fredag 7 maj 2010

Hysén: Thomas Olsson, jag spelar i ditt lag framöver!

INIFRÅN BLÅVITT. Jaha alla blåvita vänner. Då är vi där igen, där vi ställer oss frågan: "är det en vändning - eller bara en vinst"? För mig är det här aldrig bara en vinst i mängden. Det hade kanske varit det om vi fokuserat på antalet poäng som vi tagit den senaste tiden, kanske om man valt perspektivet "en match av 30".

Men både ni och jag vet att det var inte vilken match som helst.
Det var mot AIK och vi körde över dem.

Låt vara att de har sämre självförtroende än vi själva, låt vara att även de inlett säsongen minst sagt knackigt. Låt till och med vara att de alltid kan falla tillbaka på sitt 2lax9. Men fuck it! Nu är det 2lax10 och vi vann med 4jävla0.

Jag tänker inte vara politiskt korrekt och säga att: "ja, men det här vara bara en match, vi måste vinna fler för att det ska vara en riktig vändning". Jag försökte
köra det racet efter segern mot Elfsborg. Det funkade inte. Nu gör jag tvärtom.

## SEB, du var fanimej världsklass i den här matchen. Det var så jävla gött att se. Var hur jävla sur du vill - om du spelar så här i varje fight.
## Thomas "Olle jävla" Olsson, oh my god. Jag spelar i ditt lag från och med nu, för i går kväll var det ditt lag. Som du bar fram och lyfte Blåvitt. Jag får rikta ett tack till dig för att jag slapp vara nervös mer än 60 minuter av matchen.
## Robin Söder, du vet vad jag tänker. Varje gång du gör mål, gråter jag lite
inombords. Våra snack, din kamp, du vet jag menar.

Alla ni andra, med Elmar i spetsen, vi som é från Göteborg, kunde gå hem jävligt glada i går. Det var underbart att se. Jag skriver till er som spelare, som supporter, men framför allt som medmänniska. Vi har haft det jävligt jobbigt, vi är fortfarande inte ur skiten, på långa vägar.

Men visst fan känns det så jävla bra.. Låt oss njuta en stund och sedan laddar vi om.

Med kamratliga hälsningar

40 kommentarer:

 1. Grymt kul att se ditt engagemang trots att du inte kan vara med och spela. Hoppas du är tillbaka på planen snart igen!

  SvaraRadera
 2. Gbg Angel7/5/10 16:04

  Så sant
  TO har jag efterlyst länge
  Men inte en suck från Rehn/Olsson

  Ingen har sett han mer än dom som verkligen vet vad fotboll är

  Hoppat att ge han poäng
  Skrivit att man är dum ihuvudet för man sagt detta

  Well vad TO kan såg ni i går
  Ha alltid han med"

  Sen en annan sak jag gillar inte Jonas Olssons sågningar av spelare i media
  På sportsday om Elmar en bromskloss
  Jaha?
  Han borde vara tyst om sånt
  Basta!

  SvaraRadera
 3. Det kändes som om Seb lade kraften på rätt saker. Inte lika mycket gnäll på domaren den här gången. Han har så mycket att hämta ur den inställningen

  SvaraRadera
 4. Det här var vändningen. I går såg spelet bra ut hela matchen, så nu kör vi, så får vi se hur långt det räcker.

  SvaraRadera
 5. Gött tobbe,robin känns jävlit spelsugen

  SvaraRadera
 6. Igår visade vi vilja. Framför allt SEB och Tomas. Och Robin dyker upp som gubben ur lådan och står på rätt ställe. Hoppas Elmar lär sig av sitt mål igår, och springer in där lite oftare.

  Tack för en underbar kväll Blåvitt

  //Daniel

  SvaraRadera
 7. En av de sämre bloggarna från Tobbe faktiskt, kort och rätt innehållslöst. Men kul att du bloggar oftare i år och att du har hjärtat på rätt plats!

  SvaraRadera
 8. gött e de

  SvaraRadera
 9. Tycker det var en av de bättre bloggarna från Tobbe. Ibland behöver man inte säga så mycket för att få fram vad man menar. Fina ord om Robin.

  SvaraRadera
 10. anonym 16:21
  Ett av dom sämre inläggen i år. kort och rätt innehållslöst. Men det var ju ett bra slut.

  SvaraRadera
 11. Såg nästan på dom 5 första minutrarna att vi skulle vinna när Seb och company vann varenda duell verkligen VARENDA duell! Fortsätta så så är vi ett jävligt starkt lag. Saknas bara lite spets framåt hoppas att det lossnar ordentligt för Pär på måndag! Krossa GAIS!

  SvaraRadera
 12. Härligt. Vi håller med dig. Som en sa framför mig i klacken när TO fick pris som bästa spelare i blåvitt för dagen: "Idag är han fan bäst i hela världen!"

  SvaraRadera
 13. det var så förbannat skönt och befriande att köra över sålna, hade inte klarat en till förlust till mot dom. men men nu är det bara att knyta skosnörena och ta på sig boxhanskarna och köra över västarna ochså!

  krya på dig tobbe.

  SvaraRadera
 14. AIK: 2Torsk10

  SvaraRadera
 15. Sänker TO GAIS nu också så ska han starta varje match tills han är 40.

  Varför har inte Elmar spelat hela tiden? Idioti.

  SvaraRadera
 16. Häligt Tobbe!

