2007/01/24

Det ryktas...

att Dennis "Cliff" Jonsson med gjorde mål med en stänkare på halvvolley och på så vis var med och sänkte Arne Erlandsens Ham-Kam i en träningsmatch på onsdagskvällen...

att IFK Göteborg äntligen sänker biljettpriserna. Men samtidigt riskerar man att skrämma bort samma publik man nu lockar till sig om biljettpriserna på den nya arenan är hutlöst höga...

att Änglagårdens skola missat den mest uppenbara chansen att knyta till sig legendarernas legendar som lärare.

att Blåvitt först försökte sälja Stefan Selakovic till ett par Allsvenska konkurrenter och nu "tvingas" sälja George Mourad då man inte kommer överens om något förlängt kontrakt. Hursomhelst ser man ut att vilja satsa på en kedja med Berg/Ranégie framöver...

att vi alla minns Bajen-målet Långås. Du förblir en legend trots att du under en period sålde din själ till satan.

att ett par före detta IFK-spelare uppvisat uppenbart intresse för att investera i ett kommande Investmentbolag i Blåvit regi.

att Blåvitt ser optimistiskt på årskortsförsäljningen utåt sett medan man avundsjukt sneglar på ärkerivalen i Råttboet som redan har sålt 6 034 årskort för 2007. Två månader innan premiären är här. En siffra som kan jämföras med t de 3 720 årskort som Blåvitt sålde inför och under 2006...

att GP:s Mattias Balkander under sin pappaledighet kom på idén att skapa en fotbollsblogg på GP.se men fick nobben av sin tidningsledning att kalla den just "Fotbollsblogg". Men "blogga" kommer han lik förbannat att börja göra på gp.se framöver...

25 kommentarer:

  1. Varför blir man inte förvånad när blåvitt missar den självklara läraren GUD?

    Pinsamt

    Intressant att vi har investerare och härligt att Dennis nätar, gött!!.SÄNK NORRMÄN!!

    Sella och George resan känns med pinsam...

    SvaraRadera
  2. Tobjörns vanliga spärr för blåvitt. Jag tycker alltid att han försöker undvika att göra något med blåvitt.

    SvaraRadera
  3. Det är nog som sagt Totte som är livrädd för att engagera sig i blåvitt. I detta fallet synd då rollen hade passat honom

    SvaraRadera
  4. Så jävla bittert att vi inte kan sälja 10 000 årskort, marknadsavdelningen´s misslyckande som vanligt? Eller är tanken att korten ska vara självsäljande! Och en sak till - Skriv på nu George och prestera!

    SvaraRadera
  5. Löjliga påståenden om att GUD undviker/är rädd att engagera sig i blåvitt. Så vitt jag vet har han aldrig någonsin fått någon förfrågan om att jobba för blåvitt. Skall han sitta och vänta till han blir pensionär innan han blir tillfrågad?

    Dessutom är det väl ett gymnasium han nu skall jobba för. Det kanske passar honom bättre att jobba med lite mer utvecklade spelare i åldern 16-19 år, istället för elever i grundskolans årskurs 4-7 (så småningom upp till årskurs 9). Det förra är mer snarlikt hans senaste uppdrag som U21-ledare.

    SvaraRadera
  6. Berg och Ranegie känns ju som att det gå hur som helst. Det skulle vara intressant att veta vad George har för anspråk. Och det finns fortfarande ingen stabil mittback, ingen kreativ på mitten och inga förhoppningar om att guldet skall komma hem igen. Allt kommer att gå åt helvete och jag ser redan fram emot en regnig höst på ett folktomt Ullevi då vi krigar om tiondeplatsen med Brommapojkarna...

    SvaraRadera
  7. Känns underligt om en tränare går ut och säger att det finns ett givet förstapar som är anfallarna man skall satsa på. Dock kan jag förstå om man vill ha fyra anfallare och inte fem.

    SvaraRadera
  8. HAAAAA. Tillåt mig att skratta....
    Berg och Ranegie på topp!?

    Fasen, de allsvenska backarna blir nog riktigt SKRAJA/NÖDIGA nu.

    Tycker det är sorgligt...

    Vart är RIKSBOLAGET som ska investera i nya spelare? Var inte detta klart.

    Nä,fy f-n, superettan nästa

    SvaraRadera
  9. Sälja av Marcus Berg för fan. Han har väl aldrig gjort något vettigt ändå.

    SvaraRadera
  10. Hmmm vilka kan de f.d. IFK-spelarna vara?
    Det måste ju rimligen vara några som blivit rika genom att ha spelat utomlands under den tiden man fick mycket pengar för det. Är väl i princip bara Kennet Andersson som är tänkbar?

    SvaraRadera
  11. vi har inte ersatt ozcar och kalle ännu!
    *väntar*
    inte ens ijeh. skall sella och mourad också bort? hur tänker dom då, eller gör dom det öht.

    SvaraRadera
  12. Ärligt talat alla sellaiter, han har inte presterat.
    Matte/Marcus känns som ett spännande alternativ för snabb och teknisk fotboll.

    SvaraRadera
  13. Appropå inget. Hur kommer det sig att IFK inte söker några brasselirare till truppen. Var det inte aktuellt för några år sedan med ett samarbete med någon klubb?

    SvaraRadera
  14. Totte undviker blåvitt pga de enorma kraven han hade fått på sig. Sen vill han vara egen och inte bli påtvingad någon annans idé på hur man ska träna fotboll.

    Sälja Selakovic var ett dumt förslag, Sella ska vara kvar.

    SvaraRadera
  15. Precis som signaturen psycho in spe så glasklart konstaterar så passar förmodligen Torbjörns kvalitéer som tränare bättre på en nivå där spelarna är mer utvecklade i sitt rörelsemönster och spelkänsla som anfallare. Han har inget att göra på en skola för årskurs 7-9. I den åldern behöver man finslipa teknik. Först i ungefär gymnasieåldern är det bra att inleda specialträning på typiska anfallsmoment.

    SvaraRadera
  16. Att sänka biljett priserna och inte årskorts priserna är ju lite väl klantigt, då man inte tjänar så mycket på införskaffa sig ett sådant.

    /Carl

    SvaraRadera
  17. Berg/Ranegie känns ungefär lika hett som Långås/Lundén då det begav sig.
    Det kan gå men gör det antagligen inte

    SvaraRadera
  18. Berg och Ranegie blir allsvenskans bästa anfallspar tillsammans. Båda 2 är notoriska målskyttar med olika spetskompetenser!

    SvaraRadera
  19. Selakovic är här för att stanna!

    SvaraRadera
  20. ang. Torbjörn , så läste jag att han skulle bara hålla föreläsningar 4-5 gånger....

    SvaraRadera
  21. Anonymous said...

    Selakovic är här för att stanna!

    25/1/07 16:17


    Därför blåvitt försökt sälja honom till Gais då menar du?

    SvaraRadera
  22. SNÄLLA, SNÄLLA! Sälj INTE Selakovic! han är alldeles för bra för att släppas till en annan allsvensk klubb!

    SvaraRadera
  23. Snack om Sella, Berg eller Matte..
    Det spelar ändå ingen roll om dom inte köper in en kreativ mittfältare som så uppenbart vart problemet sen Martin Ericsson stack!

    /Kim

    SvaraRadera
  24. bond-saxen;
    Det vet vi inte alls något om, det är väl media som spekulerar?

    Selakovic är här för att stanna - enligt mig. Känns det bättre nu?
    Du och dina irriterande kommentarer här inne.. nåja.

    SvaraRadera
  25. Du och dina irriterande kommentarer här inne.. nåja.

    Du och din okunskap.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.