tisdag 25 maj 2010

Mourinho & Materazzi - machomän som bölar

BROKEBACK MILANOUNTAIN. För ett par veckor sedan blev det internationellt fotbollsrabalder när Gerard Piquet och Zlatan Ibrahimovic stod nära varann på ett fotografi som Dagens Nyheters reporter Anders Lundqvist tog efter ett boklanseringsevent i Barcelona.

Då spekulerade en hel värld i att Zlatan och Piquet hade en romans.
Men det var absolut ingenting jämfört med följande känsloporr, direkt från Inter Milan:Här möts José "Jag är gud" Mourinho och Marco "Zidane, din syster är en hora" Materazzi i ett tårdrypande sista avsked. BaraBen tycker det är mysigt att de här männen äntligen visar sin rätta karaktär och avslöjar för världen att machoattityden de tidigare uppvisat bara var en fasad.

Eller så innehåller filmen bara två bölande och patetiska kärringar.
Vilket det är, ja det avgör ni själva.

25 kommentarer:

 1. Varför får sån här skit skrivas på BaraBen, att skriva skit om andra allsvenska lag är såklart en sak. men sånt här är onödigt.
  Man ska väl inte behöva komma in på sin favorit blog för att läsa om blåvitt och få läsa skit om sitt 2a lag.

  SvaraRadera
 2. Interista25/5/10 22:38

  Båda är legender

  SvaraRadera
 3. Det är ju WM-gubbar som nu åtalas och våldsamt upplopp

  SvaraRadera
 4. vilket jävla skitinlägg...

  detta är fan respekt

  SvaraRadera
 5. Roligt att få en annan sida av de två killarna. Visst, Mourinho är en jävla bra tränare men ska inte tro att han är gud för det. Materazzi är varken en bra fotbollspelare eller en trevlig person.

  SvaraRadera
 6. Mourinho e fan kung nu, bara att erkänna det baraben. Han är hör och häpna en bättre tränare än den store Jonas Olsson! holy shit

  SvaraRadera
 7. En sån kommentarscirkus25/5/10 22:51

  Kul att Baraben skriver "döm själva" och så får några flipp i kommentarerna om att baraben skrivit något dåligt om deras Inter-idoler. Ärligt talat, läser inte folk inläggen före det att de kommenterar???

  SvaraRadera
 8. anonym 22:33/ Blåvitts konkurrenter är samtliga andra lag i hela världen, inte bara svenska lag. Även om vi haft en dipp under den period som du varit supporter (uppenbarligen) så är Blåvitt ett internationellt framgångsrikt lag och fortfarande på topplistor över spel i CL och Uefa-cupen/UEFA Europa League. Så alla lag i hela världen är Blåvitts rivaler, inte bara Malmö och AIK.

  Jacob/ Det är respekt enligt dig? Samtidigt är inlägget ett "skitinlägg", hmm:

  "BaraBen tycker det är mysigt att de här männen äntligen visar sin rätta karaktär och avslöjar för världen att machoattityden de tidigare uppvisat bara var en fasad.

  Eller så innehåller filmen bara två bölande och patetiska kärringar.
  Vilket det är, ja det avgör ni själva."

  ...står det förvisso i inlägget. Alltså ber vi läsarna själva avgöra men jag anser att det är "mysigt", det vi får se.

  SvaraRadera
 9. Hatar både inter chelsea å real men jag måste säga att Mr J Mourinho är en av världens bästa tränare å tycker det är skönt att se att han har ett gott hjärta till spelare som ger sitt allt!! för det gör han Matterazzi även om han inte är världsbäst.

  SvaraRadera
 10. Holger Hansson/ Jag uppenbarligen så är det så efter som att jag var 4 år när blåvitt gjorde ordenligt i europa senast, och det kanske är dags att vakna upp och förstå att inget allsvensk lag någonsin kommer att komma upp i den nivån igen.

  Och jag är inget Inter fan, men efter att ha sett det där han jag ändå mer respekt för världens bästa tränare.

