2009/12/24

Lucka 24. God Blåvit Jul.

BaraBen.com presenterar, Julkalendern "24 blåvita stunder 2009."

SNART SKINER POSEIDON. Ja, då var dagen här i år igen, alla ungar är skyhöga på socker i alla former och har nu i en hel vecka tjatat konstant på att tomten snart kommer. Har han några paket med sig? Har jag varit tillräckligt snäll? Egentligen är jag inte i behov av några paket, och jag är ganska säker på att min hög i år kommer att bli relativt liten, men det gör ingenting. Den bästa julklappen kom tidigt i år, i form av en människa som skrev en låt, en låt som sedan spelades varje hemmamatch. Låten som höjde stämmningen från underbar till magisk, låten som får svenska nationalsången att framstå som ett bidrag till lilla melodifestivalen. Så här i lucka 24 valde jag att placera Joel Almes låt, Snart skiner Poseidon.

God Jul alla blåvita vänner, och tack för denna säsong, vi ses på Ullevi i mars. Fyfan vad jag längtar!

15 kommentarer:

  1. adla joel alme!

    SvaraRadera
  2. Ironiskt nog är låten från början skriven av Gaisarna i Hästpojken. Då med titeln "Utan personlig insats". Joels text däremot är ju bra mycket bättre! God Jul

    SvaraRadera
  3. Anonym: Nej, Alme skrev först låten "A young summer's youth" som finns med på hans debutskiva. Elisson tyckte låten var grym och skrev en egen text (Utan personlig insats) till sitt band Hästpojken som Alme då var medlem i. Sen skrev Alme "Snart skiner Poseidon" och resten är historia.

    God Jul Blåvitt, Glad Påsk Djurgården!

    SvaraRadera
  4. SNART SKINER POSEIDON!

    God Jul alla änglar! :)

    SvaraRadera
  5. Helt klart borde Alme och hans anthem få pris som årets nykomling/nyförvärv. God Jul på er alla!

    SvaraRadera
  6. God jul alla underbara blåvita!

    SvaraRadera
  7. Detta är magiskt!...

    Tack för en bra Julkalender Ida M!...:-)

    God jul alla blåvita, vi ses på GU!...

    /J.A

    SvaraRadera
  8. GRYM BLOGG. ;D me like.

    SvaraRadera
  9. goood jul allesammans!

    snart skiner poseidon

    SvaraRadera
  10. Snart skiner poseidon är underbar, längtar tills hemmapremiären.

    God jul på er änglar!

    SvaraRadera
  11. God jul!

    Vi ses på Valhalla i februari!

    SvaraRadera
  12. Vad kan man säga...när man kommer hem från en juldagsnatt i allt vad det betyder och lyssnar på detta, ser hjältarna och dessutom skymtar en själv i den sista bilden. För fan man eller inte det glider en liten tår även från denna kind. Jag vet inte vad jag kan säga gubbar men vi är bortskämda med att hålla och älska denna klubb, nu håller vi fan hakan lite extra högt nästa år!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.