2009/09/08

AIK-tankar och en stoppad biljettförsäljning.

BILJETTCIRKUS. Det är totalt nio omgångar kvar av Allsvenskan. Trots att vi har ett gaisderby och ett gäng andra intressanta matcher är det en match som dominerar intresset hos de allra flesta Blåvita supportrar för tillfället. Hemmamatchen mot AIK i sista omgången. Den är högintressant på flera olika sätt.

Vi börjar med det uppenbara. OM, jag säger OM, tabell-läget är som det är i dagsläget har vi en guldmatch framför oss, mot en av våra största rivaler, på arenan där vi än så länge är obesegrade. Jag tror jag pratar för de flesta av oss blåvita supportrar när jag påstår att det vore stort, episkt, historisk och hysteriskt underbart att sno guldet framför ögonen på AIK i sista matchen. I vår första säsong på den nya arenan! Men som sagt, det är ett gäng omgångar kvar och med tanke på hur tabellen skakas om efter varje omgång är inget klart. Både IFK och AIK kan vara långt borta från guldet när matchen spelas.

Det man däremot kan konstatera är att oavsett tabelläge inför matchen kommer det hit en herrans massa råttor. Bortasektionen är sedan länge slutsåld och enligt initierade källor har AIK nu börjat köpa biljetter på "våra" blåvita sektioner. Huruvida det är Kat-C supportrar eller inte låter jag vara osagt. Men den enda sektion där man förmodligen kan vara trygg på lär väl vara familjeläktaren, där det faktiskt krävs att man är just en familj för att komma in. Jag har svårt att se någon farsa sätta igång och veva på den sektionen, men fan vet. Råttorna är ju inte kloka.

Att avfärda detta som ett rykte är inte att tänka på. Det finns många faktorer som visar att detta är ytterst sant. Vi kan till exempel börja med att IFK Göteborg vid ett tillfälle stängde biljettförsäljningen på nätet. Senare öppnades den åter, men numera går det bara att köpa biljetter till vår klacksektion via Blåvittshoppen. Om det inte räcker kan man själv göra en enkel scanning på diverse AIK-sidor/bloggar/forum där folk berättar att de köpt biljetter till olika sektioner runtom arenan. Omfattningen av denna "uppköpning" är svår att sia om, siffrorna varierar från "några hundra" till "flera tusen".
Kontentan är iallafall att du inte bör bli förvånad om du hamnar brevid en råtta i sista matchen.

---Precis när detta skrivs ser jag även på IFK-hemsidan att all försäljning via nätet är stoppad. Nu är det alltså bråda tider att få tag i en biljett och det gör du bara på IFK-shoppen från och med Onsdag nästa vecka. Så har du inte en biljett, skaffa den då!---

Ordningsmakten kommer ha otroligt mycket att göra. Förmodligen sitter det redan i dagsläget folk och planerar inför det som komma skall, för trots Polismyndighetens otroliga inkompetens har nog inte ens de missat vilka lag det är som möts i säsongens sista möte. Räkna med extra pådrag, räkna med övervåld, räkna med att bli kvarhållen på läktaren… Förresten, räkna med att det kommer finnas ett gäng poliser på varenda läktare. Jag tänkte säga att det bästa man kan göra för att slippa ett trumsolo är att hålla sig lugn. Men med tanke på polisens agerande vid hetsiga, stressiga och pressade situationer är det inte ens säkert att det kommer räcka för att klara sig undan. Förresten, det är i sådana här lägen vi kan räkna med att den härliga Hulligan-lagen kommer att användas friskt. Så om man vill ha glädjen att se IFK spela fotboll även nästa år ska man hålla sig borta från pyroteknik, från att kasta in skit på planen och att storma den. (De första två lär man kunna ta folk med i efterhand på kamera, men det blir nog svårt att sätta dit det antal tusen åskådare som rusar in på planen om vi nu tar guld.)

Slutligen kan man inte riktigt förstå hur SVFF tänkte när lottningen var över. För att flytta på en match eller ändra om i spelschemat måste det, mig veterligen, finnas "synnerliga skäl". Dessa synnerliga skäl brukar handla om att Canal+ vill ha sändningen på en särskild dag. Men borde man inte redan innan säsongen dragit igång insett att det kanske vore läge att kasta om lite i spelschemat för att slippa just allt stökeri kring denna högriskmatch". Att första och sista match inte kan flyttas är självklart, men på något sätt borde det ha gått att lösas. Fast å andra sidan trodde väl SVFF precis som mig, att AIK skulle hamna i botten i år!