  SvaraRadera
 17. Ja fy fan vad gött detta va, men som sagt detta va bara en match. Nästa blir tuff, och nästa igen. Gäller att kriga, visa glöden som vi hade igår. Igår så såg vi leénden och skratt, hur kul det kan vara att spela fotboll i IFK Göteborg, fortsätt så gubbar :) Olle is the king ;)
  Love u Tobbe ;)

  SvaraRadera
 18. Jag gråter när jag läser det du skriver Tobbe. DU ÄR KONUGEN AV GÖTET

  SvaraRadera
 19. NU KÖR VI!!! VI ÄR BLÅVITT - BÄST I SVERIGE

  SvaraRadera
 20. Gött Tobbe! Och gött att du gick förbi nedanför stå och applåderade oss i första halvlek, uppskattas! Hoppas du kommer tillbaka snart.

  SvaraRadera
 21. säg som det är tobbe, du är mer glad över att dif klarade 1-1 mot GAIS igår än att ifk kranskommun vann..

  SvaraRadera
 22. [Den här tråden handlar om Tobias Hyséns blogginlägg, inte massa annan skit. Vill ni diskutera random skit, håll er till chatboxen på förstasidan.]

  Med kamratliga hälsningar, Agaton Sax.

  SvaraRadera
 23. Jag är kär i en man. Jag älskar Tobias Hysén!

  Culo Shaker

  SvaraRadera
 24. Gött Tobbe. Må din skada läka snabbt för även om Pärlan inte varit dålig på något sätt får vi en helt annan dimension med dig på topp.

  SvaraRadera
 25. Helt fantastiskt :) Hoppas kunna få lite smyginfo om ni kom fram till något i sthlm idag ;)

  Fyfan vad mitt leende var omöjligt att få ner igår. Hoppas killarna visar att det bara finns ett lag i götet på måndag så jag kan få ha kvar mitt leende.

  SvaraRadera
 26. Ver helt underbart att se dig o Sella vara med o tacka klacken igår, syntes lång väg hur mycket denna match betyder. Och bry dig inte om belackarna som inte kan se att ditt inlägg denna gång är skriven i ren och skär glädje. Behöver väl inte alltid vara djupa analyser för bövelen.
  Krya på dig och se o lär av Olle nu ;)

  SvaraRadera
 27. Tur för Aik att du inte var med igår..kunde blivit en 5,6-0 då...och det är fan dagens sanning!

  KOM TILLBAKA SNART TOBBE!!

  SvaraRadera
 28. Thomas Olsson the warrior!

  SvaraRadera
 29. Carina YF7/5/10 18:02

  Tobbe, du är underbar, vilken lycka det måste varit för dig liksom för oss att se killarna riktigt få till det igår, även om jag förstår att du hellre hade varit delaktig på plan.

  Vi har haft det jobbigt, ibland har man inte det lilla extra som behövs i motgång som supporter, men efter gårdagen har man lyfts till sjunde himlen igen, nu är det dock en ny match redan på måndag och derby som jag tyvärr missar. Kan vi bara få till det där med så kan allt hända.
  IFK= Kärlek, men ibland misströstar man lite, men bara lite, men våra hjärtan slutar aldrig slå för er.

  SvaraRadera
 30. Grymt bra inlägg Tobbe!!!
  Kul att det verkar som om du också ser och känner skillnaden mellan "en bra match" mot ellos och "den riktiga vändningen" mot AIK. Den här matchen var ju spelmässigt suverän och det känns som om det var den här blandningen av kämpar glöd och teknik som vi behövde.

  Du är en grym spelare och jag hoppas att du är tillbaka på planen väldigt snart! Jag hoppas också att det nyvunna självförtroendet och kampglöden inte försvinner med "det säkra kortet i topp" utan att du får fler kamrater jämte dig i straffområdet när du är tillbaka på plan.
  Ha en skön helg!
  //Halsduken

  SvaraRadera
 31. Så bra sagt, Tobbe!

  TACK BLÅVITT!

  SvaraRadera
 32. Hoppas du är tillbaka snart Tobbe! Saknar dig

  SvaraRadera
 33. Tack Tobbe för inlägget-riktigt gött o ha dig här!

  Och extra tack för att värnar om allas vår lillebror Robin Söder:)

  SvaraRadera
 34. Underbart som alltid. Hoppas på att få se dig på topp snart igen Tobbe. Inte riktigt samma grej utan vår Hysén på plan. Lycka till med rehaben. All kärlek.

  SvaraRadera
 35. Lika bra som vanligt Tobbe, älskar du lägger tiden på oss supportrar. Stärker klubben som fan! Tack!

  Också jävligt skönt se laget vinna utan dig och Sella. Vi har en bred trupp som bara behöver lite flyt och själv förtroende så kan vi komma på bra placering!

  Nu kör vi! Älska IFK

  SvaraRadera
 36. Tack Tobbe! Jävligt fint... NU KÖR VI!

  SvaraRadera
 37. 4jävla0 hehe

  SvaraRadera
 38. heej tobbe, du är fanimej bäst! såå glad att du stannar i blåvitt så jag fick glädjetårar, Tack! :) men jag reagerade på en grej du skrev, att vi suppotrar ska skrika galla över er äldre spelare. men varför inte lika gärna mot en yngre grabb, ni alla spelar ju på samma nivå, stor som liten, man måste ju kunna ta skit, hur ska man annars veta att man gör fel? Tack igen, Du är bäst!

  SvaraRadera
 39. Tobbe vi är släkt!!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.