2010/05/11

Är det här hur ambitionslöst Blåvitt är?

AMBITIONER. För bara två månader sedan gick hela IFK Göteborgs organisation runt och snackade om toppen av ligatabellen. Sedan dess har spelet rasat ihop, men till skillnad från de flesta storklubbar så har ledningen inte agerat på något vis. Ingen har sparkats, ingen har köpts in, spelsystemet är det samma och det enda som egentligen har förändrats under dessa två månadet är ambitionsnivån.

Efter fiaskomatchen mot Gais i går var spelarna nöjda med att ha klarat av 0-0. Mot Gais. Fatta vilken total kollapps av självförtroende och ambitionsnivå på bara åtta- nio veckor. Nej, nu måste IFK Göteborgs ledning agera med pondus i sommar så att vi inte på allvar riskerar att rasa ur Allsvenskan. Om inte ledningen gör detta och vi hamnar i bottenregionen av serien så tänker jag kampanja för att samtliga mina vänner går på årsmötet nästa år och sparkar ut hela den nuvarande styrelsen på ett bräde.

Det här kan inte vara okay efter ett 0-0 derby där Gais legat närmast segern. Det känns som vi har ett lag fullt av spelare som inte ens orkar bli arga över eländet som de och deras tränare presterar. Det bara osar av uppgivenhet för inför sin egen oförmåga att spela boll:

– Jag är riktigt nöjd med en poäng. Det är dumt av oss, vi ger de chansen att spela ut oss och de tar den. Det är tråkigt att säga, men de utklassade oss. De klev högt med backlinjen och vi satte inga bollar bakom, så de kunde stå där hela tiden och vinna boll, säger mittbacken Ragnar Sigurdsson till Aftonbladet.

Mittfältaren Sebastian Eriksson fyller på:
– Vi kunde lika gärna förlorat matchen. De var bättre och mer taggade än oss. De hade bättre rörelse och ett mer varierat spel. Vi var uddlösa framåt.

Var fan är ambitionerna? Agera nu Håkan Mild! NU.

58 kommentarer:

 1. Man kan ju bara hoppas att en ny tränare redan är klar, men att dom väntar tills uppehållet med att presentera honom/dom.

  SvaraRadera
 2. Det ligger inte så lite i det du skriver, nöjd med 0-0 mot Gothia grön, det är fan horribelt.

  //elmaco

  SvaraRadera
 3. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article7107464.ab  Men när IFK-spelarna till slut summerade derbyt mot Gais var de ganska nöjda.

  – De utklassar oss, säger backen Ragnar Sigurdsson.
  IFK Göteborg kom undan med oavgjort.

  – Jag är riktigt nöjd med en poäng. Det är dumt av oss, vi ger de chansen att spela ut oss och de tar den. Det är tråkigt att säga, men de utklassade oss
  Mittfältaren Sebastian Eriksson:

  – Vi kunde lika gärna förlorat matchen. De var bättre och mer taggade än oss. De hade bättre rörelse och ett mer varierat spel. Vi var uddlösa framåt.

  IFK Göteborg hade ett avslut på mål, Gais fem och bolinnehavet.
  Ett bakslag för Gais vare att matchens gigant Reuben Ayarna, Gais defensiva mittfältare, tvingades gå ut efter en skada strax före paus.

  – Andra halvlek blev jämnare, men jag var aldrig riktigt orolig. De kunde aldrig hota oss i sitt öppna spel, säger Axén.  AVGÅ NU !!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Är det inte jävligt konstigt att tränarna OCH spelarna oftast summerar och analyserar matchen helt rätt och likförbannat så gör ingen något annorlunda nästa match?
  Det snackas om hur utklassade vi blev, hur uddlösa vi var och att vi måste sluta med "tjongbollarna". Då undrar man ju hur dom tänker när dom går ut på planen nästa gång och likförbannat "tjongar" och står stilla som statyer och inte rör sig frammåt. Det är som att dom upprepar som ett jävla mantra vad dom gör fel men lika envist så ger dom fan i att rätta till det! Det är ju nästan värre än om dom stod efter en riktig skit match och sa "jävlar vad bra vi spelade" och inget hände efteråt, det hade ju varit det logiska. Men att stå och säga precis ALLT dom gjort fel och lik förbannat så händer inget, gång efter gång.
  Får jag en ut skällning på jobbet eller av en arbetskamrat om något jag gjort fel så gör jag ju mitt bästa dagen efter eller allt för att förhindra att jag gör felet lika jävligt nästa gång. Vad tänker dom när dom står och "tjongar" sina bollar, slarvar med passningarna, inte springer på mål? Dom måste ju stå och veta i 90 minuter att "oj fan, det var ju det här jag inte skulle göra"? Eller hur tänker och fungerar en fotbolls spelares hjärna under brinnande match (ingen retorisk fråga utan jag undrar faktiskt)?

