2007/01/14

Vålerengen "snuvar" Blåvitt på Arneng?

SILLY SEASON Sedan Magnus Kilhberg tvingades lämna IFK Göteborgs mittfält efter att Arne Erlandsen kickats från föreningen så har sportchef Håkan Mild lett en febril jakt på en ersättare. Då Dusan Djuric inte är intresserad av att spela i någon annan Allsvensk förening än Halmstad har vinterns mest återkommande rykte i sammanhanget varit Djurgårdens Johan Arneng. Men enligt Baraben.com:s källor är det inte IFK Göteborg utan Vålerengen i Norge som är Arnengs reservalternativ.

Arneng som tidigare har spelat i Vålerengen sägs vara ett hett namn för Osloklubben sedan han hamnade i konflikt med ledningen i Djurgården. Med tanke på att Vålerengen haft Arneng högt på sin intresselista kanske innebär att IFK Göteborg inte varit så nära att värva Arneng i vinter som det tidigare sett ut som. Då verkade det som att Arneng valde mellan fortsatt spel i Djurgården eller en övergång till Blåvitt, nu visar det sig att fler starka aktörer varit heta i jakten på Arneng. Så även om Arneng utåt deklarerat att han stannar i Djurgården kan man inte helt räkna bort att han återvänder till Norge...

11 kommentarer:

  1. Vi behöver en mittfältare med ambitioner överhuvudtaget

    SvaraRadera
  2. Eftersom en tränare i Blåvitt som dessutom har egna erfarenheter av Arneng, kraftigt har avrått att värva honom, så lär han aldrigt vart speciellt nära.

    SvaraRadera
  3. kraftigt har avrått att värva honom

    Samtidigt ryktades det att Stefan Rehn var den som ville ha hit Barsom, så det mesta som sägs kan verka mystiskt och underligt. Faktiskt.

    SvaraRadera
  4. Pontus Farnerud hade varit perfekt!

    SvaraRadera
  5. varför skulle farnerud välja bort att vara ordinarie i en proffsliga på kontinenten för att komma och spela för småpengar i en mittenklubb som blåvitt?

    SvaraRadera
  6. bra med en aftonbladet rubrik=)...

    SvaraRadera
  7. Arneng, Dusan, Toivonen? Haha, vi snackar LÅNGSAMMA JAMAICANER GÔBBAR! Vakna nu för fan, det blir inte någon högre kvalité än så. Håkan har letat jävligt länge skall ni veta på någon som uppfyller följande krav:

    1. Är exotisk
    2. Har ett spännande namn
    3. Har ett ännu mer spännande "nickname"
    4. Inte kan spela fotboll
    5. Lyfter en ganska hög lön

    Så jag föreslår att alla sitter lugnt i båten och bara accepterar avsaknaden av kompetens som råder på Kamratgården.

    För övrigt, varför tar man seniorspelare på provträning i en elitklubb? Har man ingen scoutingverksamhet överhuvudtaget? Nåväl, bättre provspel än skattefiffel.

    SvaraRadera
  8. Kurt: du glömde "heja gais"

    SvaraRadera
  9. hyfsad icke-nyhet. men snygg kvällstidningsrubrik.

    SvaraRadera
  10. Varför inte köpa Peter Crouch med tanke på alla långbollar. Sälj av alla mittfältare och ställ upp med Bengan i mål, Hjalmar och Ölme på backen så dom kan fortsätta slå sina långbollar. Crouch på topp och vi skulle vinna guld lätt.

    SvaraRadera
  11. vilka freakiga ben Nedved har!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.