2006/06/26

Lönehelg fyra för Supporterfonden!

SUPPORTERFONDEN Nu är fjärde lönehelgen för Supporterfonden här och vi hoppas på att alla änglar gör det till en vana att slänga in någon hundralapp (eller mer för den som har råd) till Supporterfondens insamling till Blåvitt!

Vad är Supporterfonden?
Supporterfonden är en insamling av bidrag från alla med ett intresse för ett framgångsrikt IFK Göteborg. Vi organiserar genom detta projekt hundratals, förhoppningsvis snart tusentals IFK-fans att med små ekonomiska bidrag gemensamt bilda en enorm summa som skänks till IFK Göteborg i slutet av Februari 2007. Ett år där det är dags att visa hur inga motgångar, hur brutala de än må kännas, kan splittra oss Blåvita från att i alla väder stå bakom Göteborgskamraterna.

Så vill du visa hur vi Blåvita står tillsammans och enas som stöd till vårt älskade Blåvitt? Vill du känna att du kan vara med och påverka IFK Göteborgs framtid? Kom med i vårt supporterupprop- lämna ditt bidrag till Supporterfonden!

En liten summa från en ängel flyttar inga berg. Men tusentals bidrag från tusentals Änglar i ett kollektiv kan bli del av den kraft som åter bär fram vårt Blåvitt till en position som Sveriges nummer ett!

Den första lönehelgen som Supporterfonden passerade drog in över 12 000 kronor från er fondhjältar på bara ett par dagar. Nu är frågan om den vi kan upprepa den fantastiska bedrifteni Juni månads lönehelg? Kan vi klå den första lönehelgen resultat?
En slant till fonden är en Blåvit hjälteinsats!

Man kan skänka en gåva till IFK Göteborg via Supporterfonden genom att sätta in en peng på postgiro (plusgiro) 438346-9 från både internetbank och vanlig bankinsättning (Klicka här för mer information om hur man skänker en gåva till Supporterfonden). Men glöm inte att det även går att slänga in en slant via SMS eller med sitt kreditkort!

Payson och SMS-gåvor

Payson innebär att man kan betala med kreditkort direkt över internet, det är bara att följa instruktionerna på onlinebetalningen här.

SMS-Betalning går till som följer: SMS:a "fonden 30/40/50" till 72550. Välj belopp genom att välja något utav 30, 40 eller 50. Viktigt att veta dock är att hela summan inte går till Supporterfonden. Av 30:- (14,63:-), 40:- (19,64:-), 50 (24,64:-). Fondens förtjänst inom parentes. Dessa bidrag kommer inte att redovisas enskilt utan kommer att redovisas som en egen post.

Exempelvis: Till: 72550,
Meddelande: fonden 50
Du kommer sedan att få ett bekräftelse-SMS tillbaka.

Fyra månader har gått av detta supporterprojekt och vi är glada att 190 fondhjältar har skänkt över 73 000 kronor till IFK Göteborg. Men nu är det dags för ytterligare en injektion i projektet. En kraftsamling som bara blir möjlig med din hjälp!

Stärk IFK Göteborg- ge ditt stöd till Supporterfonden!



4 kommentarer:

  1. 75 000, nästan, insamlade bara över internet? är det så? fy fan va starkt i så fall.

    SvaraRadera
  2. NOLL AKTIVITET UNDER SILLY.

    Knôka in pengar på Supporterfonden så det blir lite fart på kamratgården!

    SvaraRadera
  3. Ja det verkar som att folk inte vågar skänka så mkt just nu för att Kamratgården är så slöa med att förstärka, men det är ju genom att skänka man kan hjälpa Mild & Co att få extraslantar... Alla bäckar små.

    SvaraRadera
  4. För de som har pengar så glöm för all del inte heller att köpa er plats på Aik-tåget, för er som inte gjort det än! Tar max en minut via webshopen...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.