  Jag tror inte på avgång från vare sig Håkans, Stefans eller Jonas sida, dom behöver bara leva som dom säger. Göra något åt problemet. Ibland är det ju som om dom står och säger saker som dom tror att vi blir glada åt att höra men nästa match så är det som bort blåst.  /Halsduken

  SvaraRadera
 5. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/holland/article7094576.ab

  SvaraRadera
 6. När ska SteReO lära sig att inte starta med halvskadade spelare?

  När ska de ge Pärlan chansen att spela som nr. 10?

  Mild köpte in Pärlan för 6 miljoner för att han skulle bli vår nye Wernbloom. Han fick spela på den positionen i de två första matcherna och med facit i hand är det faktiskt två av våra bästa matcher i år. Sedan har han suttit på bänken eller spelat som nr. 9. Igår startade man med istället med halvskadade JJ som 10:a, han haltade ut igen innan paus. Inte ens då fick Pärlan spela som nr 10, nej in med Falex som kämpade på bra men inte skapade speciellt mycket framåt, kanske för att han är en DEFENSIV mittfältare? Söder hade i första halvlek inte fått något understöd alls från varken JJ eller Falex så han offrades i paus och då fick Pärlan istället springa ensam på topp som nr. 9, någon nr. 10 hade vi inte ens. Han plockade ner bollar riktigt bra, och passade bollen vidare i luckor där ingen blåvit sprang för Robin som brukar springa där var ju utbytt.

  Det gick väl aldrig upp för SteReO innan match att man kunde starta med Pärlan och Robin på topp, då hade JJ sluppit skada sig ännu värre, Robin fått lite bollar att jobba med och Pärlan hade haft någon att spela dom till.
  Ursäkta att det här blev lite långt, men jag är så jäkla förbannad..

  SvaraRadera
 7. Går inte att få till nåt vettigt spel på en åker. Sorgligt men sant. Då får det bli tjong och chansbollar. Och vår bäste spelare är skadad. Tränarna har mitt förtroende.

  SvaraRadera
 8. 11:54: Gais spelade ju ganska hygglig fotboll? Men de kanske spelade på en helt annan plan än Blåvitt?

  De spelade i vilket fall på ett helt annat plan, den saken är säker.

  SvaraRadera
 9. Vänsterback, vänstermittfältare, kreativ innermittfältare.

  Låna Marcus Berg.

  SvaraRadera
 10. Detta är inget försvar för det dåliga spel som utförs. Men nån konsekvent linje i kritiken får det allt vara, tycker mig minnas all kritik väldigt tydlig som går ut på att tränare och spelare försöker finna ursäkter och ljuspunkter i förlustmatcher (att gömma sig bakom).

  Denna gång blir det kritik när man faktiskt ser sanningen och tydligt uttalar den, att vara medveten om sina brister är den bästa vägen för att kunna skapa förändring.
  Att jämföra det med uppgivenhet är dock helt uppåt väggarna tokigt.

  Visst det är en hel del stenar som behöver vändas uppe på KG, och är rätt övertygat om att så kommer att ske också. Inte till på torsdag men under det nu ack så välkomna VM uppehållet.

  Guldracet är visserligen gone with the wind, men chans till en rejäl klättring i tabellen finns ännu kvar. Och med lite facit på hand brukar vi göra jäkligt starka höstsäsonger.

  SvaraRadera
 11. Skylla på planen att det är en åker kan jag till en viss mån hålla med om men det är väl lika för bägge lagen? Är mera inne på det som Collberg tar upp. Låt Pärlan få bli nr.10 och med den truppen vi har fn. så skall Robin vara på topp ensam... om vi nu skall fortsätta med denna spelform och om Hysén fortfarande är skadad. Söder är lite av en sådan spelare som man inte märker av så där jätte mycket av under alla matcher men får han en hyfsad chans så sitter den i nätet! Önskar och saknar så även en frisk Stiller eller den gamle inhopparen Wallerstedt som kunde stångas lite i motståndarnas målområde samt använda huvudet när de nickar på alla fina inlägg som så ofta hamnar numera i ingemansland. Jag saknar också Marcus Berg!:)

  SvaraRadera
 12. SM-GULD 2010 OM: 180 dagar LOL

  e det bara Frankie som fortfarande tror på detta. Jävligt frustrerande att läsa varje gång. Hur kan ni tycka att detta e ok ?