När jag läser igenom det jag precis skrivit känns det lite som att jag målar upp fan på väggen. Och jag måste erkänna att jag är duktig på det. Hur mycket jag än vill se att detta blir en fest (helst en guldfest) så är det svårt att känna att det kommer gå smärtfritt till. Egentligen vill jag bara gå ut med en vädjan till alla oss blåvita. Hur det än går, om domaren dömer åt helvete och det blir en katastrofmatch. Ge fan i att storma planen under spel, ge fan i att kasta saker. Det är råttbeteende och inget vi ska syssla med. IFK Göteborg är mesta mästarna, och det är det vi ska bete oss som. Oavsett om det är på plan, på läktaren eller på stan!

____________________________________________________________

Uppdatering 22.53:

Aftonbladet har nu publicerat en artikel om det hela. Där har två välkända ansikten i form av supporterpolisen Bohlin och Ordförande Olsson fått svara på frågor. Biljettförsäljningen kommer öppna igen Onsdag nästa vecka, dock bara över disk i shoppen.

När man läser artikeln kan man snabbt ana att det förmodligen planeras att flytta AIK-supportrar till de två läktare som är ovanför bortaklackens sektion, vilket man enligt Olsson har laglig rätt att göra. Det är även dessa två läktare som polisen bett IFK att spärra för försäljning.

Tanken som snabbt slår till är att även om man kan kritisera SVFF så har även IFK ett visst ansvar för att tänka på sånt här i förväg. Utan att gå in på det för mycket så finns det en hel del bra sätt att undvika problemet som nu uppstått och som i efterhand får redas ut i samarbete med polisen.

55 kommentarer:

  1. Men allvarligt peeman, du vinklar det som att polisen skulle vara problemet och dom som ställer till det sista matchen. tror nog vi får värre saker än polisen faktiskt att tänka på

    SvaraRadera
  2. Jag förstår inte riktigt hur föregående anonym kan få det till att han bara kritiserar polisen. Han kritiserar ju råttorna, polisen OCH svff. Jävligt bra skrivet, särskilt det där sista om att vi borde visa hur mästare uppträder!

    SvaraRadera
  3. Bra sagt där peeman kan dock hålla med om det där med polisen. men förstår vad du menar, jag känner precis likadant. Detta kan bli den mest överjävliga match jag varit på, det kan också bli den mest underbara och oförglömliga match jag någonsin kommer vara på!
    Hoppas bara att det kommer att gå någorlunda lugnt till.

    SvaraRadera
  4. Nu har vi ju fått det bevisat, svart på vitt, att svff är helt jävla dumma i hövet.

    Att man kan lägga en match som IFK-AIK i sista omgången visar ju bara på en otroligt hög inkompetens och ett otroligt naivt beteende!

    SvaraRadera
  5. Jag kommer ringa anticimex om jag hittar någon råtta. :-)

    Nä, men seriöst.. Köper råttorna biljetter till blåvittklacken eller någonstans på sektion L & N får man skylla sig själva.

    SvaraRadera
  6. Måla fan på väggen är du inte den första att göra PeeMan. Det har skett på de flesta internetforum de senaste veckorna.

    Sen har du många poänger som är mycket väl genomtänkta. Dock tycker jag du bortser ifrån det absolut viktigaste. Det vi kan påverka. IFKs agerande i frågan.

    IFKs agerande i hela soppan är högst påtagligt, inkompetent och amatörmässigt rakt igenom. Istället för att initialt enbart sälja biljetter över disk och till medlemmar via internet till en början så släpper man hela arenan fri (förutom de två sektionerna på kortsidan) för alla. Skandalöst, kan man inte räkna ihop 1+1 ska man fan inte jobba med detta.

    Man kunde exempelvis släppt hela AIKs klacksektion först, för att sedan hålla på biljetter i ett par veckor. Avvaktat läget, kännt på stämmingen.

    Det känns tyvärr som att amatörstämpeln efter detta kommer sitta kvar i katakomberna på Kamratgården en längre tid.

    SvaraRadera
  7. De gäller att visa att dom är på fel plats, göteborg är vår stad, vi ska stå upp för den för vad som än händer !

    Vi är obesegrade hemma i vår borg, inga jälva råttor är välkommna dit !

    hata hata hata aik !

