På gång


söndag 3 oktober 2010

BaraBen ger er oddsen för dagens match!


Niklas Andersén får gult kort: 0,5 gånger pengarna tillbaka
Niklas Andersén får rött kort: 0.2 gånger pengarna tillbaka...

************************************************************

STARTELVAN:


Sandberg
Adam - Ragge - Hjalle - Anderssén
Sana - Seb - Olsson - Elmar
Jakob
Hysén

Bänk: Kalle, Falle, Lawalle, Alle, Dalle, Stille, Bärklalle

************************************************************


15 kommentarer:

 1. Skämt åsido, jag tror han kommer lösa det grymt bra så länge han håller huvudet kallt.

  SvaraRadera
 2. Ska Andersén spela?? Istället för Kalle Svensson?? Whaaaaat?

  SvaraRadera
 3. 3/10/10 13:01
  Jag gillar också Kalle, men kan han inte leverera så skall han heller inte bli uttagen.

  SvaraRadera
 4. Fan vad jag hoppas att det löser sig för Kalle... Men, som Franky skriver, kan man inte leverera ska man inte spela. Kanske borde Kalle Svensson lånas ut så han kan få matchtid och få upp självförtroendet?

  Erling, hur pass säkert är det att Andersén startar?

  SvaraRadera
 5. jag hade inte tippat på detta! om jag så var en fattig niklas, som ville lura till mig cash...i o med att man förolrar pengar oavsett. ska nog vara 1,02 gånger pengarna eller 1,05 ggr pengarna va?! nu kör vi över mjällby!!!

  SvaraRadera
 6. 13.21, tror inte du fattat grejen. Det är en gliring till Andersén eftersom han drar på sig väldigt många gula och röda kort. Därmed är det så säkert att man inte vinner några pengar på det, man förlorar oavsett. Ironi på nätet kan vara svårt...

  SvaraRadera
 7. han fick ju inget!!
  fö va han värdelös

  SvaraRadera
 8. han fick ju inget!!
  fö va han värdelös

  SvaraRadera
 9. Tycker han fixade debuten rätt ok. Han gömde sig lite i uppspelen (dvs låg lite för långt upp längs kanten) men jag kan förstå om han vill ta det försiktigt i sin första match. Att kom fel ett par gånger och missade ett par pass är inget att säga om, sånt händer i början. Han får klart godkänt tycker jag.

  SvaraRadera
 10. Med tanke på att det var hans allsvenska debut och med tanke på matchen i sig, tycker jag han gjorde helt ok ifrån sig.

  SvaraRadera
 11. Jag är rätt säker på att med andra tränare hade Kalle spelat mer än vad han gjort och dessutom skött sig bra. Att spelare hamnar i frysboxen hos Rehn Olsson är ingen ny förteelse. Nu vet jag inte hur han har spelat i b-lag, men under försäsongen och i början av säsongen var han inte dålig. Visst han kan bättre, men prestationen var inte såpass dålig att han aldrig mer bör få chansen. Det är mycket möjligt dock att Rehn Olsson har kört ett redna dåligt självförtroende i botten...

  SvaraRadera
 12. Vad faan krävs för att Kalle skall få speltid?? Är det måhända att alla försvarare ner till p12 i akademien drar korsbandet. Faltsetas däremot, han är ju jäättebra och gör stooor nytta med sina inhopp. Nää Jag ä inte bitter

  SvaraRadera
 13. Helt ok debut.

  SvaraRadera
 14. fyfan, sämsta spelaren jag sett i blåvitt iår. och då har jag ändå sett Falsetas. Tänkte inte att man skulle sakna Lund så men det gjorde man. hoppas på att Dyre kan ta vb nästa år.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.