  Avgå STEREO, SNÄLLA

  SvaraRadera
 13. 12:14: Det står ju inte vem som kommer vinna SM-guld. NÅN måste ju vinna, så helt fel är inte räknaren.

  Nu råkar det inte bli Blåvitt, men skoj för den som vinner....

  Jätteskoj...

  SvaraRadera
 14. I MEDGÅNG OCH I SORG!!!

  Stötta laget istället.
  Vi behöver inte någon ny värvning, då vi har det bästa laget i allsvenskan och enligt mig de bästa tränarna. Dem gör allt det kan och en ny tränare tror jag inte hade förändrat situationen.

  Det är mycket som går fel just nu och det var mycket som gick rätt förra året och åren innan.
  Men vi måste stötta laget och få dem att känna att de har vårt stöd och glädjas av att AIK är sämst i allsvenskan!!!

  SvaraRadera
 15. anonym 12:14/ OM du hade läst baraben dagligen skulle du ha vetat att den där räknaren förändras från match till match. Det har bland annat stått "Superettan 2011" och "Mittenlag 2010" efter vissa matcher beroende på senaste insatsen.

  SvaraRadera
 16. Laphroaig BaraBen2010-05-11 12:24

  anonym 12:22/ Vi har BEVISLIGEN inte det bästa laget i Allsvenskan för vi ligger fast i botten av tabellen och kan inte ens skapa en målchans mot ett dåligt lag som Gais faktiskt är. Det är dags att sluta trycka ner huvudet i sanden och ljuga för sig själv nu, det har varit dags väldigt länge för det. Vakna till verkligheten och sluta mumla om att vi är bäst, vi är bevisligen inte bäst.

  SvaraRadera
 17. Hur ska han agera då Frankie? Kan du svara på det lite konstruktivt istället för att bara stå och skrika "agera" som en annan Hammarbyare.

  SvaraRadera
 18. "...de var mer taggade än oss."
  Om det nu är ett korrekt citat - och det speglade ju ganska väl vad som hände på plan - hur är det möjligt?
  De är heltidsanställda fotbollsspelare och har max 180 minuter i veckan att spela matchen. Vilken osannolik slöseri med tid och resurser det är att inte alltid vara maximalt taggade då. Det får man väl lära sig. Lallare.

  SvaraRadera
 19. Anonym sa 11/5/10 12:22

  Tyvärr måste jag göra dig besviken, TFF är just nu sämst i AS. Men det kan kommat att ändras med tiden.

  Ta bort den jävla löjliga klockan. Nästan i parentes med "kom och ta oss" och "nästa mästare"

  SvaraRadera
 20. Men vi måste stötta laget och få dem att känna att de har vårt stöd och glädjas av att AIK är sämst i allsvenskan!!!

  Det där är ett precis lika äckligt lillebrorskomplex som GA&IS kör mot oss iom deras "vi är iallafal bättre än Blåvitt", "vi ligger iallafall sexa i tabellen". Att vi är bättre än AJK säger INGENTING mer än att vår enda ambition är att i sådana fall eventuellt ligga tolva när AJK ligger 14, eller vad det nu är.

  Komigen nu, vår ambition är och MÅSTE alltid vara att vara bättre än ALLA andra, inte nåt sketet äckligt Solnalag som mot alla odds råkar vara regerande mästare.

  Släpp lillebrorskomplexet nu.

  Agera på KG! Ner med Roger på linjen, under träning, under match.

  SvaraRadera
 21. Laphroaig BaraBen

  Vi har samma lag som i höstas var 45 min från SM guld. Jag tycker också vi har allsvenskans bästa och bredaste trupp. Allt sitter i huvudet!! Efter uppehållet vänder vi på detta och till slut hamnar vi förhopnningsvis på topp4 placering, vilket var föreningens mål med säsongen. Hur många poäng är det egentligen dit och vilka lag har vi i vägen?

  Avgå tränarna, avgå hela styrelsen, panikvärva en massa spelare? Luktar aik-kris-desperation lång väg!

