fredag 1 oktober 2010

Som man bäddar får man ligga

BOTTENTRÄSKET. Om någon missat det är AIK på väg att bli historiska. Att gå från Allsvensk mästare till Superettan är något få förunnat. (Att det hände oss 1969-1970 väljer vi att glömma för tillfället). AIK anser ju sig själva vara kända för att "skojja till det". Inför starten av årets säsong kunde man bland annat beskåda följande påhitt från solnaklubben:
Det och en mängd andra uttalanden om att försvara guldet, om att vara bäst i serien och så vidare. Utöver det var de duktiga på att psyka/pika konkurrerande klubbar förra säsongen. Framförallt oss inför matchen som vi alla glömt, men även Djurgården.

Säsongen 2010 har börjat gå mot sitt slut och en av de sista matcherna som kan avgöra AIKs öde är en match mot just Djurgården. Självklart är Djurgårdarna inte sena med att ge igen för förra säsongen. På DIF.se kan man se en video med en hälsning till AIK och deras fans: "Passa på! Det kan dröja innan det blir derbydags igen".

Det roliga med det här är egentligen inte piken utan svaret. Enligt Aftonbladet svarar Nils-Eric Johansson piken med följande kommentar:
"Vi behöver inte ödsla energi på sånt där. Vi måste koncentrera oss på matchen och att ta de tre poängen."

Det är svårt att inte vara skadeglad. Är det så att AIKs dåliga säsong beror på att man ödslade bort all energi på just "sånt där" i början av säsongen?

8 kommentarer:

 1. Haha fan vad jag njuter av att läsa all skit om aik just nu. Mer mer!!!

  SvaraRadera
 2. hm.. aiks kom o ta oss och vårat nästa mästarna var nog ungefär lika klumpigt gjort!

  SvaraRadera
 3. Ni har väll inte glömt gnagets avskedsfest mot djurgården förra året?


  http://www.youtube.com/watch?v=ixDMqWYzVl4

  Saker och ting blir så fruktansvärt irioniskt när man är stora stygga BA

  SvaraRadera
 4. Superettan här kommer gnihet

  SvaraRadera
 5. Glöm inte att Nils-Erik J. är ligans i särklass tjockaste spelare.

  Före:
  http://bit.ly/94IO20

  Efter:
  http://bit.ly/cNVl9i

  SvaraRadera
 6. Spännande att AIKs affischnamn är borta :)

  SvaraRadera
 7. Haha, Peeman är helt klart den av skribenterna som är mest flummig på Baraben. Trodde han hade slutat då jag inte sett något från honom på länge, då kommer han tillbaka och leverar två grymma artiklar på två dagar!

  Håll det här nu Peeman och svajja inte iväg och såga laget eller klacken nu!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 8. Varför sjunger inte Bojan?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.