2010/05/08

Frågan på stan: Är du Gaisare?

DOKUMENT BARABEN. BaraBens filmteam gav sig ut i den göteborska verkligheten veckan före derbyt mot Gais. Frågan som ställdes till diverse lösdrivare var: Är du Gaisare? Följande filmsnutt blev resultatet inför Gaisderbyt, två dagar bort...

37 kommentarer:

 1. Att ni bara orkar...

  SvaraRadera
 2. Får mig nästan att vilja bli Gaisare

  SvaraRadera
 3. Haha, hur och varför blir någon gaisare? Vi hade en vaktmästare i grundskolan som var gaisare. En kille i klassen spelade för gais. På gymnasiet dök det upp två till. På en skola med 1000 elever eller nåt.

  SvaraRadera
 4. HAHAHAHA, sjukt bra!

  SvaraRadera
 5. Den var rolig även denna gång.

  Liiite bitter eftersmak ändå.
  Att driva med gais är helt ok, att göra det på de här människornas bekostnad är inte 100% ok.

  Tycker jag.

  SvaraRadera
 6. Kul att ni bjöd dem på öl. Sedan sa de vad ni ville höra=:) Synd att dessa videos tas upp inför varje derbyt.När ska nya göras ?

  SvaraRadera
 7. Håller med Dieter...

  SvaraRadera
 8. Andra gången ni kör den och redan första gången var den fantastiskt pinsam. Man hör ju på åtminstone ett par av dem hur de blivit tillsagda att hojta gais. Sjukt meningslöst klipp. Korven Ahlberg står alltid för det allra sämsta på den här bloggen dessutom. Partille Johhny!

  SvaraRadera
 9. Glenn Hysén2010-05-08 21:37

  Vem skall ta hand om gajs? när inte ens gajasarn(a) gör det själv(a).

  3000 i snitt per match säger allt i en stad på 500 000.

  LÄGG NER SKITEN. OCH DET BÄSTA DU SOM BLÅVIT KAN GÖRA ÄR ATT INTE GÅ PÅ MÅNDAG.

  Bjud hem ett par polare, bjud på ett åar bira och lite käk och kör PPV på canal+.

  SvaraRadera
 10. Vilka tider det va med gajsölen,,,ha ha ha,krossa deras ekonomi,se matchen på tv.

  SvaraRadera
 11. Bara ett göteborgslag som har supportrar som tycker det är för dyrt att se sitt egna lag spela fotboll. Och hellre spelar biljard.

  SvaraRadera
 12. Snälla admin på BaraBen. Ta bort dessa "bojkott kampanj o skänk pengarna till PPV o Biljardpalatset" inlägg. BB har ju sagt att de inte bojkottar. Så avrför tar ni inte bort dessa inlägg från cchat-boxen o här ?

  SvaraRadera
 13. anonym 22:19/ Bara för att Baraben inte ordnar någon bojkott mot biljettpriserna från förra året så ska de väl fan inte censurera de blåvita som tycker det är för dyrt att gå på dessa "stormatcher" som derbyn där biljettpriserna höjs? Jag tänker gå på matchen men respekterar i högsta grad alla som bojkottar det!

  SvaraRadera
 14. Blåvitt vill ju ha dessa priser. Så varför kan vi inte klaga på årsmötet eller kontakta kamratgården (istället för att skita i att se derbyn)? Vad händer om GAIS plötsligt börjar bojkotta i framtiden ?

  SvaraRadera
 15. Kul, Ungefär lika kul som om ni intervjuat Dan Corneliusson utanför bolaget eller Glenn Hysén inne på Paddington och frågat vilket lag de håller på. Kul, Baraben, kul...

  SvaraRadera
 16. Intressant att så många tänker bojkotta derbyt bara för att gajs tar för högt inträde, har ni missat att blåvitt och gajs bestämt priset tillsammans? Kommer ni bojkotta blåvitt på torsdag också?

  SvaraRadera
 17. anonym 23:03/ Vad händer om Gais börjar bojkotta? Hahahaha, kul skämt. Det händer ingenting. Vad skulle hända? Fler blåvita skulle få plats.

  SvaraRadera
 18. Ska ni köra denna i repris varje gång det är möte med GAIS?

  SvaraRadera
 19. Remington Steele2010-05-08 23:34

  anonym 23:11/ 7 000 blåvita berörs inte av priserna på hemmaderbyt då de har årskort. Däremot tvingas de köpa svindyra biljetter på Gais hemmamatch, tro fan de då bojkottar den där de ska köpa en dyr lösbiljett och går på den matchen de fått i priset av sitt årskort. Vad har du för bakvänd logik? "Blåvitt har varit med och satt priserna", säger du. Ja, och sedan när är Blåvitt ofelbara? De är i högsta grad med och driver upp prisutvecklingen i Allsvenskan till ett miniengland.