    SvaraRadera
  8. Hur ska polisen hindra konfrontation mellan Levande Sittplats och AIK:are om man flyttar en massa råttor till sektionerna ovanför bortaklacken?

    SvaraRadera
  9. Alla som inte har, eller har biljett köp en eller två extra på Onsdagen den 16 i shopen. Dom kommer gå åt som smör i solsken.
    Jag kommer hänga på låset!

    Molnen svarta Himelen är grå
    Tack vare bögarna Aiijjk...

    SvaraRadera
  10. Så länge ngn idiot/polisen inte får för sig att flytta matchen till friidrottsarenan Ullevi (enligt IFKs officiella så ska den ej flyttas) - så är jag nöjd! :)

    SvaraRadera
  11. Fy fan, tusentals råttor kommer att se till att det blir ett blodbad utan desslike. Nu kommer dom första dödsfallen, det är säkert!

    SvaraRadera
  12. det första dödsfallet var i fjollträsk då tony dog! (En VIS MAN för övrigt) gräver man sin egen grav så gör man!

    Hata hata hata ALLA HULLIGANER!

    VI VILL SE FOTBOLL!

    SvaraRadera
  13. Det känns ju som dom har tappat kontrollen helt... vi hade ju inga problem mot djurgården?

    SvaraRadera
  14. Helt jävla allvarligt, att storma planen i denna match är fan inget annat än RIKTIGT jävla korkat och oansvarigt. Fatta vilka jävla kravaller det kommer bli om NÅGOT av lagens supportrar börjar springa in på planen. Seriöst, jag hoppas ingen annan än skribenten ens tänker tanken på planstormning, för det kommer gå åt heeeeeelvete!

    SvaraRadera
  15. 8/9/09 23:25

    Oroa dig inte. IFK gbg har en del som inte går i kyrkan på Söndagar heller!

    SvaraRadera
  16. KOM IGEN NU BLÅVITT NU KÖR VI.
    EN FÖR ALLA, ALLA BLÅVITT

    SICKET GÖTT SNACK....

    SvaraRadera
  17. Det värsta scenariot som jag har tänkt på är om råttorna är helt uträknade. Då kommer det ju glappa tomt på dom stolarna där dom köpt biljetter? Oerhört klantigt, skulle som sagt inte släppt biljetterna till matchen än överhuvudtaget. Möjligtvis klackläktarna då samt LS

    SvaraRadera
  18. Nu jävlar är det bra!!

    Vad händer? Jag tror att dom flesta håller med mig om att en arena vare sig det är GU, Råsunda eller Old trafford så kan man inte bara stänga försäljningen på en arena och säga att du sitter där och du där. Bara för att man håller på olika lag!

    Alla lag i Allsvenskan har en borta sektion där respektive "klackar" står.

    Men sen så ska väl dom som vill sitta någon annanstans få göra de? FAN det måste ju nästan vara en rättighet?

    Så länge man inte placerar supportrar i respektive borta klackar! Det är ju där problemet finns! Det kan ju folk räkna ut vare sig du gillar fotboll eller läser GP!

    Vad kommer här näst? Vill man bara se på bra fotboll i Barcelona? Ja då får du bara sitta längst upp på några avsedda platser på det övre etaget på camp nou bara för att du är svensk och är där för och se på fotboll?

    Ordningsmakten nu får ni skärpa er!

    SvaraRadera
  19. Det här problemet har ju inte polisen på Råsunda så varför har vi det på GU?

    Skiljer sig Göteborgs polisen från övriga landets poliser?

    Folk ska få sitta vart de vill! jag kan köpa en biljett på långsidan på Råsunda, ja till och med i AIK klacken! Men så jävla dum är man ju inte som vissa AIK:are om nu ryktet stämmer att dom har fått tag i biljetter i "Änglarkören"! Som någon sa: Vi har även folk som inte går i kyrkan på söndagar.

    Fotboll åt alla! (Även Människor med svans)

    SvaraRadera
  20. Men erkänn att matchen blir lite mer spännande nu när det är så mycket hat... tom "bara älska aldrig hata" -lirarna borde hålla med på det!

    SvaraRadera
  21. Läste på Änglarnas forum att det bara handlar om att inte råttorna från sveriges kloaker inte ska förpesta våran klack! hela arenan är typ redan utsåld! För en gång skull som black armys ordförande sa... HAHAHA han måste ju ha sitt rått-ansikte i sitt rövhål... råttor trivs ju där det luktar skit!!

    SvaraRadera
  22. Det ända AIK kan vara stolta över är att vara hatade! Dom har fan inget annat!

