2006/06/07

Baraben ringde upp Antonsson igår kväll!

SILLY SEASON I ett försök att nysta ut varför Dennis Jonsson inte medverkade i träningsmatchen mot Gais häromsistens så fick vi reda på att Mikael Antonsson befann sig i samma bil som Dennis, medan vi talade med Dennis. Så precis som de karaktäristiska journalisttyper vi är tjatade vi på Dennis tills han räckte över luren till polaren Antonsson. Vi kunde snabbt konstatera att Anton själv hade läst Baraben.com:s artikel om att han redan beslutat sig för Blåvitt men ville inte kommentera sanningshalten i detta över huvudtaget. Istället så fick vi reda på att den som haft den största övertalningskampanjen gentemot Anton var polaren Dennis som tydligen körde maratondiskussioner med Anton om fördelarna med Blåvitt, dagligen...

En kortis ur det cirka fem minuter långa samtalet med "Anton":

Är detta Mikael?
- Jadå det är jag det hör du väl.
Ja din fula dialekt har du inte tappat i Österrike i alla fall...
- Hehe nej är man från Blekinge så är man, den tappar man aldrig.
Så har du läst att du har bestämt dig för Blåvitt på Baraben.com?
- Jo jag såg det hehe men där vet ni mer än vad jag vet uppenbarligen...
Så när skriver du på för oss då? Det är la bara Blåvitt som finns?
- Ja vi får se nu i veckan, jag ska se över mina alternativ, men Blåvitt är abslut inte ute ur bilden.

Hur som helst berättade Anton vidare att han uppskattade den namninsamling som länge pågått för att locka hem honom till Göteborg. Sedan sa han att han tänkte träna med Blåvitt idag uppe på Kamratgården (men var tydligen inte med på första träningen vid 10:00 på Onsdagen). Anton och Dennis skulle gå på café i kvällssolen och ville trots stora övertalningsförsök inte joina oss på Rose & Crowns uteservering. Efter att Baraben erbjudit Anton ett par flaskor sprit som muta om han skriver på för oss så avslutade vi samtalet med goda vibrationer och ännu större hopp om att våra källor haft rätt.

Så att Anton återvänder till Blåvitt ser vi som lika störtsäkert som att vi är laget med Änglarna på våra läktare och föreningen som himlens väktare vakar över...

Vidare så såg Baraben.com Seb ute på stan igår och så som han med ett stort flin gled runt i solen på Avenyn är det för oss otänkbart att Seb vill bo i någon annan stad än Göteborg. Det har ju ryktats en del om Gais för Seb och han tränar med Blåvitt så helt utan alternativ lär gamle gode Seb inte stå.

Varför Dennis inte var med mot Gais? Han fick stå över för att han va schleten helt enkelt. Ingen fara på taket för "Mr Glas" inte...

20 kommentarer:

  1. Göteborg e underbart...

    SvaraRadera
  2. De e undebart att vara GAISare!

    SvaraRadera
  3. GÖTT ÄR DET, MER HETS PÅ ATT FÅ HIT ANTON!

    SvaraRadera
  4. Vi behöver dig Anton så till och skriv på det där kontraktet nu. Du har fler chanser att vända ut i Europa och tjäna de riktigt stora pengarna.

    Jag skulle inte tacka nej till Seb om det skulle vara ekonomiskt möjligt. Det behövs bra spelare om vi ska spela i Alllsvenskan, UEFA-cupen och svenska cupen i sommar/höst.

    SvaraRadera
  5. Oavsett vad Anton betämmer sig för så är Dennis en hjälte! Snacka om hjärta!

    SvaraRadera
  6. Fan sånna här grejjer ska man inte skoja om. Franks, jag håller dig personligt ansvarig om det går åt helvete.

    SvaraRadera
  7. Götta!

    Med Anton tillbaks i truppen känns inte förlusten av Kalle så tung.. även om Kalle/Anton hade varit ett intressant mittbackspar.

    SvaraRadera
  8. anonym/ Vem skojar, samtalet ägde rum igår kväll. Jag var med.

    SvaraRadera
  9. Grymt att Dennis försöker övertala en spelare som kommer att peta honom från förstaelvan till att skriva på för Kamraterna.

    SvaraRadera
  10. adams/ Det är vad som kallas blåvitt hjärta.

    SvaraRadera
  11. Ge Dennis livstidskontrakt och se till att täppa igen truten på folk som kritiserar honom, han är en av få spelare i dagens trupp som ens kommer i närheten av Milds blåvitthjärta..

    SvaraRadera
  12. Alltid tyckt om Dennis!
    Sitter här med en låvittkalender signerad av alla spelare i A-truppen, vem fixa den till mig om inte DENNIS!

    SvaraRadera
  13. ...en låvittkalender???

    SvaraRadera
  14. Du menar en lådvinskalender?

    SvaraRadera
  15. Jag ska erkänna att jag tyckt att Dennis varit lite för skade drabbad och att vi har haft lite yngre namn som varit mer intressanta men det är så sannt att någon som har så mycket hjärta för klubben som Dennis kan man aldrig förlora på att ha i laget. (Alexandersson har ett fint hjärta också...)

    SvaraRadera
  16. "Anonymous said...
    Du menar en lådvinskalender?

    on jun 07, 05:30:29 PM "

    Lådvinskalender. Fan, vilken bra idé. Nackdelen är ju att den blir fullkomligt gigantisk med 24 lådor vin. Det positiva är ju att julen troligtvis kommer att vara fram till påska.

    ...om jag inte drabbas av lådvinsförgiftning.

    SvaraRadera
  17. Hörde att Linda Bengtzing håller på blåvitt och nu när hon värvat Magnus "jag såg direkt att "Jag har aldrig spelat fotboll"-Dogge inte var målvakt, efter 7 skott" Hedman känns risken helt plötsligt jättestor att hans feta arsle kommer att dyka upp som en dålig följetång på Kamratgården. Kan vi göra en namninsamling för att så inte skall bli fallet? Tack!

    SvaraRadera
  18. Vart fan var Dennis igår då? Han skulle behövts i det bedrövliga IFK. Sälj Ölme till GAIS, för bättre är han inte! Hoppas Adam kommer i form snart för jag får hjärtsvikt varje gång ölme är i närheten av bollen. Snacka om noll bollkontroll! Dennis bra jobbat!

    ANTON KOM HEM NU!

    SvaraRadera
  19. Hmm ja, fant dette innlegget nå. Det ser ut som om Antonsson har signert for RBK, men ingen vil bekrefte dette.

    SvaraRadera
  20. Velkommen til Rosenborg Ballklub Antonsson! Håper jeg hehe! =)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.