2010/10/25

Blåvitt kanske borde kicka fler...

MATCHTANKE I artikeln här nedan sägs det att Blåvitt skall "kicka" två etablerade spelare efter säsongens slut. Jag vet inte, men efter en totalt jävla oacceptabel förlust hemma mot Trelleborg borde man kanske fundera på om det inte är läge att rensa lite mer än så?


Fy fan vad uselt det var.

27 kommentarer:

 1. Bosse Bolldoktorn in-Jonas Olsson ut

  SvaraRadera
 2. Domaren kanske borde kicka sig själv..

  SvaraRadera
 3. Att göra listan:
  Kicka följande spelare/tränare.
  1: Jonas Olsson
  2. Alexander Faltsetas
  3: Jakob Johansson
  4. Hannes Stiller

  Låna ut följande spelare:
  1. Nicklas Bärkroth

  Värva:
  En mittback (då ragge förmodligen försvinner)
  En mittback till (helst avvakta och kolla hur muki ser ut)
  En central mittfältare (för att det behövs helt enkelt.

  SvaraRadera
 4. Håller med föregående talare. Kanske någon skulle passa på att lära Sebbe att passa också. mittfältet var ju obefintligt idag igen

  SvaraRadera
 5. Tycker gott att vi kan göra oss av med TO och Hjalmar i samma veva.

  Sen ska laget satsa på att träna fotboll under veckorna. När man tänker på att dom är fotbollsspelare på heltid är dom riktigt jävla usla.

  SvaraRadera
 6. Jag vill ha spelare med lite hjärta. Alldeles för många som springer och inte visar att de bryr sig.

  Visa lite hjärta nu!

  SvaraRadera
 7. Även om laget sög i dag , så va ju inte domaren helball idag heller :(

  SvaraRadera
 8. Dom vill bara spela av säsongen märker man, ett plus till Ragge som visade hjärta och vilja att vinna idag. Jag har upprepat det som ett mantra under hela säsongen, spelidén är jävligt tråkig och förutsägbar. Man går knappt över egen planhalva innan den långa bollen slås. Jonas Olsson skall kickas efter säsongen och han får gärna ta med sig några av sina gunstlingar....

  SvaraRadera
 9. Hejdå Jonas!

  SvaraRadera
 10. Fan vad glad att jag lyckades hålla mig hemma idag.. Bestämde mig för att skita i den här matchen efter senaste hemmamatchen och krysset mot Mjälby. Men tänkte som vanligt skita i mitt löfte till mig själv och gå på matchen. Lider med er som var där.

  Blåvitt kommer inte sparka Jonas så snälla ta ett eget vettigt beslut och välj själv att avgå. Tack för tiden men dags att inse att det är dags att skiljas åt nu.

  Tänker IFK kräva 250spänn för även sista matchen på övre långsidan så kanske man ska skita även i den och se de här två missade matcherna som ett gratis medlemskap i IFK till nästa säsong. Där kanske pengarna kan göra lite nytta, kan ju rösta för att sparka några i gänget ;)

  SvaraRadera
 11. AVGÅ JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 12. sjunger i medgång och sorg!
  shape up nu gubbar, kan inte hålla på så här!

  SvaraRadera
 13. det är så konstig laguttagningar och startelvor. Jag mår fysiskt dåligt.

  SvaraRadera
 14. Hejdå Jonas

  SvaraRadera
 15. KAN LA BÖRJA MED ATT KICKA UT LS FRÅN SIN SEKTION

  JÄVLA PACK!!!!

  SvaraRadera
 16. LS ni har tappat allt förtroende. från o me nu kan ni bara ta o dra åt helvete eller nåt.

  SvaraRadera
 17. GU är ju helvete just nu. Kallt som fan, inget gräs, fula bortadräkter, kass domare, massa Faltsetasspeltid. Det är fan den femte kretsen.

  SvaraRadera
 18. Vad är det för fel på LS nu då? Medans klacken stod och gjorde bort sig de första 20 minuterna njöt man verkligen av att LS iallafall drog igång och stöttade Blåvitt, men ni var kanske på matchen av någon annan anledning än fotboll? Avgå klacken!