  /Anders L

  SvaraRadera
 22. Vi i blåvitt kan inte spela höstfotboll längre, något som brukar vara vår specialitet. Däremot kan MFF och Heif spela konstruktiv fotboll på åkrar. Alltså måste det handla om spelide' och spelare utan tekniks finess i dagens blåvitt. Så börja träna teknik på kamratgården!

  SvaraRadera
 23. 1 tränare med kostym TACK

  SvaraRadera
 24. Känns som att det mest är de blävita som är bittra här och då låter detta gå ut över domaren. I själva verket tror jag man är orolig över att sitt lag inte klarar av att prestera något.
  Angående "det bortdömda målet". Hjalmar satsar flera meter på Dime och går in med ryggen före, varpå Dime inte har en chans att greppa bollen (riktigt bra bildbevis finns på nätet och här behövde man heller ingen TV-repris för att se att domaren tog rätt beslut! Solklar frispark och alltså inget bortdömt mål eftersom det var avblåst innan. Rätt skall ju vara rätt...
  Annars får man nog hävda att om man var blävit idag, så finns det ett och annat att fundera över, t.ex varför man inte har ett eget spel. För GAIS räkning känns det betydligt ljusare

  SvaraRadera
 25. Alla ni som tycker vi blev UTKLASSADE!!!!

  AIK blev UTKLASSADE sist mot oss.

  Igår slutade matchen 0-0
  Visst GAIS har de vassaste chanserna
  men så farliga var ingen av dem

  SvaraRadera
 26. "de var bättre och mer taggade än oss" MER TAGGADE???????? WTF det är derby för i helvete ! Sebastian din flane.

  SvaraRadera
 27. Haha, Hysén och Boom Boom. De satt breve mig hela matchen borta på P2, kan ju säga så mycket som att Hysén var ganska dragen om man säger så. Han hade nog fått ångra alla " HATA GGG- ramsor" TOBIAS HYSEN drog igång om en reporter hade varit på plats...Rubrikerna dagen efter...

  Gött att se 2 IFK spelare mer fulla än oss i publiken som hejaklacksledare


  HATA GAIS . Bra jobbat tobias hysen och Wernbloom

  SvaraRadera
 28. Någon som fortfarande på allvar tycker/tror att StereO är kompetenta nog att leda och utveckla Blåvitt?
  Brist på spelidé, märkliga laguttagningar, obalanserad startelva, obefintlig coachning, primitiv fotbollssyn, och framför allt, man har inte lyckats utveckla laget och spelet om man jämför det senaste året.

  SvaraRadera
 29. I år visar sig bristerna i spelsystemet. Anfallaren blir isolerad och det tjongas från backlinjen för att alla lag sätter press på blåvitt tidigt i planen. Eftersom blåvitt har ett spelsystem som saknar innermittfältare försvinner möjligheten att vid press spela bollen via mittfältet. Om man spelar med det system StereO gör (Real M spelar så stundtals) måste de två defensiva kliva högre upp i banan och vara med i det offensiva spelet, vilket Gurra o Seb inte är. Laget måste stressa högre och vara mer kompakt, nu faller man för långt ner och blir utdragna. Man kan inte spela så defensivt som blåvitt gör när man skall föra matcherna. Det är ingen slump att spelet bara fungerat mot Elfsborg och AIK, de bjöd på enorma ytor vilket de andra lagen inte gör.

  SvaraRadera
 30. Avgå STEREO

  SvaraRadera
 31. När de byter in Faltsetas som släpande anfallare istället för Pär ser man vilken syn på fotboll som SteReO har...
  SteReo-typ, typ..

  SvaraRadera
 32. arne_erlandsen2010-05-11 14:02

  Ser inget fel i spelsystemet. Ingen skillnad på 442 eller 451 om man inte kan slå flera passningar i rad och vårda bollen ordentligt.
  -----
  Tränarna tycker jag skall gå -om- det visar sig att truppen är missnöjda eller känner att det behövs nya tankar. Inte sparka bara för att visa "ambition" som Ahlberg menar, det har aldrig bidragit med något positivt.
  ------
  Tänk Mourad istället för Pär...ouch dålig fingertoppskänsla där.

  SvaraRadera
 33. anonym 13.51:
  spot on!

  SvaraRadera
 34. doritz/ det är ju inte frankie som har skrivit bloggposten ditt kötthövve.

