2007/01/06

Ett värdigt avslut?

KRITIK När en spelare i ett av Sveriges största och mest populära lag avslutar sin spelande karriär så förväntar i alla fall jag att man får reda på detta från officiellt håll (läs: lagets hemsida). Därför tycker jag att det är anmärkningsvärt och olyckligt att IFK:s officiella inte har rapporterat att Martin Ulander har avslutat sin karriär som fotbollsspelare, (för visst har han väl det?). Istället har man fått hålla till godo med rapporterna från media. Det enda riktiga tecknet på att han har slutat som man kan hitta på officiella är att han är borttagen från lagsidan.

Visst, Ulander spelade bara 4 tävlingsmatcher för Blåvitt, men jag tycker ändå att man ska visa respekt gentemot Martin och mot oss supportrar genom att publicera en nyhet och åtminstone tacka Martin för hans tid i klubben. Jag hoppas att en nyhet dyker upp på officiella om det nu är så att Ulander har slutat. Det tycker jag att han är värd.

8 kommentarer:

  1. Helt rätt! Ulander har berört en del av oss trots få gjorda matcher.

    Lycka till Martin!

    SvaraRadera
  2. Helt rätt! Beklagligt att Mild/styrelsen/Jörnvik inte tackar av honom. Visst Ula spelade inte många matcher för oss den här vändan men han gav alltid allt. Att inte tacka av spelare ger bara dåligt rykte precis som behandlingen av Lycen och Smedberg. Skärpning på KG krävs!

    SvaraRadera
  3. det är väl inte första gången som blåvitts hemsida uppdateras lika ofta som man själv går på operan...

    SvaraRadera
  4. Ulander Gjorde väl 4a bra matcher om jag inte missminner mig.

    SvaraRadera
  5. Även om uppdateringen är dålig så hoppas jag inte du går så ofta på operan.


    Jag hoppas tills det kommer upp på blåvitts hemsida på en comeback och insatser liknande de mot MFF & DIF 2005.

    SvaraRadera
  6. Håller med angående Ulander.

    SvaraRadera
  7. Jasg vet inte om det är i tidningen eller om det är på hemsidan jag läste i höstas om att Ulande lägger ner pga skador...

    SvaraRadera
  8. Senaste anonym>> han bör i vilket fall tackas av ordentligt, han är ju inte precis "ny" i blåvitt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.