2007/01/03

Det ryktas...

...att en grupp Gaisfans (läs: Kategori C) firade in nyåret genom att brölande skrika Gaisramsor på en central krog i Göteborg. Detta uppskattades vare sig av de andra gästerna eller personalen så då bytte Gaisarna till ramsan: "svarta och vita tillsammans mot de rika".

...att Risp har mer än sexdubblat sitt marknadsvärde sedan han kom från IFK Göteborg till Gençlerbirligi sommaren 2005.

...att Agbar Barsom lider av tillfällig sinnesförvirring, eller hur förklarar man annars hans uttalande till Fotbolldirekt för ett par dagar sedan: "
Jag vill till en klubb som är beredd att bygga laget kring mig." Assyriska rasar ju i seriesystemet nuförtiden, är det dit du vill Agbar?

...att en välkänd sportjournalist från tv försökt köpa loss filmen på en stupfull Robert Laul från Juldagsnatten. För privat bruk?

...att IFK Göteborgs senaste nyförvärv, 17-årige Jakob Johansson inte alls ser ut såhär numer utan har snaggat sig kort och dessutom tappat ett gäng kilon. Just nu påminner han mer om Kim Källström i kroppshydda och stil än Stefan Rehn.

...att IFK Göteborg för diskussioner om att George Mourad bör bänkas om han inte skriver på nytt kontrakt inom kort. "Det vore att skicka helt fel signaler om vi satsade på en spelare som inte vill stanna i föreningen" säger en insatt källa till Baraben. Diskussionen har uppkommit från de strandade förhandlingarna mellan Håkan Mild och George Mourad där man inte kommit framåt på flera veckor före julhelgen. Tidigare har Håkan Mild öppnat för en försäljning av Mourad om man inte kommer överens om ett förlängt kontrakt.

...att det finns en tydligt uppdelning av ansvar mellan Jonas Olsson och Stefan Rehn redan nu. Baraben har talat med tre spelare i IFK Göteborgs A-trupp och de ger alla signaler om att det alltmer framgår att Rehn är den som tar det främsta huvudansvaret och kommandot, än så länge i alla fall. Av spelarnas omdömen är det dessutom riktigt positiva tongångar i truppen just nu och hyllningskörerna till Rehn låter vi stå ociterade.

27 kommentarer:

  1. Utan att veta vad Mourad begär så tycker jag att det skulle satsas ordentligt på att behålla honom. Han har visat långt större potential än någon annan forward i truppen och om han gör en hel säsong som de matcher mellan comebacken och skadan, så kommer hans marknadsvärde att öka ordentligt. Ur ett rent affärsmässigt perspektiv vore det en rimligare investering för IFK att lägga två-tre miljoner på att skriva ett längre kontrakt med Mourad, än vad man slantade upp för att få hit Gerba eller Sella (som om jag minns rätt inte heller har något kontrakt efter 2007?).

    SvaraRadera
  2. Mourad ja, tappar vi honom ser anfallet inte så vasst ut längre...

    SvaraRadera
  3. Rehn med huvudansvaret och rimligen också ansvaret för den individuella träningen.

    Vad har Jonas för specifika områden? Taktisk träning?

    SvaraRadera
  4. Så ja nu börjar det hända grejer igen

    SvaraRadera
  5. Släpp filmen på Laul på Youtube nu Frankie...
    Vi vet att det är du som är från "expressen". Kom igen nu : )

    SvaraRadera
  6. Vad gjorde Frankie i Sthlm på juldagen kanske är den stora frågan?

    SvaraRadera
  7. Jonas huvudansvar var att få Jacob till klubben, nu är han bara sidekick.

    SvaraRadera
  8. rookie/ Laul var nog i Göteborg, senast jag kollade var det där Västra Hamngatan ligger... Laul är ju från Göteborg och firade väl jul hemma med familjen (spriten).

    SvaraRadera
  9. "...att IFK Göteborgs senaste nyförvärv, 17-årige Jakob Johansson inte alls ser ut såhär numer utan har snaggat sig kort och dessutom tappat ett gäng kilon. Just nu påminner han mer om Kim Källström i kroppshydda och stil än Stefan Rehn."