  SvaraRadera
 11. anonym 23:16/ Vilken planet lever du på då? När vi kvalade till Champions league 2008 var vi verkligen inte långt ifrån att gå "hela vägen", till gruppspel. Det är verkligen ingen omöjlighet att klara av det, något både Rosenborg och FCK visat efter oss. Med lite flyt hade vi tagit oss till gruppspel 2008 och man kan inte lägga sig ner och dö. Drömmen om Europa måste alltid genomsyra Blåvitt!

  och i år stavas den drömmen UEFA-cupen!

  SvaraRadera
 12. holger hansson! drömmen stavas: Euro-League men förra gången blåvitt hade respekt i europa då hette det UEFA-cupen..

  SvaraRadera
 13. haha. buu-huu. BaraBen skriver illa om ditt "andra lag"?
  Kunde inte bry mig mindre om ditt andra lag. Skriver du samma skit här när GAYS får skit också för att det är ditt "tredje lag"?

  HAHAHAHA

  SvaraRadera
 14. All heder och respekt åt Materazzi och Mourinho!

  Vilka vinnare! Fan vad ja beundrar de två krigarna.

  Dessutom är fotbollen det enda området där det är acceptabelt för män att gråta, minns själv att jag hade lite svårt att hålla tårarna tillbaka när Bengan satt på presskonferansen på KG och sa att han skulle sluta efter guldet 07...


  /J-T

  SvaraRadera
 15. Käre Holger, att "Nästan" ta oss till CL-gruppspel gör oss inte till konkurrenter med Inter.

  SvaraRadera
 16. anonym 23:27/ För oss som är över 30 lär det nog heta UEFA-cupen för all framtid, vad de än döper om det till!

  SvaraRadera
 17. "leva i nuet"? gaga ni på alla gamlingar... över 30, över 40 bla bla.. e så trött på alla gamlingar som tror att de vet och kan allt för att de sett torbjörn live och varit på någon bortamatch i champions på 90-talet.. släpp de nu! heja blåvitt =)

  SvaraRadera
 18. Älskar hur förvirrad Materazzi ser ut :)

  SvaraRadera
 19. anonym 00:04/ Den fotbollssupporter som inte uppskattar och tar fasta på sin förenings historia och dess mest framgångsrika epoker är en okunnig och rent ut sagt jävligt urvattnad supporter. Ni tonåringar som tycker det är tufft att skrika forza allez kanske borde läsa på lite om vår förenings historia innan ni vistas på Ullevi. Idiot.

  SvaraRadera
 20. Nej, två killar som kramas. Det är ju helt sjukt. Det är väl bara tjejer som gör sånt?

  SvaraRadera
 21. Har heller aldrig gillat Mourinho speciellt mycket men efter de senaste dagarna med allt man läst om hur han är som tränare "bakom kulisserna" så är jag full av beundran för honom...ja faktiskt från att ha ogillat honom så ser jag nästan upp till honom nu.
  All skit han tar för sina spelare är stort och även om jag aldrig kommer gilla fotbollsfilosofin så förstår jag att han är grym när det gäller psykologin.

  SvaraRadera
 22. Kungar Båda 2!

  Önskar att vi hade lite Mourinho kaxighet i Blåvitt istället för detta jävla tjat om ödmjukhet hit och dit. Karaktär, spyr på det ordet!!!

  Detta klipper visar hur stora dom båda 2 är, visar man inte känslor är man inte levande!

  SvaraRadera
 23. Blir rörd när jag ser sånt här, sedan står det ju alla fritt att dra sina egna växlar på det hela.
  Och nu när det är stiltje kring BlåVitt är det bara gött att BaraBen trots det ger oss lite annat att "haka" upp oss på under tiden.

  SvaraRadera
 24. Nivan pa kommentaren borjar ga ner sig...Fint klipp men sen om man gillar personerna ar en annan fraga

  Och blavitt ska sjalvklart ha langsiktiga mal att tampas med lag som inter igen...annars kan man ju lika garna lagga ner..

  SvaraRadera
 25. ""gaga ni på alla gamlingar... över 30, över 40 bla bla.. e så trött på alla gamlingar som tror att de vet och kan allt för att de sett torbjörn live och varit på någon bortamatch i champions på 90-talet.. släpp de nu! heja blåvitt =)"

  Hahaha va jag skratta gött när jag läste detta, det är ju mig du skriver om...:-)

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.