2006/06/05

Det ryktas...

att Öis Christian Hembergs rekordlånga formsvacka kan ha att göra med att han raggar på diverse unga tjejer i Göteborgs sena nattliv...

att Blåvitts egen "Bratpack" med Ozzy och Marcus Berg i spetsen häromdagen bytte vild utgång på "Parkan" mot en lugn biokväll, någon som fått på fingrarna av Arne måhända?

att Baraben idag välkomnar Mikael Antonsson hem till Europa efter sin semester i New York med flickvännen, nu frågar vi bara hur många klubbar du ska låta Martin "Dollarhjärta" Dahlin släpa runt dig på innan du skriver på kontraktet som Håkan Mild lagt fram?

att Sebastian Johansson enligt dussintals vittnen satt tillsammans med en hel delegation Gaisare på träningsmatchen häromsistens, så vi förväntar oss att Gais blir hans nästa klubbadress, lycka till hos lillebror patrask Styvmor!

att Hamburger SV, vår gamle finalmotståndare från UEFA-cupen sägs vilja ha
Genclerbirligis Fredrik Risp. Lyserkilsproletären med de blixtsnabba fötterna kan vi inte annat än önska största lycka till, vart han än slutligen hamnar! Kör hårt Rispen!

att IFK Göteborg äntligen drar igång sitt Riskkapitalbolag till slut. Upplägget sägs vara helt annat än det som exempelvis Öis och Dif:s diton har och det kan ju inte annat än vara mycket lovande...

att Blåvitt-shopen med ett par av sina senaste kreationer tävlat med sig själv i kategorin "fulast i supportersverige" men blev totalt manglade när Gais släppte sin "VM-tröja" (se bilden uppe till höger. Skrämmande och med all sannolikhet en olaglig skändning av svenska flaggan. Ska man skratta eller gråta?

18 kommentarer:

  1. Jaså Hemberg, den gode gamle ÖIS:aren, (numera klubblös) är ute och raggar på småbrudar? Han är enligt min uppfattning tokseriös vad det gäller fotboll, träning/uppladdning etc. Sedan kan väl även proffs (f.d) få ha lite roligt när tillfälle ges?

    SvaraRadera
  2. Hemberg må vara seriös, men de brudarna han sätter på kan nog inte beskrivas som annat än fjortisluder, för jag vet en jag med...

    SvaraRadera
  3. Kan inte Baraben göra något slags grävande reportage kring supportershopen? Det här har ju gått alldeles för långt. Seriöst, vem fan är det som plockar fram de här tröjorna? Är det någon som driver med oss?

    Det finns ju alla möjligheter att göra snygga kläder med Sveriges snyggaste klubbmärke, Sveriges snyggaste färger och Sveriges bästa historia. Ändå misslyckas man så kapitalt gång på gång. Hur ser organisationen ut, vem beslutar om vad som skall plockas fram, vem designar? Det måste ju vara en hel del personer inblandade i organisationen, tyckte dessa på fullt allvar att den senaste tröjan var snygg? Det kan de ju inte ha tyckt?

    Vem äger shopen? Är det IFK eller Änglarna?

    Det är dags att ta klubbmärket på större allvar, detta gäller även spelarna! IFK skall ha en eloge för att man vägrar ha stora reklamblaffor i avvikande färger på matchtröjan, typ kaffeknappen, men vissa spelare spelar match med en RÖD T-shirt under matchtröjan som sticker ut vid ärmarna. Är det ingen i organisationen som ser sånt här före match och kan säga "gör om, gör rätt"? Vissa kanske tycker att det är en skit sak men jag är övertygad om att fler än jag stört sig på detta, och hur svårt är det att ha ett linne under matchtröjan istället?

    Rättning i ledet!!!

    Zico

    SvaraRadera
  4. Zico ingen vill veta vad du köpt din tröja typ........

    Från det ena till det andra så har jag i alla fall köpt mig en sverige tröja *s*

    SvaraRadera
  5. kommentar..........

    alltså inte den tröjan som visa på baraben utan en annan....

    så det inte blir några missförstånd

    SvaraRadera
  6. ja man kan inte anklaga Baraben för att inte ha försökt påverka Anton i alla fall, maken till övertalningskampanj med insamlingar och artiklar har väl sällan skådats.

    Synd att Anton kanske lyssnar på som ni säger "dollarhjärta"...

    SvaraRadera
  7. zico/ Jag håller med. Hade shopen skaffat i alla fall några snygga plagg hade man handlat där. som det är nu så är det ju sorgligt.

    SvaraRadera
  8. IFK Göteborg fortsätter att missköta Sveriges Starkast Varumärke när det gäller fotbollslag. Att inte ha attraktiva souvenirer är ju som att be om att inte tjäna pengar... Kolla på Man Utd (även om jag hatar dem) och Real Madrid när det gäller souvenir-biten. Inför lite proffsighet för en gång skull och överraska positivt. GAIS-tröjan är fruktansvärd och borde köpas för att eldas på ett gigantiskt bål. Jag blir illamående när jag ser skiten!

    SvaraRadera
  9. skulle man inte kunna kalla det Risp-kapital bolag?

    SvaraRadera
  10. Anton ur bilden är det sant?

    Det gör ont........

    PAX!

    SvaraRadera
  11. johnny/ Hur seriös tror du jag är me flaggskändningsretoriken då.

    Gais? Jag trodde du var Öisare. Men men, man byter väl lag titt som tätt där i bottenregionerna...

    SvaraRadera
  12. Bara att hålla med om att blåvittshopen liver i en annan tidsålder.
    Kollektionen "stadens kungar" är jävligt bonnig och ful.

    SvaraRadera
  13. Kapitalförstöring av rang. Precis som i blåvitt i övrigt. En kass shop är synonymt med oss. Vi behöver dålig ekonomi för att lyckas sportsligt, det är därför de gör på det viset. Det finns ingen annan logisk förklaring. De tänker "82-vad hade vi väl då?" -Usel ekonomi? "Ja, den tar vi!"

    Så de jobbar nog medvetet med de bitarna för att få det sportsliga att komma som ett brev på posten. Fan, vi har nog hugg på Uefacuptiteln nästa år.

    SvaraRadera
  14. Det är inget R i Lysekil, Frankie...

    SvaraRadera
  15. kapten/ Det krävs en Bohuslänning för att missa Götebosshumorn. R:et representerar Karlsson-familjens politiska åskådning, det är ju vida känt här i trakterna att Karlssons är rödingar... Errare alså.

    SvaraRadera
  16. Carina/ "Zico ingen vill veta vad du köpt din tröja typ........

    Från det ena till det andra så har jag i alla fall köpt mig en sverige tröja *s*"

    Kommentarer överflödiga!
    Zico

    SvaraRadera
  17. Såg i alla fall Marcus Berg drickandes öl på Keybar häromdagen. Så helt har han nog inte lämnad festlivet...

    SvaraRadera
  18. Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
    »

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.