2010/05/21

Här lär Blåvitts juniorer A-laget en läxa!

ELVA METER. Som bekant har Blåvitt haft en del problem med straffskyttet i Allsvenskan. Bom-bom är nu för tiden inte bara ett läte förknippat med Pontus "Boom-Boom" Wernbloom. Det är Blåvitts straffacit i vårens ligaspel.

Men inte alla inom föreningen
har samma klena elvametersfacit.

IFK Göteborgs äldsta juniorer i det vanliga lokala seriespelet gjorde nämligen inte en - utan två (!) - straffmål i senaste seriematchen mot BK Häcken. Nu räckte det i och för sig inte till mer än dubbla reduceringar på bortaplan mot ett urstarkt BK Häcken (som vann 3-2), men det kanske gav svaret på vem som kan lära A-laget att slå straffar framöver.

Vadå A-laget? Skêcka juniortruppen!

7 kommentarer:

 1. "Vadå A-laget? Skêcka juniortruppen!"

  Kunde inte sagt det bättre själv

  SvaraRadera
 2. Jag saknar en ny analys av franki, kanske kan han återge sin analys om Drugge och varför franki inte tror Drugge hamnar i blåvitt?

  SvaraRadera
 3. anonym 11:45/ Vad yrar du om?

  SvaraRadera
 4. Äldsta juniorer? Det ser väl ut som p14?

  SvaraRadera
 5. bäst i stan GAIS sedan 1894

  SvaraRadera
 6. Skjutsomsatan.blogspot.com2010-05-22 02:02

  Låt Kim ta straffarna i fortsättningen. Målvakter har en tendens till att skjuta stenhårt. Hellre det än att placera bollen löst i perfekt höjd för målvakten

  SvaraRadera
 7. Vem är det som slår straffarna i U-laget?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.