2010/10/31

Pest eller Kolera?

OMRÖSTNING. Trots att BaraBen.com och Blåvita spelare, ledare och supportrar längtar och planerar inför nästa säsong så är årets säsong inte riktigt över.

Personligen tycker jag det är mest kul att följa vilka lag som eventuellt åker ner eller får kvala sig kvar men BaraBen styr nu upp en liten undersökning för att se hur våra läsare tycker och tänker kring toppstriden.

Pest eller kolera givetvis men vilket lag tycker du ändå kanske förtjänar guldet i år eller vilket lag tycker du minst illa om?

Eller se det som så att du kan få lägga din röst på den oldschool blåvittprofil du vill skall få sitt första SM-guld som tränare och få lyfta och kanske kyssa Lennarts ollade pokal om en vecka...

Conny Karlsson
(2 SM-guld, Uefaguld '82, 402 A-lagsmatcher, 1975 års ärkeängel)

Roland Nilsson
(2 blåvita SM-guld, Uefaguld '87, 266 blåvita A-lagsmatcher, ärkeängel 1988)

Rösta längst upp i högerspalten -->

Motivera i kommentarsfältet om du bryr dig om toppstriden...

26 kommentarer:

 1. Conny är så grymt sympatisk att jag unnar honom att vinna.

  SvaraRadera
 2. Är man blå & vit i själ och hjärta så vill man inte se MFF som segrare. Punkt.

  SvaraRadera
 3. Ser helst att MFF vinner framför HeIF. Av den "enkla" anledningen att dem har möjlighet att bygga nånting inför CL. Egen arena, hyffsat eget kapital och jag tycker det är viktigt för svensk fotboll om dem skulle lyckas.

  SvaraRadera
 4. Anonym 17:15. Skriv för fan inte "dem" när du menar "de"! Har du svårt att förstå skillnaden så skriv "dom" istället.

  besserwissern

  SvaraRadera
 5. Jag vill att Malmö ska vinna för att de redan är solida i kassan, Vinner HIF och lyckas ta sg till CL lär de dra in en hel del stålar och Blåvitt kommer få ännu svårare att dra till sig talanger och hemvändare när de kan locka med ekonomiska fördelar..

  SvaraRadera
 6. Ska inte Roland Nilsson har Brons i EM 92 och VM 94 bland sina meriter också?

  SvaraRadera
 7. Folk härinne som hoppas på mff för att de vill se ett svenskt lag rustat för cl borde skjutas. Roland N missade f ö en straff i semifinalen -86, nu förstår vi att det var i syfte att blidka sin framtida arbetsgivare från skåne.

  SvaraRadera
 8. hoppas att säsongen 2010 blir diskvalificerad och tas bort ur räkningen. men om det inte skulle ske önskar jag att Conny får lyfta bucklan. en tid en oerhört viktig och otroligt underskattad spelare.

  För övrigt tvingas jag att hålla med besserwissern.

  SvaraRadera
 9. Till Anonym 17:45: Varför skulle de skriva med hans landslagsmeriter när det så uppenbart är klubblagsmeriter som är listade

  SvaraRadera
 10. Däremot borde de skriva med Rolles Sm-Guld med Helsingborg då de skriver med Connys 1985 med ÖIS

  SvaraRadera
 11. Conny är sympatisk men dessvärre har han sagt att han inte har några känslor för blåvitt. Men å andra sidan HATAR jag Malmö mer än HIF.

  Hoppas conny får lyfta pokalen

  SvaraRadera
 12. Jag vill att GAIS ska vinna! Nu och alltid!

  GAIS ON!

  SvaraRadera
 13. MFF har närmare att komma ikapp oss i maraton tabellen. Så jag anser att det bästa är att HIF vinner

  SvaraRadera
 14. Fyfan för hif. Jävla bottenskrap.
  Men jag håller på dom... *skamsen*
  Malmö ska inte ha mer guld!

  SvaraRadera
 15. Jag hatar i princip alla skåningar, så de är som rubriken lyder som att välja mellan pest eller kolera. men om man är tvungen så väljer ja la HIF.
  men just nu håller ja på Malmoe för vi fortfarande har chans till 4e platsen.

  SvaraRadera
 16. Helsingborg alla dagar i veckan, vi vill väl fortsätta vara mesta mästarna? Inte ska Malmö få ligga hack i häl, tycker jag!

  SvaraRadera
 17. Ludovic, Malmö kan inte va så solida i kassan. Det har ju pratats om ekonomisk kris i år och de har fått säga upp personal.

  Malmö ska inte ikapp Mesta Mästarna. Malmö ska förbli den frustrerade lillebrorsan i svensk fotboll.

  SvaraRadera
 18. Lägg inget hat på Skåne! Skåning som man är och bosatt i Göteborg, så är det lätt att känna sig aningen hatad.

  Måste man välja så tar man HeIF, Malmö är för nära i totala.

  SvaraRadera
 19. Jag minns en gång när jag var ute på en sorts pilgrimsfärd genom europa. Två och en halv vecka var jag runt mellan olika platser i mitt sökande. Jag frågade mig fram och fick hjälp utmed vägen av olika individer. Vissa dagar regnade det och andra dagar sken solen. Jag fick uppleva väldigt mycket under denna tid. Det var för ett par år sedan nu som jag tänkte på det senast, men nu kom jag att tänka på min resa igen. Det är roligt att tänka tillbaka på händelser som påverkat en på ena eller andra sättet, saker som har gjort en till det man är. Hur som helst så träffade jag som sagt en hel del människor under resans gång och jag pratade med dom på med alla till buds stående medel, mun, händer, fötter och ibland fick jag rita i sanden eller i imman på en ruta för att kunna göra mig förstådd. Alla hade tålamod i sin uppenbara glädje att kunna vara till hjälp. På så vis kom jag vidare och fann min väg fram.

  SvaraRadera
 20. @Per-Erik, träffade du Gud då?

  SvaraRadera
 21. Jaha, Per-Erik, och med detta vill du säga vadå?

  SvaraRadera
 22. Per-Erik skrev årets bästa inlägg på Baraben. Anställ honom pls.

  SvaraRadera
 23. Bilden på Roland, han såg ju ut som en ful brud.

  SvaraRadera
 24. Ha ha ha!
  Fan vad jag skrattade när jag skrev inlägget igår.
  Förlåt mig, men tanken på er stackare som läste ett så förhållandevis långt inlägg och inte fick någon som helst poäng var väldigt rolig att tänka.

  Jag kan inte lova att det inte händer igen, så förlåt i förväg.

  Må så gott, mina blåvita vänner.

  SvaraRadera
 25. Jag hoppas på hif-guld av följande anledning:

  Det finns 3 klubbar som betyder nåt i Sverige, 3 klubbar som med lite god vilja skulle kunna kallas "storklubbar".

  IFK
  aik
  mff

  Om inte Blåvitt vinner, så är det totalt ointressant vilka som tar guldet, så länge det inte är mff/aik. Hif, dif, bajen, blomstermåla eller ulricehamns bowlingdamer, alla har de samma dignitet.

  Vi tävlar bara mot ljusblått och gulsvart.

  SvaraRadera
 26. Löjligt, ni tävlar bara mot GAIS, allt annat är skitsnack!

  Lerum

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.