  SvaraRadera
 19. 26/10/10 00:06

  hur i helvete kan klacken ha skämt ut sig enligt dej??? då VI står upp för sveriges supporterkultur.
  LS visade ju bara att man är ett gäng nötter som bara vill ha sina gubbsjuka hörna där man kan hinka bärs från sin fiiina bar, käka popcorn o ummgås med rätt människor som är medelålders!!!! ja hoppas att LS att upphöra från o med 2011!

  SvaraRadera
 20. http://www.gp.se/sport/fotboll/1.475988-hacken-kan-ersatta-ois-pa-gamla

  SvaraRadera
 21. Ragge och Tobbe var de enda som höll standard. Sana var bra tills han tröttnade. I övrigt har vi inget mittfält, ett virrigt försvarsspel, ingen spelidé, ingen resolut ledare på plan (Seb försöker, men slår ett gäng hjärncellskullerbyttor, i synnerhet när han ska ha rött i andra...), inget resolut ledarskap från bänken, etc. etc. etc.

  Kallt, rötet gräs, lite folk, inga mål... Det var fan roligare i hunnra minus i vintras på Valhalla.

  Vidare så visar ju Muki att han INTE håller måttet. Jävlar secka usla rensningar han gjorde IN i banan. Som vi visserligen inte förvaltade särdeles väl, men ändå. Han kan stanna i Trellehöla.

  AGERA INFÖR 2011! NU!

  SvaraRadera
 22. Det här känns många gånger värre än förra året, på flera sätt. Då var ändå känslan av att vi har en otroligt bra grund. Frågan är om vi verkligen har det. Vår stund kanske är över på riktigt. IFK är ett vanligt sketlag, typ Trelleborg, Örebro, Halmstad - ingen magi kvar. En elefantkyrkogård där några ryggdunkare samlar medelmåttor och terränglöpare och försöker leva upp till gångna tiders magi. Superettan 2012.

  SvaraRadera
 23. Tillfällig sittplatsröv2010-10-26 09:24

  Nä. Det var inte roligt att se laget igår. Någon av de fina chanserna borde studsat vår väg, men att låta gästerna stoppa spelet så enkelt håller inte.
  Nu får ni ta nya tag inför de sista matcherna gubbs.

  Och jag måste också säga att fan va skönt det var när klacken fick luft igen vid 20min spelade. Det var inte roligt när det var så tyst, så all kudos till er aktion! Det var som att någon plockade av mig hörselskydden efter 20min. Ha ha ha!

  SvaraRadera
 24. Det krävs tydliga förändringar för att vi skall vara med och slåss om guldet nästa säsong. Att sitta lugnt i båten och tro på en förvandling är bara dumt.

  Laget behöver ny energi och en tydligare spelidé med olika alternativ beroende på matchutveckling och motstånd.

  Vi behöver bli bättre på att utnyttja spelarnas potential, det dom är bra på.
  Att balansera laget rätt är viktigt. Vi kan t ex inte bara ha terränglöpare på innermittfältet.

  Anpassa spelidé och laguttagning till vad vi har för spelare. Att låta t ex Robin Söder spela vänster mitt med defensivt ansvar är inte så klokt. Kanske bättre att spela med två anfallare då?

  Är Jonas Olsson rätt man att genomföra förändringarna ovan?

  SvaraRadera
 25. Jag hade gärna sett följande spelare lämna laget. Alexander Faltsetas, Tomas Olsson, Pär Eriksson, Hannes Stiller, Karl Svensson, Hjalmar Jonsson, Tuomo Turunen, Stefan Selakovic och Erik Lund. Kanske har jag glömt någon. Dessa har int... Jakob Johansson också, såklart. Dessa har inte i laget att göra, de tillför ingenting. Det är snart år 2011. Med dessa spelare kan man ej spela en snabb, modern attraktiv fotboll, som skall bära oss ut i europa. Sedan kan ju Jonas Olsson ta sitt pick och pack, men det lär väll inte hända fören Håkan Mild avgår. Avgå!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.