2010/05/16

Omgång 14: Matchanalys

ANALYS.
Image and video hosting by TinyPic

13 kommentarer:

 1. Totalt Jävla Mörker...
  http://www.youtube.com/watch?v=S8gRI0tu_rs

  SvaraRadera
 2. trodde aldrig jag skulle få se en länk till en TJM-video här på baraben. Najs! Känns rätt gött att rensa skallen med efter en sån här första halva på säsongen

  SvaraRadera
 3. TJM = Totalt Jävla Mörker.

  SvaraRadera
 4. Detta är inte bara en matchanalys, snarare säsongsanalys hittills.

  SvaraRadera
 5. Stor fet jävla suck. Och fan. Skit!

  SvaraRadera
 6. hur fan kan de välja att INTE spela Elmar i mitten? mörker..

  SvaraRadera
 7. Jag är inte med i någon falang eller dylikt. Men kan vi inte göra något åt detta tillsammans? Mitt, vårt kära IFK misshandlas för fan. Det här är verkligen inte OK. Det måste till förändringar. Mild kan fortfarande rädda lite av sitt rykte genom att agera i tränarfrågan. Men man ska inte glömma att han har minst lika stor delaktighet i denna fullständiga katastrof som Stereo. Hur fan går tankarna när man värvar Faltsetas?

  Så här?: Här har vi en kille som vi behöver, som blir tungan på vågen. Precis den spelare vi behöver och har saknat. Jag skiter i om han kostade 25 oookr. Bara det beslutet visar fanimej stor brist på fotbollskunskap. Vafan jag är frustrerad. Vi måste kunna skriva någon jävla protestlista eller något? jag ser tystheten som en stor jävla förolämpning mot alla supportrar. AGERA!!!

  SvaraRadera
 8. Tredje raka 0-0-matchen för IFK, som efter vårsäsongen nu kan räkna in endast 15 poäng på 14 matcher

  SvaraRadera
 9. BaraBen.com2010-05-16 23:57

  anonym 23:41/ Anser du att du kan bidra? Hör av dig till BaraBen på kontakt@baraben.com så ska vi se om vi kan sätta dig i arbete.

  SvaraRadera
 10. Gå med i facebook gruppen:

  Sparka Rehn/Olsson

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.