2010/10/08

Vill du jobba för BaraBen?

JOBBA PÅ BARABEN. Under den senaste tiden har BaraBens crew diskuterat ett nytt projekt som skulle öka informationsflödet kring IFK Göteborg och elitfotbollen i Göteborg på ett markant sätt. I dagsläget vill vi inte ge bort allt för mycket av vad det innebär, men vill kolla lite bland er läsare om det finns folk där ute som besitter kompetens av olika slag som skulle kunna vara intressant för att föra det här projektet framåt.

Det vi planerar är att starta ett projekt som ska rikta sig till Blåvita supportrar omkring hela Göteborg, Västsverige, övriga Sverige - ja hela världen faktiskt. Men det är inte i den form ni läser detta, vi tänker inte göra ett projekt på bloggen utan testa ett nytt men väl beprövat koncept. Därför vill vi se om du kan vara intresserad av att delta.

Steg ett i ett sådant här projekt är att bygga en grupp aktiva och intresserade änglar, ett nätverk om man så vill, som med sin gemensamma kompetens skall bygga vidare på vår idé. En idé vi håller hemlig för ögonblicket för att inte skapa för stor besvikelse om det inte går att sätta i rullning.

Därför är vi intresserade av att höra från personer som håller på Blåvitt och är högskoleutbildade eller yrkesaktiva sedan ett par år inom något av följande områden:

1. Ekonomi.
2. Fotografi.
3. Journalistik.
4. Grafisk formgivning.
5. Föreningsverksamhet.
6. Försäljning.
7. Webbdesign.

Om projektet blir av kommer det att formas som en slags betaltjänst, vilket gör att de som bidrar med arbete på olika vis blir kommer att bli avlönade medarbetare inom det nya BaraBen-nätverket. Det här är alltså något som skulle kunna bli ett avlönat extraknäck för blåvita fans med ambition och intresse av att delta med sin spetskompetens. Vi kan tyvärr inte gå in närmare på vad det är vi söker inom dessa fält, då det inte är helt klarlagt vad innehållet i vårt projekt slutligen ska bli.

Detta är en annorlunda och spännande vision, det kan vi i alla fall lova er. Tror du att du har den spetskompetens som kan passa in på ett projekt av den här typen? Vill du tjäna en extra slant medan du sysslar med ett engagemang kring Blåvitt? Mejla i så fall oss på kontakt@baraben.com och märk ditt mejl "2011". Vi hör av oss med mer information inom kort.

11 kommentarer:

 1. jag pluggar journalistik på jmg just nu, kan jag ansöka om att delta ändå?

  SvaraRadera
 2. Fox// Du kan väl börja blogga på BB OCH söka till projektet!?

  Frankie// Lycka till och hoppas det funkar bättre än vad det gjorde för Leman!

  SvaraRadera
 3. Låter spännande!
  Tyvärr så besitter nog inte jag någon särskild kunskap inom något av dessa områden. Hoppas dock att många Änglar hakar på så vi får se vad det leder till!

  SvaraRadera
 4. Jag är en copywriter och kan hjälpa er sluta skriva "projekt" i var mening.

  SvaraRadera
 5. Ni blävita är plast och oäkta. Vi är gais och röck änd röll.

  Nä, skoja bara! Men visst är det bara en tidsfråga innan gasiaren dyker upp och börjar prata om kranskommuner igen.

  SvaraRadera
 6. Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.

  Med andra ord är även gaisare välkomna till debatten men om man envisas att dra samma trötta "argument" om och om igen så saxas man. Byt skiva, tack!

  SvaraRadera
 7. Spännande.. Om det är nångång jag kan tänka mig att betala för att läsa något på nätet så skulle det vara om blåvitt...

  SvaraRadera
 8. Behöver ni webutvecklare eller är det bara design som ni är ute efter.

  SvaraRadera
 9. Jag har gått journalistik på gymnasiet, men dock inte på högskola, räcker detta?

  Är intresserad av att skriva för er i så fall - självklart är jag även blåvit i kropp och själ!

  SvaraRadera
 10. MrB/ Vi kommer ha rätt så höga krav på det här nya projektet, så även om man aldrig ska säga aldrig, så räcker nog inga gymnasiekompetenser till här.

  anonym 16:28/ Efter hand kommer vi ha behov av bägge delarna.

  Pär/ Vem har sagt att det är en webbsajt vi ska lansera?

  SvaraRadera
 11. Nu jävlar kör vi.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.