    Spelat i Champions...? Förvisso men det har vi med!

    Vunnit Sm-Guld? De med... Men vi är mästa mästare!

    Vunnit Uefa cupen? Nej det har dom inte! Vi har vunnit den 2 gånger! Det skall även tillägas att det var det största på sin tid som ett klubb-lag kunde vinna!

    Leder maratonligan? Nej det gör VI!

    Alla heter Glenn? Nej dom heter Råttor!

    Kungen heter Håkan Mild? Nej där heter han Carl XVI Gustaf och vad fan har han gjort som är så bra?

    GUD heter Torbjörn Nilsson? Nej inte det heller där heter han Pascal Simpson!

    Äter Pyttipanna? Nä dom äter bajs!

    Många kända sportkommentatorer? Nja dom har en äcklig jävel som heter Bojan Djordjic som dyker upp lite här och där... Som råttor brukar göra! Det var ju ett jävla skriveri när det var någon som såg honom på Mcdonalds i Nordstan för ett tag sedan! Dom fick ju stänga och sanera!

    SvaraRadera
  23. Nu när planen ligger så nära publiken (supportrarna) på kortsidorna, så borde man sätta upp ett stort nät som skyddar mot inkastade föremål. Tänk om domaren missar en straff eller om KIM räddar en avgörande straff på "AIK-sidan" ? Kim får spela med en hockey-hjälm !!

    SvaraRadera
  24. Avslutningen är enorm .
    "IFK Göteborg är mesta mästarna, och det är det vi ska bete oss som. Oavsett om det är på plan, på läktaren eller på stan!"

    Om vi ALLA hjälps åt så blir detta en klang och jubel föreställning.
    Låt farbror blå (+anticimex) ta hand om de andra.
    Vi kommer att ha fullt upp med att fira!!!

    SvaraRadera
  25. Ann Ticimex2009-09-09 08:21

    Det kommer att finnas gott om råttfällor utplacerade, ha ha ha!

    SvaraRadera
  26. Det kommer bli en underbar match. Tycker det onödigt fokusera på bråk osv just nu. Kommer vara en sån massiv polis insats med både GBG/Sthlm poliser på denna matchen.

    Dom som vill ha trubbel ( trots all de två lagen med mest Kat C i Sverige ) kommer hitta det men sällan drabbas oskyldiga.

    Vi vinner matchen höjer bucklan mot skyn medans råttorna kommer på en brons plats dregglandes över en titel dom inte är värda eller gör sig förtjänta av... Åker tillbaka hem till böndernas huvudstad planerar nästa gay pride festival i regnbågens färger och stoppar upp en galge i röven.

    Livet är underbart. (:

    IFK GBG. MOT SM GULD!

    SvaraRadera
  27. Jag har väldigt svårt att tänka mig att någon eller några killar från Firman Boys har köpt biljetter till Blåvittklackens sektion, även om dessa huliganäckel ibland är oförlåtligt korkade och drar en stor skam över AIK. Däremot så är jag övertygad om att det kommer att sitta många Gnagare på långsidorna, däribland jag själv med min familj.

    SvaraRadera
  28. "Trodde precis som mig"???Vad i he betyder det???Bara ben kanske skulle anställa någon som kan skriva Svenska. A I K.

    SvaraRadera
  29. Alltså, ni som säger att SvFF klantat sig i lottningen tänker ju inte hela vägen. Visst, jag håller med om att det är sjukt märkligt att man lagt en potentiellt avgörande match mellan de två mest våldsförföljda klubbarna i sista omgången - MEN DET ÄR JU GODIS. Som det ser ut nu finns alla förutsättningar för århundradets match, och jag skojar inte. Blir det en avgörande match för båda lagen så värderar jag det högre än något annat, inklusive VM-final med Sverige eller CL-final med Blåvitt. IFK Göteborg - AIK i en avgörande guldmatch är SvFF:s största misstag men för mig är det århundrates match och det är bara att buga, tacka, knäböja och ta emot. Och hålla tummarna för att tabelläget står sig.

    SvaraRadera
  30. Peeman:
    Vilka var det som stormade och jävlades inne på familjeläktaren på Råsunda? Vilka var det som brände AIK-flaggor på Gamla Ullevi och den lokala ordningsmakten blundade?