  SvaraRadera
 35. Anders L/ DET VAR FÖRRA ÅRET DET. Jisses. Saker och ting förändras, hade Helsingborg spelat som de gör i år under 2009 skulle vi inte ha varit med i guldracet. Men det går ju inte att jämföra så, för förra året var FÖRRA ÅRET och inte i år. "Vi var 45 minuter från gulder", ja men vad fan hjälper det i år? Det kanske inte har gått upp för dig men man får inga poäng på gamla meriter.

  SvaraRadera
 36. Varför ska jag bry mig när varken spelare eller ledare gör det? Fortsätt bara på den inslagna.

  SvaraRadera
 37. Utan Hysén är blåvitt ett bottenlag. Med honom ett topplag. Spelídé, tränare, sportchef kvittar. Hysén gör skillnad. Alla visste väl att han är bra, men att han skulle vara skillnad mellan topp å botten trodde nog ingen.

  SvaraRadera
 38. "Enligt statistiken kom Blåvitt bara till två avslut och inget som träffade innanför målramen
  "
  från www.gp.se

  sista gången jag ser IFK i år

  SvaraRadera
 39. Har fått mig en rejäl tankeställare under inledningen på denna säsong. Många tankar, idéer och analyser...samtliga ångestladdade. Slutsatsen är lika ärlig som den är bitter. Kärleken till klubben har alltid och kommer alltid att bestå, men baseras sig UNDANTAGSLÖST i affekt och illussionen av vad blåvitt represtentar och betyder för mig, min famlij, vänner och stad.
  Dagens sanningen är att den ilussionen krossas av verkligehten. Vi är inte bäst i sverige, vi är inte ens bäst i göteborg. Vi sätter in en kille när det står 0-o från div 2 som tycker det är skithäftigt att bara få spela inför folk, som tror att det är coolt med tatueringar på nacken och är så jävla naket dålig att jag kräks....Om det är blåvitt kan det vara.

  SvaraRadera
 40. Undra hur det hade låtit om vi fått sista målet godkänt? :)

  SvaraRadera
 41. ähh vi är kötthuvven allihopa.

  Tänk ny gräsmatta och vårat spel får lite bättre utdelning..

  Tänk att vi ändå har chansen att bli bäst i stan..

  Tänk att Aik kan åka ur !!...

  Tänk att H.borg förnedrar iff-iff och tar guldet..

  SvaraRadera
 42. Samtidigt behöver vi inte bete oss som sydeuropéer och sparka kors och tvärs. Det kom inte göra saken ett dyft bättre. Det vänder men guld blir det inte...!

  SvaraRadera
 43. arne sa...
  ähh vi är kötthuvven allihopa.

  "Tänk ny gräsmatta och vårat spel får lite bättre utdelning.."

  Menar du att höjdbollarna studsar bättre då?

  "Tänk att vi ändå har chansen att bli bäst i stan.."

  Med ny matta kommer GAIS att krossa er nästa gång, för GAIS har ett spel och en spelidé!

  "Tänk att Aik kan åka ur !!..."

  Tänk att det kan Blåvitt göra också!

  Tänk att H.borg förnedrar iff-iff och tar guldet med gårdagens spel..

  Tänk att HIF förnedrar er på Gamla Ullevi... utan att behöva glänsa!

  SvaraRadera
 44. För knappt en vecka sedan var alla blåvita spelare kungar efter att AIK hade förnedrats, nu är alla värdelösa. Nån jävla ordning får det väl vara i Blåvitt också!

  SvaraRadera
 45. Collberg: Du har helt rätt, jag undrar verkligen hur man tänker när man spelar med en forward mot Gais och tror att man skall vinna matchen......det kanske funkar om man har Hysen i kanonform, hur fan man kan släppa in Fal istället för Pärlan är ju en gåta. Vi hade 5 på mittfältet och var ändå helt lost mot Gais och tittad man på Seb så kom han ofta lite för långt bak i planen mycket för att Fal sprang på den ytan som en jordfräs, vi behöver spelare som kan hålla i och fördela bollen och inte en massa sparka och spring. Hjalmar skall väck, inte en hörna eller frispark med tryck i, hur svårt kan det bli???? 0-0 mot Bajs och man är nöjd, då är man ingen spelare eller tränare för nästa eller mesta mästarna!!!

