2010/05/22

Kanal Glenn presenterar: The Gaisfather

28 kommentarer:

 1. Det här är nog det bästa jag någonsin har sätt!! Mållös, WOW!

  SvaraRadera
 2. hahhahahahaha - jag dör!

  SvaraRadera
 3. Ojoj grymt kul, älskar gudfadern-filmerna och det här var ju klockrent.
  Humor på hög nivå.

  SvaraRadera
 4. Må M.P brinna i det eviga helvetet !

  SvaraRadera
 5. Tycker videon var osmaklig. Varför göra narr av en fd blåvit sportchef som sitter i fängelse för vad han gjort. Har aldrig känt något agg mot MP, vill helst bara glömma historien...

  SvaraRadera
 6. anonym 08:04/ Blåvit?? Han och Plånbok höll på att se till att hela jävla Blåvitt gick omkull och upphörde att existera på grund av deras jävla fusk och fulspel. Ta dig samman för fan. För mig är han för evigt en symbol på oärlighet och ALDRIG välkommen tillbaka till Gamla Ullevi när Blåvitt spelar. Då LOVAR jag personligen att kasta ut kräket.

  SvaraRadera
 7. anonym 08:04- Den som resonerar som dig är fan inte en äkta blåvit själ. Här snackar vi om en man som bevisligen ledde en olaglig komplott som tvingat Blåvitt att betala miljonböter, belåna Kamratgården, bära en evig skam och förlora tiotals miljoner i intäkter och missad sponsring på grund av detta, på grund av hans beteende.

  Det oansvariga jävla svinet borde fått 10 år bakom lås och bom som jag ser det för det förtjänade han.

  SvaraRadera
 8. helt jävla underbart roligt! haha skrattade högt i slutet när han dyker upp, "Gaisfather".

  SvaraRadera
 9. Hela Blåvitt var genomruttet när de här historierna var på dagordningen, att bara skylla på Plånbok och MP är skrattretande! Hur många av er som skriver kommentarer här på bloggen i detta ämne har arbetat i en idrottsförenings styrelse? Att gå bakom en styrelse i så här pass stora affärer existerar inte! Hela styrelsen var informerad, thats it!

  SvaraRadera
 10. 09:26: Åklagaren beskrev IFK Göteborg som ett brottsoffer. Åklagaren, alltså.

  IFK Göteborg stod inte inför skranket, utan enbart privatpersoner. Och de som dömdes blev dömda bland annat för trolöshet mot huvudman.

  Kom med fakta och bevis som visar att styrelsen visste vad som pågick!

  SvaraRadera
 11. Anonym 09:26/ Nu vet jag inte vilken planet du bor på, men de som bestämt att det är så att Mats Persson och Jan Nilsson blåste IFK Göteborgs styrelse är inte någon som skriver en kommentar på den här bloggen.

  Det är svenska domstolar som har gjort. Flera gånger om. Så det är inget att diskutera längre, domarna har fallit och styrelsen friades - MP och Plånbok fälldes.

  Från GT vid tiden av domen:
  "Jan Nilsson döms för grovt skattebrott, medhjälp till grovt skattebrott, trolöshet mot huvudman, medhjälp till bokföringsbrott och medhjälp till försvårande av skattekontroll."

  "Mats Persson döms för grovt skattebrott, medhjälp till grovt skattebrott, trolöshet mot huvudman, osant intygande, bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll."

  Där är det svart på vitt. Domstolarna har gått igenom bevisen och fällt sin dom. Mats Persson är huvudansvarig för den absolut mest pinsamma affär som drabbat svensk fotboll och i mitt personliga tycke är han värd en fet jävla omgång för vad han drog in Blåvitt i.

  SvaraRadera
 12. Det är möjligt att jag har totalt fel i mitt inlägg 9.26 och jag vet hur domen är skriven. Att sitta i en styrelse för Sveriges största fotbollsklubb utan att veta hur övergångar har reglerats det finns bara inte, speciellt när det här rörde sig om så pass stora summor, det är väl också mer eller mindre kriminellt!
  Wellington jag hyser den största respekt för vad du skriver du är en bra kille!

  SvaraRadera
 13. Preppens pôjkar2010-05-22 10:35

  Nåväl Bengt Halse fick ju sina fiskar varma av Frankie mfl här på BaraBen för att han inte hade koll på vad MP/Plånbok sysslade med. Så kritiken mot den dåvarande styrelsen har ju redan förekommit och var även massiv. Men poängen är ju att de friades i rätten och därmed var inte det de gjorde kriminellt, möjligtvis kriminellt uselt, men det är en annan femma. Nu vill däremot Mats Persson, dömd till fängelse för sina förehavanden i Blåvitt, göra comeback i Gais. Det är fan anmärkningsvärt.

  SvaraRadera
 14. Om nu inte det är som så att allt är en plan uträknad av Wallin genomförd av MP. Så tolkar jag videon,som är grymt skön.

  SvaraRadera
 15. Hela styrelsen var informerad. Min far satt i dåvarande styrelsen. Därför kan ajg inte säga bad han heter. men han är glad att ingen hade några bevis !

  SvaraRadera
 16. 14:05: Säg hans namn eller också snackar du bullshit!

  SvaraRadera
 17. Min pappa satt också i styrelsen.... Och jag kan inte säga vad han heter... Men enligt honom visste ingen vad som pågick....

  SvaraRadera
 18. Min pappa satt oxå i styrelsen och ingen visste ens att MP jobbade för Blåvitt. De trodde det var Kalle Anka som var klubbdirektör. Sen så var det Kalle! ;PppPPPPpppP

  SvaraRadera
 19. Min pappa var ordförande i styrelsen, vägrar säga hans namn, men det var tydligen Ijeh som tog ALLA beslut.

  SvaraRadera
 20. Ska man vara helt ärlig så är det ganska solklart att övrigt folk i styrelsen viste om detta. Förmodligen så har detta varit kotym hos de flesta klubbar med svarta löner, svarta biljettintäkter,korvförsäljning mm

  Skattemasen ville statuera exempel och vi hade otur. Nu är jag säker på att saker sköts mer proffsigt hos de flesta elitklubbar.

  SvaraRadera
 21. Senaste anonym:
  Ska man vara ärlig har du inte en jävla aning och sitter och spekulerar som folk gjorde med Fermenta-aktier. Trolöshet mot huvudman slängde de säkert bara in för att det kändes skönt med lite mer åtalspunkter?

  SvaraRadera
 22. det här är ingen jävla tävling om vems pappa som gjorde vad eller är störst bäst o vackrast.

  SvaraRadera
 23. Det är väl ganska uppenbart att hela styrelsen vet vad som pågick, det handlade ju inte om småkakor. MP och Janne hade kanske störst ansvar i vad som hände, men att andra var ovetandes - det kan man med några års marginal inte tro på.

  SvaraRadera
 24. Lugn nu lugn nu. Plånboken och Mats är oskyldiga. Jag väljer att kliva fram nu och erkänna att det var jag Peter Ijeh som tog alla beslut och styrde blåvitt bakom kulisserna.

  SvaraRadera
 25. Min pappa är Mats Persson. Och inte ens han visste vad som pågick!

  SvaraRadera
 26. 14:08

  hahaha bästa kommentaren

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.