger måste kännas större än bortglömt greklandsprofs.

    SvaraRadera
  12. Varför skulle han inte kunna bli ikon i Grekland? Han kanske lyckas till 100% om han nu väljer att gå dit.
    Spelar man bra i Phanatinaikos är dörren öppen för riktiga storklubbar. Det blir dock svårare i blåvitt helt klart som realistiskt sätt kanske inte kommer kunna räkna med Champions Leauge spel varenda år och det är väl det som är den stora möjligheten att synas.

    SvaraRadera
  13. Pana är en klubb med ambitioner och plånbok. Varför skulle de nöja sig med en blek mittback som inte ens klarade av att göra sig oumbärlig i ett förhållandevis svagt Austria Wien? Märkligt!

    SvaraRadera
  14. För övrigt kan jag tillägga att samma hemsida rapporterar att Panathinaikos är intresserade av Peter Hansson så de har bevisligen ögonen på fler backar.

    SvaraRadera
  15. Hasse Backe är ny tränare och han vill ha svenska spelare.. antonsson blev det för att petter hansson var för dyr

    Pan..värvar antonsson som utfyllnadssspelare..annars hade betalt mer eller skaffat bättre spelare

    SvaraRadera
  16. hahahahahahahahahahahahahahahahahaha. heja blåvitt!

    SvaraRadera
  17. Det här var ju just snyggt.

    SvaraRadera
  18. Översätter man texten så står det att "Panatinaikos är en stor klubb, men pengar är inte allt för mig." Anton är alltså inte klar för grekerna ännu. Ni vinklar ju värre än de kvällstidningar som ni spottar på, pappskallar. Vänta med att lipa tills allt är 100 % klart...

    Tror och hoppas fortfarande på Sir Antons återkomst. För backlåset mot Trelleborg var bland det sämsta jag sett. Ölme borde sänkas i Göta Älv och ersättas med en såssnipa Thousand Island-sås...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.