2009/09/28

Det är nya tider nu

7 DAGAR KVAR Det här är gais:

GP, den 12 februari 2007:
"Egentligen är det inget märkligt, att Gais tar sikte mot SM-guld, stärker sitt egna kapital, ökar omsättningen och utnyttjar sitt unika kontaktnät på spelarmarknaden. Det är nya tider nu.

"I like Gais" står det tryckt på den stora, svartvita bild av en trixande Sten-Åke Cederhök i entrén till nya komplexet på Gaisgården upp i Delsjöterrängen. Allt fler gör det. Bankerna. Företagarna. Fotbollsspelarna. Och supportrarna. Rundvandringen bland sandsäckar, försäsongsvikter, gigantiska tvättmaskiner, nykaklade duschrum och NHL-stora omklädningsrum ger en varm känsla i magen. Här, där Gais satsade fjolårets miljonöverskott i stället för på möjliga spelarförstärkningar, läggs grunden för framtiden. Det handlar om svensk fotbollslyx. Tilltaget och genomtänkt. Klokt och bestående. (...)


Siktar på guld
2009 skall Gais utmana om SM-guld, ha ett eget kapital på tio miljoner och omsätta 50 miljoner kronor. 2003 var omsättningen 8,5 miljoner, serietillhörigheten division 2 och luften svårare att andas. Nu skall en anställd säljare på marknadssidan bli två, publiken öka till 10 000 i år och ta ytterligare glädjeskutt uppåt med den nya arenan nästa år. (...)"

36 kommentarer:

 1. Jag måste säga att detta guldracet mer eller mindre känns kört. Jag har hoppet där, men om vi förlorar mot Gais på måndag är vi körda.

  SvaraRadera
 2. Bra GAIS! Ni har verkligen lyckats mer erat mål!

  SvaraRadera
 3. Ni har väl insett att ni kommer att bli rövknullade av Gaisarna både på plan och på gatan. Guldet kan ni glömma, poseidonfjollor! Hahahahaha

  SvaraRadera
 4. killen över mig fattar inte att Poseidon är en göteborgsstolthet och något han borde vara stolt över.
  Fan det töntigaste kommentaren jag läst i hela mitt liv, jävla pajas!

  SvaraRadera
 5. haha snacka om bitterhet. När det går tungt för blåvitt att klaga på GAIS bara för att det går bra för dom. Sug av Poseidon istället, För mig är poseidon inget att vara stolt över.

  SvaraRadera
 6. "När det går tungt för blåvitt"? Ehh, vi har fortfarande SM-gulds avgörandet i våra egna händer. Det finns rätt många föreningar som har det värre.

  SvaraRadera
 7. Haha går tungt för blåvitt? Vafan lever du i för värld din gaistattare.
  Vi ligger tvåa i serien, har saken i våra egna händer.
  Vi kommer ha Allsvenskans i särklass bästa lag nästa säsong.
  Vart är ni? Och vad är ni?
  Ingenting!

  SvaraRadera
 8. Tänk så tokigt det kan gå...

  SvaraRadera
 9. hahaha!! krossa gais

  SvaraRadera
 10. Ni kommer att få gråta gult lipsillar när makrillarna har pissat er i ansiktet efter derbyt! Hahahaha!

  SvaraRadera
 11. Jag tycker vi skall använda en trevlig ton mot varandra. Dock, Gais är inte dåliga just nu, snarare tvärt om...

  SvaraRadera
 12. Alla gaisare vill var blåvita- annars hade inte varit här. Gaisarna älskar oss, jag lovar! Gais bitterhet mot oss måste vara unik. Håller ni inte med gaisarna? Ni som är så goa och skriver här... Nu skiter vi i gaisarna här för all framtid.

  SvaraRadera
 13. Var många som såg gais idag. Riktigt många. Riktigt jävla många. ALLA VAR DÄR!

  SvaraRadera
 14. Ja men Gais är våran lilla stalker, våran fanboy, vad ni än vill kalla det. För er som inte förstår så är det den lilla snubben som ännu inte kommit in i målbrottet eller fått hår på pungen än.

  Sitter på internet om hur bra ni är för att ni klarar er från bottenstriden nu de sista matcherna.

  Gamla Ullevi är dock VÅRAN arena. Och jag känner mig ändå ganska säker på att vi kommer ta er hårt där på Måndag. Vi har inte förlorat där än medan ni precis har plockat ihop typ 16 poäng där. Grattis Gais, Mediokerns mästare.

  SvaraRadera
 15. säga vad man vill men...när det gäller att dra publik till ullevi...då är gais med... 3879 pers!!!helt fantastiskt.

  SvaraRadera
 16. 1. Sjukt att det hänger gaisare här, har ni inga egna hemsidor?

  2. Gais borde lägga sig i matchen. Inte för att det torde vara några problem att plocka 3 pinnar men ändå, om det låt säga skulle stå
  1-1 i 80e.

  SvaraRadera
 17. Anonym Kuksugare 2219...
  Även om vi har dålig form just nu så är aldrig ett gäng GAYS några problem, och när det gäller gatan är jag förundrad över att du som anonym vågar öppna käften....