  SvaraRadera
 20. Fin nivå lägga det på baraben o svärta
  ner dessa individer på våra gator o torg
  ytterligare.. Smakfullt

  SvaraRadera
 21. anonym 00:07/ Det är inte baraben som gjort filmen, den har cirkulerat på nätet i minst ett år...

  SvaraRadera
 22. Jävlar vad äckligt det är med PK-folk. Man får driva med vad som helst, och framförallt GAIS och gaisare. Om ni inte tycker att det är roligt så var väl det synd, men orka spotta ur sig onödiga kommentarer varenda gång nåt försök till skämt kommer upp. Håll käft och spela in nåt roligare själva istället.

  SvaraRadera
 23. Sjukt dålig film, speciellt som man ser att han som gör intervjuerna e 12. Vilka av oss blåvita dricker inte en del??? /Kalle

  SvaraRadera
 24. Tycker det är för jävligt att bb uppmanar att man ska se matchen på Bp. Är BB sponsrade av BP eller vad e grejen? Kommer man klockan 16 och ska se matchen blir det nog för de flesta några öl och en mat bit. Då är man uppe i de där 340 kr det hade kostat att gå och stötta sitt lag. Blåvitt blir fan inte glada när ni e på bp. Jag tycker ni har blivit jävligt gnälliga när det gäller priserna. Det ger dålig pr för blåvitt...

  SvaraRadera
 25. Anonym 05:24, kan du inte läsa eller var du ironisk?

  SvaraRadera
 26. Dessutom är det fel att blåvitt köpte priserna, iaf rakt av.
  Priserna är en medelväg av gais astronomiska priser ifjol och våra mer humana priser. Hade Blåvitt själva valt hade vi ej haft dessa priser. Så var det med det.

  SvaraRadera
 27. Jaja, stanna borta, vi kommer inte att sakna er!

  SvaraRadera
 28. kasst! ta bort skiten.

  SvaraRadera
 29. "Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede." står det när man skall skriva en kommentar, men vad gäller i ute i verkligheten? Spotta på människor som ligger ner och kalla dom pack och gajsare? Jag blir faktiskt lite ledsen, jag håller iofs med att man kan skämta om i princip allt men att skämta om gajs på detta sättet är lite väl smaklöst, speciellt när det gäller människor som lär dyka upp i vår vardag en vacker dag, vare sig för att fråga om en femma eller bara ligger utslagen på en bänk efter en "fest". Höj ribban lite, det är inte gajs som ni driver med i det klippet.

  I övrigt, fortsätt med ert grymma jobb!

  SvaraRadera
 30. Även om ni inte fattar det själva så är denna filmen en vattendelare.

  SvaraRadera
 31. Den här filmen säger mer om er själva än den gör om människorna på filmen.

  SvaraRadera
 32. anonym 00:54: Är den dålig bara för att en "tolvåring" har gjort den? jävla tönt

  SvaraRadera
 33. Nej käre Rasmelius, den är inte dålig för att han e 12 utan just för att han verkar för ung för att förstå vad som kan hända, det kan va han själv om 20 år. Jag tycker man fokuserar fel när man hänger ut folk på det här sättet, det är inget hån mot gajs utan en brist på respekt mot människor. Går du ut med en kamera hittar du säkert fler nedgångna blåvitare på en kvart. Tänk efter lite! /Kalle

  SvaraRadera
 34. Patetiskt att återigen lägga upp denna filmen, dessutom när det är så uppenbart att gubbarna blir tillsagda att skrika Gais.

  -----

  Ett tips till er som studerar men är över 18 år är att Gais har studentpriser på sektion P och B. Detta är faktiskt riktigt förmånligt och något alla studenter bör utnyttja. Var riktigt gött att slippa köpa vuxenbiljett trots att man är över 18.
  Kostar därmed 170 kr för studenter (samma som ungdom) på sektion P och B. Slå till!

  Remington Steele//
  Blåvitts årskortspriser berörs självklart av priserna på hemmaderbyt, om än inte så mycket.

  // Mange

  SvaraRadera
 35. älskar baraben.com. men det här var fanimig inte okej. dieter har helt rätt, kul att driva med gais. men inte med de här människorna..

  SvaraRadera
 36. Men alla fyllon som höll på blåvitt då? Varför klippte ni bort dom? Dom är fan så många fler än gaisarna!

  SvaraRadera
 37. På senare tid har baraben blivit sämre.. Att driva med utsatta människor är inte ok..

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.