2007/01/02

Silly season? Nej, på Kamratgården har man semester...

SILLY SEASON December månad är en av de hetaste perioderna för övergångar och spelaraffärer på den svenska spelarmarknaden. Halmstad slåss för att behålla Dusan Djuric, Malmö har värvat Ola Toivonen och Elfsborg snodde Gais stjärna James Keene.

Blåvitt då? De har gått på semester.

- Vi diskuterade med IFK innan jul. Sedan har Håkan Mild varit på semester och kommer hem snart, säger Örebros klubbchef Lennart Sjögren till Fotbolldirekt.com om övergången av Richard Richardsson från IFK till ÖSK...

22 kommentarer:

  1. Ska man skratta eller gråta?

    Antagligen gråta.

    SvaraRadera
  2. Håkan har bilat genom europa och har fyllt en minibuss med kontraktslösa spelare

    SvaraRadera
  3. Oj, vilken nyhet!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Herregud, ni börjar bli som sportal, dvs plockar nyheterna från andra och gräver inte fram något eget!

    SvaraRadera
  4. Det är ingen nyhet, det är en kommentar till en nyhet.

    SvaraRadera
  5. Oj, vilken nyhet!!!!

    Håkan Mild, vi vet att det är du. Jobba lite istället för att sitta och slöa i Trollhättan på Buddys. Jag såg dig allt där häromdan där du satt och fetade. JOBBA!

    SvaraRadera
  6. senaste anonymous

    Ja, eller hur

    SvaraRadera
  7. Håkan Mild tar semester?
    Vart är världen på väg?
    Vad är nästa grej?
    Tom Prahl öppnar ögonen?

    SvaraRadera
  8. Tjalle har la oxå rätt till
    semester. Å de händer la inte sådär jättemöcke mellan jul å trettondan ändå eller?

    SvaraRadera
  9. Om det bara är Adgar Barsom och Walter Thomas Jr som är tillgängliga på spelarmarknaden, så hoppas jag att Håkan har semester en bra stund till...

    SvaraRadera
  10. Tjalle har la oxå rätt till
    semester.


    Självklart har han rätt till semester, jag bara ställer mig frågande till om en sportchef i en toppklubb kan låta alla förhandlingar avstanna mitt i viktigaste silly-perioden för att man ska vila...

    SvaraRadera
  11. Detta blir förmodligen årets citat.

    Glenn Hysén till GT apropå de nya rönen att ett par glas vin om dagen är nyttigt:

    "- Nu kanske jag dricker som man ska - om man slår ut det"

    Han är kung våran Glenn.

    SvaraRadera
  12. johannes/ Det är Örebro SK som säger att förhandlingarna avstannat pga att Mild är på semester, inte Expressen. Och Expressen? Citatet är från FOTBOLLDIREKT, inte Expressen. Icke läskunnig?

    SvaraRadera
  13. Håller med första anonymous, gårta är det givna valet. Den trupp vi har nu är inte mer än ett mittenalg utan 1-2 klass spelare som msåte värvas, men nej här tar man semester hejsan svejsan

    SvaraRadera
  14. Andra anonym, är du störd i huvet eller? Tror du att det går att gräva fram något som inte finns.
    De på Baraben gör ett kanonjobb och du bara gnäller..

    SvaraRadera
  15. Fucking jävla kuk-Blåvitt.

    SvaraRadera
  16. Frankie och för den delen andra på forumet har rätt. Man blir orolig när vi inte finns med på transfermarknaden. När den största nyheten kring vårat lag är en 14-åring samt frågan om ölme ska skriva på och att dennis går till raufoss (stavning?) så blir man orolig. Vi vill ju för fan ha hem guldet. Vi behöver 2-3 högkvalitativa spelare för att vara där men även för att få våra "ungdomar" att blomma ut. Vi vill kunna glädjas över 3 poäng. Det ska vara skönt att gå hem efter matchen och känna att man varit och sett sitt lag lira (inte en derrymatcth till för helvete). Mitt i denna förhoppningens tid så får vi inget att hoppas över. Milden har semester och visst behöver han detta men vi supportrar orkar inte sitta i ovisshet hela transferfönstret.

    SvaraRadera
  17. ska vi värva barsom så är det som målvakt och inget annat. För vem fan kan skjuta över/under eller vid sidan om den snoken? När barsom säger att man ska bygga laget runt honom så måste han mena att näsan tar så stor plats? Ska vi åka på näsliga förluster nästa säsong? Walter måste vara ett skämt va. Får den gubben ett kontrakt hos oss och vi samtidigt skickar iväg dennis så får jag inte ihop ekvationen.

    SvaraRadera
  18. läste precis Rispens blogg och han skriver "Annars följer jag med spänning Silly Season på hemmaplan. Finns dock inte så mycket att glädjas åt oss Blåvita än. Förhoppningsvis händer väl nått ganska snart. Hoppas Håkan har nått "ess" i bakfickan som han kan trolla fram. Det skulle behövas en rejäl förstärkning! " MILD får börja agera nu.

    SvaraRadera
  19. Måste bara vara den mest händelsefattigga Silly i mannaminne! Händer nästan ingenting på den Svenska marknaden och absolut inget hos Blåvitt i synerhet.

    Och Folk säger att hockey är tråkigt... En vardagslunkomgång där är mer het än vad hela fotbolls sverige kan åtsakomma. Tja Henke borträknat då kanske...

    SvaraRadera
  20. It ain´t over til the fat lady sings...

    Sitt ner i båten

    SvaraRadera
  21. Det känns skönt att äntligen veta om något som inte har nått er på Baraben. Håkan har inte haft så mycket semester de senaste dagarna som ni kanske tror! Det kommer att komma grejer, bara vänta så får ni se.

    SvaraRadera
  22. Sista anonym, bra att du försöker lugna ner gnällspikarna..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.