  SvaraRadera
 18. Nu får man hoppas på GAS, men som vanlig är det lika med noll. Hoppet är ju det sista som lämnar människan.

  SvaraRadera
 19. http://magnusneck.se/gallery2/v/AIK/AIK-dif-2009-09-28/0928-123.jpg.html

  SvaraRadera
 20. Angående bilden ovan så tror jag att ingen på denna bilden förstår vad det står på tröjan.
  http://magnusneck.se/gallery2/v/AIK/AIK-dif-2009-09-28/0928-125.jpg.html

  SvaraRadera
 21. Här går det att presentera det ena efter det andra utan direkt poäng.. Att vara blåvit och plast måste innebära att ni inser Era begränsningar i Ert supporterskap.. Ett supporterskap baserat på en gemenskap grundad på sorglig basis.. Ni är ett släkte som harerar på en nivå som torde det göra möjligt för fler att se bra fotboll, men vartän leder det hela?

  Att ni är sveriges största och mest framgångsrika lag kommer jag aldrig att bortse ifrån.. men däremellan har ni missat vitala bitar som andra har prioriterat klart mer om bättre.. Att ni frånser Er känsla för direkt genuitet och karisma är mig tämligen direkt förvånanande.. Är det gott nog "att vara en go gubbe" eller tror ni att göteborg är världens centrum? Det finns fakta som påtalar annat... var så varse. GAIS är mer en så.. en känsla och en förbrödning som drar oss samman. Vi som har en dragning mot en samverkan baserad på empati och lidelse.. Väl mött vid derbyt, ni är bäst i stan fram till dess... vår uppgift blir att ge guldet till aik hur äckligt det än må låta.

  SvaraRadera
 22. Anonym 29/9/09 00:52.
  Angående bilden från länken. Så undrar jag vad fotbollslaget AIK sysslar med? Det finns tydligen något som heter AIKstilen? Vad handlar den om? Att föda mer HAT mellan supportrar? HAT föder HAT och leder sen vidare till, ja det behöver jag väl inte ens skriva! Det ända som kommer från AIK är just HAT! Det var en AIKare här inne för att tag sen och gnällde om att Tobbe var en dålig förebild för dom yngre när det tjötades om stolp "fusket". Vad skickar AIK spelarna för signaler till de yngre? Att HATET ska/måste vara en del av fotbollen? Hade något annat lag gjort detta, det behöver inte ens vara Blåvitt, så hade det blivit ett satans liv! Men det är detta AIK står för och det vet alla! Det är därför inga höjer på ögonbrynen. Nä sånt här hör inte hemma på en fotbollsplan, det hör hemma hos människor som inte vet något annat! men åter igen så är det ju tyvärr detta AIK står för! HAT!

  Nä nu får man HATA klockan för den har blivit alldeles för mycke och jag ska ju upp och HATA jobbet imorgon!

  Godnatt och HATA Blåvitt... Eller jag menar ju förstås ÄLSKA Blåvitt!
  Fan snart HATAR man ju allt!

  SvaraRadera
 23. Anonym 01:40. Inte alla indianer i kanoten direkt va?

  SvaraRadera
 24. Anonym 29/9/09 00:52. ja tacka vet jag i göteborg...där en av lagets stjärnor firar sm-guld med en t-shirt där d står wiesmen. d är klass...d sänder inte alls ut några signaler. dax å rensa i era egna led först innan man gnäller på andra?

  SvaraRadera
 25. När dundrar Aftonbladet upp nyheten HATTRÖJCHOCKEN PÅ RÅSUNDA? Doh, glömde bort att det var AIK det handlade om.

  SvaraRadera
 26. 29/9/09 10:10, seså, kila tillbaka till lektionen i svenska nu.

  SvaraRadera
 27. Skatte- och stoplfuskande IFK. Dubbelmoralens väktare.

  SvaraRadera
 28. Ni kan börja springa2009-09-29 12:07

  Fan vad stryk ni ska få gais. På gatan (som alltid) på arenan som vanligt.

  HATA gais!

  SvaraRadera
 29. Bajsmen kommer att få tugga asfalt när Gaisarna krossar dom så håll er inne för ert eget bästa jävla bläskitbögar!

  gärningsmanen

  SvaraRadera
 30. anonym 29/9/09 16:31

  jag darrar för dig din coole kille hahaha NOT

  SvaraRadera
 31. ha, ha,ha! Fan va tragiska dom är!

  SvaraRadera
 32. Ni hade aldrig kallat er fiskrensare, glenn eller något åt det hållet om inte traditionen från Sthlm hade sjungit fram det.

  ifk skattesmitare, jävla bönder!

  SvaraRadera
 33. Ni hade aldrig spelat fotboll överhuvudtaget om inte Götet börjat med det. Ni har iofs inte lärt er spela fotboll än heller med tanke på att dom fyra mest framgångsrika lagen i Sverige kommer från andra städer. Ni har upptäckt att alla "lillebröder" (som ni ser det) har större kuk än er. Deal with it jävla 08:a pajas.

  Klart vi smiter från skatten din jävla luffare. Vi är trötta på att betala era bidrag!

  /ifkfan

  SvaraRadera
 34. Det var till anonym 22:31

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.