2010/05/20

Sent ska syndaren vakna

KOMMENTAR. Blåvitt spelade tydligen 4-1-3-2 mot Väsby igår. Stefan Rehn säger till GT: "Vi ville spela med två anfallare men ändå behålla balansspelaren".

Han tillägger: "varianten är inte så dum".
Tjena, törnrosa har vaknat.

Men, det tog bara tre dagar för tränarna att glömma bort hur bra passningsspel laget fick med Elmar Bjarnason centralt på mittfältet mot Örebro, mot Gefle var allt som vanligt igen. Så att tränarna ska komma ihåg detta lyckade försök med 4-1-3-2 vid Allsvenskans omstart om två månader borde väl vara alldeles för mycket begärt?

11 kommentarer:

 1. hahaha så j-vla rätt

  SvaraRadera
 2. Men "Collberg", att vi spelade med ett 4-1-3-1-1 med jakob som släpande anfallare och sedan kallade det för tvåmannaanfall är väl rätt uppenbart? Vi spelade som vi gjort hela våren och kallade det för något annat...

  SvaraRadera
 3. 5-1-1-1-1-1?

  SvaraRadera
 4. Ny läktarsång?

  SvaraRadera
 5. Kim
  Adam-Kalle-Ragnar-Dyre
  Seb
  Sella-Elmar-Söder
  Pär-Hysén

  Klockren elva.

  SvaraRadera
 6. 4-1-3-2 är bara siffror! Hade likaväl kunna ha kallat det för 4-4-2, 4-5-1, 4-1-4-1...

  SvaraRadera
 7. En som var på plats2010-05-20 16:17

  Problemet är ju inte vad tränarn KALLAR uppställningen, det är ju hur de faktiskt STÄLLER UPP ute på plan. Där var det då fan ingen 4-4-2.

  SvaraRadera
 8. Vi slår Väsby för att de ger oss två mål. Sellas mål är väl talande för hans prestationer på sistone-ett misslyckat inlägg + att Väsbydvärgen i mål är sämre än Manojojojoja.

  IFK har den här säsongen inga planer på att ha ett kreativt spelande innermittfält, speed på vänsterkanten eller egentligen någon form av anfallsspel.

  Låser sig spelet (Vilket det alltid verkar göra) sätter vi in en defensiv oteknisk mittfältare.
  En irrationell och snabb Sana skall till varje pris hållas från plan. Elmar måste spelas på den position han gör minst nytta. Per skall nickskarva bollen till ingen alls och Jonas ska säga att det är ok när allt suger stenhårt.

  Hur länge skall en sådanhär bra fotbollstrupp misshandlas av inkompetens som tror att det snart kommer att "lossna".

  Snart blir jag Sparven! Avgå!

  SvaraRadera
 9. Jag blir tokförbannad när våra tränare står och säger att en insats som totalt suger är "helt ok". Någon borde tala om för dem att det är fult att ljuga.

  Tror nog att spelarna skulle klara av lite kritik. Det fattar ju vem som helt att det är skitdåligt att spela fotboll mot simpelt motstånd i 300 minuter utan att sätta dit den.

  Tror och hoppas dock att det vänder efter sommaren!

  SvaraRadera
 10. Herregud. Det här var inget "lyckat försök", det kan nog alla intyga som såg matchen. Båda målen kom på bjudningar. Spelmässigt var Blåvitt inte direkt bättre än Väsby (om än tyngre) och de var riktigt dåliga.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.