2009/09/01

Han kom, han såg, han köttade

15 kommentarer:

  1. den är riktigt najs denna.

    SvaraRadera
  2. ni baraben har gjort så många fina motiv hvarför gör ni ett sånt här gräsligt motiv..missförstå mig rätt jag älskar Pontus men det här motivet var helt åt helvete konstruktivt värre jag vet men jag blev bara så arg så att jag inte ens orkar sätta ut punkter

    SvaraRadera
  3. Om ni inte har tryckt upp allt för många tröjor kanske de kan vara av ert intresse att veta om att den korrekta meningen är
    "han kom, han SÅGS, han segrade"
    vilket syftar på Ceasars militära framgångar under romartiden och sågs syftar alltså på att andra såg Ceasar när han flög fram över slagfälten(eller Wernblom i detta fallet) och inte att Ceasar själv såg, vilket man får anta att han gjorde, eftersom jag då aldrig har hört talas om att han skulle ha varit blind och inte wernblom heller för den delen!!!
    Hälsn.
    Sture Allén

    SvaraRadera
  4. Sture Allén 13:56/ Du har fel i det här fallet, då det är en travesti på Julius Ceasar-citatet. Han kom, han sågs, han segrade blir till "Han kom, han såg, han köttade" i Pontus fall då det är individen Pontus Wernbloom som ser sitt offer och sedan köttar sitt offer, som det syftas till. En helt medveten förändring alltså. Men tack för din synpunkt.

    Glennxi/ Alla kan inte gilla allt, det här motivet har fått lovord av andra blåvita...

    SvaraRadera
  5. Självklart måste det vara "sågs", att ändra det till "såg" blir fan bara löjligt. Klart som fan att han såg, karljäveln är ju inte blind. Gör om, gör rätt.

    SvaraRadera
  6. Han kom, hans sågs, han köttade! SÅGS!

    SvaraRadera
  7. Optimus: Fan, jag är ju på jobbet! NSFW-stämpel kräfves!

    I övrigt känns det som om det är Erik Lund som köttar nu, iaf mot Ellos :)

    SvaraRadera
  8. Såg betyder ju att VI ser honom, han kom han såg han köttade betyder att HAN såg den han köttar. Shit vad en del är ignoranta här.

    SvaraRadera
  9. Avd. Snillen spekulerar..

    SvaraRadera
  10. är jag dum, eller hur gör man?
    Går jag in i shopen och väljer motiv så ser jag inte texten, han kom................ ser bara Wernblom #19 och så bilden på honom, måste jag mata in texten manuellt, hur gör man det?

    SvaraRadera
  11. Äh, vad fan:
    Han kom, han sågade, han köttade
    Löst!

    SvaraRadera
  12. Motiv med Wernblooms köttning i hans första match mot Kalmar borta som gav rött kort tack!

    SvaraRadera
  13. Optimus: Obscene Football Pornografy leverupp till sitt namn! När låg den bilden ute i shopen? :o Me like ;)

    SvaraRadera
  14. anonym 16:44/ Du går in i shopen, klickar på den tröja du vill ha och sedan på det motiv du vill ha. Du kan även byta färger på en del av motiven...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.