2009/12/02

Videon som avslöjar Blåvitts storvärvning

SILLY SEASON. - Det vi letar efter är en offensiv spelare, troligtvis en "tia". Även om Faltsetas stannar behöver vi en mer offensivt lagd spelare också. Någon likt Hannes Stiller eller Jakob Johansson. Eller säg en Pontus Wernbloom-typ, en sådan spelare till vill vi ha, säger Jonas Olsson till Sportsday.

En Pontus Wernbloom-typ:
Wernbloom avstängd resten av året - armbågade motståndare

BaraBen.com tog sig därför på sig uppdraget att chockavslöja vem den här tia-spelaren kan vara. I går bröt vi sonika in oss på Håkan Milds ämbetsrum och stal den videosammanställning som föreningens scouter under största möjliga hemlighetsmakeri klippt ihop som underlag för sportchefens kommande värvningsbeslut.

Som enda mediebolag i världen kan vi nu stolt presentera det stöldgods som avslöjar IFK Göteborgs Silly Season-shortlist i videoformat:



BaraBen.com tar avstånd från alla kriminella handlingar som vi genomför. Vi hänvisar därför eventuella polisanmälningar till Lars Lithner, specialåklagare för Kamratgårdsärenden och en så kallad go skåning. Konsult i stöldhärvan har varit Mats Persson.

11 kommentarer:

  1. Hårda papper. Saknar bara Abgar Barsom och Schumacher.

    SvaraRadera
  2. jävlar, vid ca 4min, snacka om att inte gå på bollen...

    SvaraRadera
  3. Helt outhärdligt att titta på vissa brutna vrister och dinglande underben.

    Jag hoppas vi aldrig får någon dylik slaktare i Blåvitt, som vissa av de hårdsatsande blockmongona man ser i den här videon.

    SvaraRadera
  4. Rosenqvist mot gais?hahaha

    SvaraRadera
  5. Rosenqvist mot gais?haha den va rätt rå

    SvaraRadera
  6. shit i vilket sammanhang och när mötes Portugal och holland, riktig slaktar match

    SvaraRadera
  7. Gud va tråkiga ni är baraben. Vi bröt oss in hos Håkan Mild bla bla bla. Snälla skriv om riktiga saker istället för att hålla på å löjla er.

    SvaraRadera
  8. Herregud vad tråkiga ni är Baraben! Vi bröt oss in hos Håkan Mild bla bla bla. Snälla skriv om riktiga saker istället för att hålla på å löjla er.

    SvaraRadera
  9. vid 3:20... LMFAO

    SvaraRadera
  10. 14:07 var inte det i Euro 2004? Semifinalen..

    SvaraRadera
  11. Härlig nivå på domarna! Det blir ju mest gula kort....

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.