  SvaraRadera
 46. Jag hävdar precis som jag gjorde i kommentarsfältet på AB för en tid sedan - att Blåvitts problem är inställningen och grundsynen kring spelidén (den obefintliga enligt många). Blåvitt snackar alltid i termer som hur vi skall agera för att förhindra motståndarna, styra motståndarnas spelvägar eller se upp med motståndarnas "allt möjligt". Men för bövelen: spela själva istället Blåvitt! Se till att de andra får anpassa sig efter oss och inte tvärt om!
  Snacka om vad VI vill göra - inte vad vi måste göra för att DE andra inte skall få som de vill.

  En sådan mentalitet smittar garanterat av sig på spelarna - går man in för att förhindra baklängesmål, så är det det man kommer försöka. Går man in för att GÖRA mål framåt, så är det det man kommer försöka.

  SvaraRadera
 47. Vi glömmer 4-5-1 nu. Skicka Jakob, Pär och Elmer till annan lokal förening, värva en ny Gustaf Andersson och sätt honom bredvid Hysén i ett 4-4-2-system.

  SvaraRadera
 48. Anders L
  Att vi har Sverige bästa och bredaste trupp gör ju säsongen ännu värre.
  Skulle vi sluta fyra är säsongen inte heller godkänd i mina ögon. Kan inte anse en säsong vara lyckad när man har ett guldlag att man är helt rökt efter 12 omgångar vi och faktist redan varit det sen tre-fyra matcher tillbaka.
  Ett bra spel ute i Europa är det som kan rädda det här från ett fiasko och hur troligt är det???

  SvaraRadera
 49. Givetvis skall alla få ha en åsikt, men hur intressant är det att läsa artiklar skrivna av puckade alkisar utan fotbollskunskap, polariserade åsikter utan grund om personer som upprepade gånger har presterat på elitnivå är patetiskt.

  SvaraRadera
 50. Du där:
  Ditt inlägg är illa skrivet och kan därför ej tas på allvar.

  SvaraRadera
 51. Om vi nu ska skicka långt (vilket planerna, bristen på självförtroende m.m talar för), varför inte gå över på 4-4-2?

  Den "extra" mittfältaren får vi ut exakt noll av.

  Var det inte smärtsamt tydligt igår att när Pärlan vann en duell fanns det INGEN där som snappade upp bollen?

  SvaraRadera
 52. GE OSS TORBJÖRN NILSSON!!!!

  Det är dags nu...

  SvaraRadera
 53. Det här va det bästa jag läst sedan blåvitt rasade ihop!.
  Äntligen en klarsynt fotbollsälskare. med erfarenhet och klockren annalys är detta den bästa skribenten i baraben under denna skandal.
  Tack "korven" Ahlberg!.
  Den andra jag är stolt över är Tobias Hysen.

  SvaraRadera
 54. Vad fan har vi gjort på "fasta" hela jävla säsongen då? Både frammåt och bakåt har det ju sett bedrövligt ut! Tjongar iväg bollen bara, ingen tanke, ingen timing, vi har fan ingenting som funkar i spelet. 2007 vann vi sm-guld tack vare att vi va grymma på "fasta"
  helvete också!

  AVGÅ!

  SvaraRadera
 55. det stora problemet är att det är stort omöjligt attse vad blåvitt har för spelidé. det dåliga självförtroendet tycks få varenda spelare att tänka ¨bara jag lägger bollen så långt bort från mig som möjligt slipper jag få tillbaka den på ett tag¨.
  spelar man med en ensam anfallare krävs det att yttrarna ständigt fyller på längs kanterna och centrala mitten trycker fram. i blåvitt händer inte detta, och igåt var det pinsamt när pärlan nickskarvade och närmaste spelare var femtio meter därifrån.
  vem av rehn och olsson är det som tycker att det är en bra idé att mata långbollar på söder när han står ensam mot två fyrtorn? var medspelarna förbjudna att slå bollar efter marken på djupet för honom att löpa på? söder var ruggigt blek igår, men han fick inte heller mycket vettigt att jobba på.
  äh, fan, ska man rabbla upp att som var fel igår blir det en roman, och jag orkar inte. kan bara konstatera att igår var gays minst dåliga. men inget lag förtjänade att vinna. en riktig skitmatch som är bäst glömd.

  SvaraRadera
 56. att spelarna ens nämner att motståndarna var mer taggade är rejält jävla oroväckande!

  Varöfr i HELVETE var dem mer taggade än oss?

  Det är derby för faaaan

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.