2007/01/22

Notismannen noterar

att...

BAJENS NYA "american superstar" Charlie Davies enligt sig själv besitter kvalitéter som:

"Theo Walcotts rapphet, Thierry Henrys snabbhet med bollen och Andy Johnsons avslut".
Han ser även likheter mellan sig själv & Newcastles Obafemi Martins.

Själva väljer vi snarare att dra paraleller till ett annat upphaussat stockholmsförvärv...



FLER & FLER reagerar över att förortslaget Solna AIK nästa år får spela 16 hemmamatcher jämfört med övriga lags 13. Exempelvis spelar man under en period fem raka matcher på Råsunda.
SvFFs Anders Brylin kommenterar AIKs uppenbara favör på följande, något motsägelsefulla, sätt:

"-När det gäller AIK och de fem raka matcherna på Råsunda är det ingenting som vi tar hänsyn till. Vi ser till att inget lag får fler än två hemma- eller bortamatcher i rad, i övrigt tittar vi på att arrangemangen ska fungera på med tid och plats. Om ett lag får många hemmamatcher i rad tar vi inte särskild hänsyn till."

Själva väljer vi att glädjas över att det faktiskt ännu inte verkar ha fastslagits hur många straffar som skall tilldelas SvFFs kontorsgrannar i varje hemmamatch...



"POSTORDERLIRAREN" Anders Svensson riskerar att stängas av från framtida EM-kvalmatcher efter att ha "antastat" blott 17-åriga ecuadorianska löftet Fernando Guerrero med sitt kön.

Själva förutsätter vi att det dimper ner minst en rejäl blomsterkvast hos Gurerro med avsändare från Lyon...

22 kommentarer:

  1. Sjukt att förbundet gynnar råttorna så jävla mycket!

    SvaraRadera
  2. Ang. Quirino..
    Jag vet varför han spelar så kasst.
    http://img212.imageshack.us/my.php?image=quorinio5eq.jpg

    SvaraRadera
  3. nu med riktigt länk
    http://tinyurl.com/2pcnf3

    SvaraRadera
  4. Slipper de bara straff -favören så är det väl inte så mycket att yvas över....

    SvaraRadera
  5. AIK... fy fan ... de lär få en straff i varje match som vanligt... man kan undra hur de får det.. vem mutar man för att få det.. inte för det spelar någon roll IFK har ju ändå inga pengar

    SvaraRadera
  6. Ingo:

    Well, det lustiga här tycker jag snarare var att nissen från SvFF först lyckades säga att de skulle se till att inget lag fick fler än 2 raka hemmamatcher, för att i nästa andetag tvärvända & säga att de inte skulle ta hänsyn till detta...

    SvaraRadera
  7. Ärligt talat, hade inte vi 16 hemma matcher 2006? Vi har inte olika arenor som Stockholmslagen, och vi fyller inte ullevi längre, så kan inte säga att x antal blåvita inte kunde komma in heller

    /Lundquist

    SvaraRadera
  8. ett annat upphaussat stockholmsförvärv... klockrent ju! :)

    SvaraRadera
  9. "POSTORDERLIRAREN" Anders Svensson riskerar att stängas av från framtida EM-kvalmatcher efter att ha "antastat" blott 17-åriga ecuadorianska löftet Fernando Guerrero med sitt kön.

    Stellham: HAHAHAHA fy fan va jag garvade! Du börjar bli något av en favorit här på Baraben....hehe skön humor har du iaf.

    SvaraRadera
  10. Oj oj oj. Stellham försöker och försöker, men det blir bara konstlat. Det finns en viss poäng med skämten men det faller liksom platt. Men fortsätt försök, en dag blir du rolig Stellham.

    SvaraRadera
  11. alltså, har supporterfonden inte ens dragit in 100 000 kr ännu? Det måste vara ett gigantiskt fiasko.

    SvaraRadera
  12. Vilken AIK eller Gais-blogg har samlat in 100 000 till sitt lag? Snarare är det en sinnessjuk succé att en blogg kan göra en sådan insats.

    SvaraRadera
  13. Ganska patetiskt av en göteborgbloggare att diskutera för många matcher på den egna arena under samma säsong. Fyra lag från Stockholm får den här effekten. Det borde även göteborgare förstå, det var ju inte så länge sedan det var fyra lag från götet i Allsvenskan.

    SvaraRadera
  14. Var avslöjandet under VM med "bråket" en lyckträff? En kompis.kompis.kompis kontakt som sa för mycket?
    Avslöjandet isig blev ju en större nyhet än vad den förtjänade iförsig, men ändå!
    Har inte läst något på denna sidan som inte omskriver det som redan är nämnt i annan massmedia sedan somras då jag började följa denna sidan! Sidan är stundtals underhållane läsning men ingen sida att hitta värvningsrykten med substans i! Mina förväntningar var nog för stora efter "VM-skandalen".
    Får fortsätta läsa kvällsposten och dess "grävande" journalistik, sedan så kan man på ett underhållande sätt läsa kommentarer ang deras avslöjande här på bloggen!
    Kör hårt!!

    SvaraRadera
  15. Ja du Frankie. Man skulle ju kunna vända på det och säga att vi inte behöver någon blogg för att samla in mångdubbla belopp än vad som finns representerade i denna insamling.

    Annars är det ju stor humor att ärkebananen samt erik edman tippsar GAIS om en offensiv kvalite från Rangers - borde inte det naturliga vara att han kom till blåvitt för provspel först? Eller är det bara så att Håkan Mild inte är så rapp och käck när allting kommer omkring. Värva Karisiki från helsingbors bänk utan att blinka medan GAIS tar hit en från Rangers bänk under premissen att han måste provspela.

    SvaraRadera
  16. senaste anonym, men vi vet hur det hela slutar :) Ni värvar spelare från våran bänk, rosen,sankan,berg,blomqvist..

    SvaraRadera
  17. At 23/1/07 00:36, Stellham sa...

    Du har rätt Stellham i att det är rätt lustigt lite klantigt tom att göra som man gjorde.
    Det jag tänker är att skitsamma matcherna skall ändå spelas.

    I en klump eler inte? Spelar det någon större roll för ett guld för oss? Det tror inte jag sedan är det väl lite roligt att det psykar Åkerby.....

    Om vi skall vinna måste klara av att stå över sånt här som kan ha viss betydelse men avgörande betydelse?

    Njaa....vi behöver nog lösa andra saker i vår förening för att ta ett guld. Tusan vad man längtar efter matcher förresten.......

    Fortsätt skriv Stellham och andra, ni höjer livskvaliteen!

    SvaraRadera
  18. Nu har boråsarna bestämt sig: de lägger sina 15 miljoner eller vad det var på Pinocchio-statyn. Stor humor!

    SvaraRadera
  19. Jag noterar att Baraben inte har ett endaste Silly-rykte att presentera..

    SvaraRadera
  20. Att bara gå fram och försöka olla en motspelares sula så där tycker jag förtjänar en lång avstängning från såväl inhemsk som internationell fotboll.

    SvaraRadera
  21. http://www.fotbolldirekt.com/IndexNews.cfm?ID=21588

    kanske kunde vara nåt för oss. Han verkar ju vara lika hygglig som Lasse Johansson.

    SvaraRadera
  22. Vad oerhört charmigt folk som skriver här enbart i gnällsyfte. Gillar ni inte det vi skriver så läs inte skiten då för fan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.