    Om han har tappat ett gäng kilon så påminner han väl mer om Rehn än Kim. Kim är ju trots "bantningen" i Rennes fortfarande ganska stor.

    SvaraRadera
  10. det blir inte guld nästa år/ ok, förvisso är inte kim pinsmal men på den bilden ifk har uppe är han ju svullen fan...

    SvaraRadera
  11. Jaha, jag hade fått för mig att det var på Hamngatan i Sthlm...
    Dubbelkolla alltid era källor! :D

    SvaraRadera
  12. ...det ryktas att Jakob Johansson är 16 år och fyller 17 först i slutet av juni.

    ...det ryktas att undertecknad är tillbaka i full karriär och att torsdagskrönikan därför återkommer imorgon.

    SvaraRadera
  13. Vi borde köpa loss Hasse B från Häcken och erbjuda honom ett långtidskontrakt. Då lär vi i alla fall få se fler mål av forwards. Han är inte snabbast, men han skjuter hårt och han jobbar mer än Mourad.

    SvaraRadera
  14. George har gjorde 7 mål under sin hittills bästa säsong. Sella gjorde 6 mål under sin hittills sämsta. Om vi bara skall satsa på en av dessa, är mitt svar givet.

    Men oavsett vilket, är vår bästa forward numera Berg. I alla fall vittnar träningsrapporterna om det.

    SvaraRadera
  15. senaste anonym: Vilka träningsrapporter??

    SvaraRadera
  16. Sella har ju dock spelat hela säsonger medan George inte gjort det så jämförelsen haltar, George har ju lyft laget vid två tillfällen medan Sella har skänkt bort två guld som jag ser det med sitt missande.

    SvaraRadera
  17. ahahaha den va ju helt grym den länken, stor humor baraben-män!

    länken med då

    SvaraRadera
  18. Förstår inte alls humorn med den länken. Kvinnor skall vara lättklädda och våpiga - det är alltså budskapet? Gaistjejen hade ju åtminstone så mycket stolthet att hon behagade att ha kläder på sig. Men det är väl klart: Kvinnor är och skall förbli vara objekt och i den ekvationen vinner tjejen som står och visar sina trosor? Det enda sättet att marknadsföra något så osexigt som blåvitt är att låta en lättklädd modell göra det? Vuxna människor.!

    SvaraRadera
  19. Men det är väl klart: Kvinnor är och skall förbli vara objekt och i den ekvationen vinner tjejen som står och visar sina trosor?

    Det intressanta är att om normen hade sagt att nakenhet är tabu, som det var typ 40 år sedan så hade man ansett att nakenhet (med våpig blick eller inte) hade varit progressivt. Men nu äger äckliga exploatörer den kvinnliga kroppen, naken som påklädd. Det är det mest störande.

    SvaraRadera
  20. ser man den bilden seriöst är den faktisk osmaklig, men ser man den som det skämt som den är blir den faktiskt lite rolig. det kan även jag som feminist se, även om det roliga sätts i halsen till viss del...

    SvaraRadera
  21. Behöver man lägga in feminist perspektiv i allting?
    Förr hade folk humor. Nu verkar många bara vara ena tråkiga politiskt korrekta tråkmånsar!

    Släpp loss och låt humorn segra över bitterheten ;)

    SvaraRadera
  22. Skönt å veta att man kan stämpla Bond som sexist...

    SvaraRadera
  23. Censuren slår till mot saxen.

    SvaraRadera
  24. Skönt att länken försvann. Det var väl inte "bara ben" tjejen i sig som gjorde bilden bissar utan det faktum att man jämställt henne med en ovetande tonårsbrud med rött hår. Signalen blev ju: Höhö, se här på den där jävla alternativa fjortisen med rött hår och hörlurar och HH attityd och Gaishalsduk, vilken looser va! Se här hur en RIKTIG brud skall se ut, inbjudande skyltandes med laxen och alltid redo att behaga en man.

    SvaraRadera
  25. Tråkigt att länken försvann, man väljer själv hur man vill uppfatta saker och ting! Har man en trist approach till livet kan man se fel i precis allting. Att en hel del saknar humor och självinsikt är inte Barabens problem.

    SvaraRadera
  26. att länken försvann var väl med en copyrightfråga då den ena bilden är stulen än en reaktion på kommentarerna, delvis i alla fall...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.