2007/01/05

Wernbloom åker med till Sydmaerika


LANDSLAGET Tidigare var han endast tänkt som reserv på hemmaplan. Men då Dusan Djuric utgår på grund av skada får Pontus Wernbloom chansen till A-landslagsdebut. Landslaget åker åker över för att spela två träningsmatcher, dessa mot Venezuela och Ecuador. Annan ängel i truppen är Niclas Alexandersson.

10 kommentarer:

  1. Va det inte Erkan som lämna återbud?

    SvaraRadera
  2. Vi (Sverige)möter två motståndare Venezuela och Ecuador det är riktigt. Dock är det två matcher mot den senare. För TV tider och kommande reportage gå in på:

    www.campsweden.se

    SvaraRadera
  3. Alex får gärna spela i landslaget tills han når 100 matcher, men efter det ska han fokusera på Blåvitt till 100%

    //Lundquist

    SvaraRadera
  4. Sicken nyhet

    SvaraRadera
  5. Vad jag fattar det som så var Djuric uttagen, Erkan var förste reserv, men även han tackade nej. Då blev det Wernbloom kvar..

    SvaraRadera
  6. Landslaget? Vaaaa é det för skit? Här é det Blåvitt som gäller... ;)

    SvaraRadera
  7. Kjellan:

    Jo, jag ursäktar min okunnighet. Har själv sett nu att artikeln var helt riktigt. ;)

    SvaraRadera
  8. Haha, Hank, va e Wernbloom då? Gajsare eller?

    SvaraRadera
  9. Wernbloom känns som en spelare som kommer utväcklas till en ny linderoth, mogen i spelet och stenhård. Så se för fan till att hålla kvar han nu..

    elg

    SvaraRadera
  10. Kul för Pontus bara att gratulera och önska lycka till. Hoppas pöjken får lära sig passa riktigt på den här touren :) Skulle inte skada om man säger så. Kämpa på PW så ska du se att inom några år har du en chans på en plats i det riktiga landslaget med.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.