onsdag 6 oktober 2010

TV-tips: Torbjörn gäst i "Engstrand 45 minuter"


TV-TIPS. 03.10 på lördag morgon sänds "Engstrand 45 minuter" med ingen mindre än Torbjörn Nilsson som gäst. Kanalen är nykomlingen TV10. Programmet sändes tidigare på TV8 men nu har det enligt mig underskattade intervjuprogrammet alltså bytt kanal. Inte prime-time direkt men med en sådan gäst så bör man åtminstone programmera en inspelning.

10 kommentarer:

 1. Måste också tipsa om Engstrand 45 min med Glenn och Glenn (Hysén och Strömberg). Finns att se på play på tv8.se. Innehåller många roliga anekdoter från bl. a 80-talet och hur det gick till när Glenn H var tvungen att byta i början av Hamburg borta...

  SvaraRadera
 2. Tycker att Engstrands program är underskattat och för oss som är medelålders typ så är det underbart att se ett avskalat intervjuprogram utan en massa konstigheter

  SvaraRadera
 3. 11.43

  Vilket avsnitt? Eller kan du länka...

  SvaraRadera
 4. http://www.tv8play.se/play/224092/?autostart=true

  SvaraRadera
 5. Detta är väl en repris? Jag har sett Torbjörn i detta program tidigare för en 3-4 år sen.

  SvaraRadera
 6. Jag man kan vara anti och svår. Men man gör ett medvetet val. Som ifkare gör man inte det. Man glider bara med i massan och hoppas på att inte sticka ut. Ens största skräck är att behöva stå för en åsikt och inte kunna ta rygg på någon annan. Det är därför det inte finns någon oginalitet runt blåvitt. Era ramsor är snodda och läktarkulturen kommer i plasförpackning från youtube.

  Joel Alme gjorde ett beställningsjobb och flyttade till Stockholm för det var fräckare.. Håkan Hellström bugar för GAIS flaggan i sin senaste video och reppar det riktiga Göteborg..

  Eller som Kapten Lundgren sa det. Blåvitt är som ett plastigt tryckt vykort över avenyn. GAIS är en orgnalteckning ritad av en anarkistisk konstnär.

  Ni må vara fler. Men ni är konforma, tråkiga och likriktade så intrycket blir bara en plastig massa...

  SvaraRadera
 7. Senaste Anonym

  Är det originellt att vara anonym? Lite originellt är det att kommentera fel inlägg dock

  SvaraRadera
 8. Mycket gais kommentarer på BaraBen just nu. Vill jag läsa om komplex och avund kan jag googla gais själv, ni behöver inte komma hit och kommentera.

  SvaraRadera
 9. För övrigt bodde den gode Kråksång Hellström i Sthml under ett par år..
  But keep on hating while we keep on winning!

  SvaraRadera
 10. Jag vet många Göteborgare som bott/bor i andra städer, däribland Stockholm.

  Fy fan för Glennarna och alla andra som flyttade!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.