    Blandar sig "goa" Kling och "goa" Klang i vad som kommer bli en folkfest kommer det bli något i stil med Göteborgskravallerna. Göteborgspolisen är ju kända för att skapa mer bråk än vad man avstyr.
    1. Göteborgskravallerna
    2. Tvinga in Firman på arenan
    3. Hålla kvar AIK:are, istället för som normalt bussa i väg bortasupportrarna, så att flaskor kunde kastas mellan supportrarna och så hade man byggt upp en pressläktare mittemellan så att fotograferna fick bra bilder. Var det budgetförhandling hos pappa polis?

    Jag är inte huligan och inte rädd för Wisemen eller Firman - men den inkompetenta Göteborg. De verkar vara rätt blodtörstiga...

    SvaraRadera
  31. MEN VAD I HELVETE!!

    Vad fan ska vi ha halvtomma läktare runt om på arenan för, bara för att några äckliga råttor ska kunna flyttas till sektionerna ovanför deras äckliga jävla klack?


    Fy
    Fan!!

    SvaraRadera
  32. Det enda vettiga inlägget kommer från "Brand New"...det är för sent för åtgärder nu..

    SvaraRadera
  33. Förhoppningsvis avgör vi guldstriden redan mot HBK. Annars, om både IFK och AIK har gullvittring i sista matchen, så tycker jag man bör flytta matchen till Ullevi. Lugnast så.

    SvaraRadera
  34. Matchen ska spelas på GU!

    SvaraRadera
  35. Haha, Det måste faan bara vara i göteborg som man tror att allsvenska spelschemat lottas!

    Jävla amatörer!

    A.I.K.

    SvaraRadera
  36. Att AIK bara fått 10% tilldelat betyder inte att folk inte får köpa plåtar annorstädes? Är Göteborg Sveriges motsvarighet till Nordkorea? Ska alla som någonsin sitter med motståndartröja på annan plats än buren på Råsunda riskera att nicka flaska eller vara blåslagen vid hemgång? Så är det inte idag, så acceptera att folk köper biljetter där det finns plats. Så är det! Om detta är i klacken eller på andra delar av arenan är ovidkommande. Deal with it.


    Det kommer att bli invasion. Som det är nu så har ju vi Gnagare (stockholmare i allmänhet)inte bara er antagonister i IFK att oroa oss för. Er poliskår är ju klantigast, mest inkompetent och våldsammast i Sverige dessutom, så det är bara att ladda kameran, sätta på sig tjocka tröjor och vässa pennan, för JO-anmälningarna lär rasa in i massor!

    SvaraRadera
  37. det kan iaf inte vara AIKarnas fel som vill se sitt lag. Tänk själva om vi fått 1900 platser till en guldmatch på söderstadion. Självklart hade massor med blåvita köpt biljetter runt om arenan. Vi var 5000 (!?) när vi tog guldet i malmö...

    SvaraRadera
  38. dom får helt enkelt skylla sig själva om dom köper biljetter på blåvita sektioner..dom kommer åka hem till solna med svansen mellan benen lita på det!

    SvaraRadera
  39. Anonym 12.33 > Glöm inte hjälmarna till en eventuell cupfinal...

    What goes around comes around.

    SvaraRadera
  40. Hade inte vart dumt om gnagarna enbart får köpa på borta sektionen och att man måste vara medlem i IFK Götebrog eller Änglarna för att få köpa biljetter på andra ställen på arenan.

    Vi vill ju inte att gnagarna ska vara majoritet på arenan, och det är ju inte så svårt att bli med tanke på att den inte rymmer specielt mycket folk om man ser till efterfrågan.

    Samtidigt skulle det vara trist att flytta matchen till nya ullevi.

    SvaraRadera
  41. Fredde!

    Word my friend!

    Det är jäkligt märkligt, att så fort vi ska möta Blåvitt får vi inte sitta var vi vill, när vi möter GAIS och ÖIS har ingen förbjudit oss att sitta var vi vill på långsidorna. För min egen del så skiter jag i om det sitter en blåviting bredvid mig på läktaren, han får vara hur glad han vill (om IFK gör mål). Jag brukar gå med kompisar som håller på andra lag, visst får man gliringar men det är ju så mycket skönare när man får ge igen, men alltid med glimten i ögat! Det brukar ni ju vara så stolta över i Göteborg att ni är så "goa gubbar".

    SvaraRadera
  42. Hamnar jag bredvid en råtta på långsidan, Gud förbjude, så kommer jag omedelbart att slå ner honom. Det är det enda sättet att behandla råttor på. Detta kommer inte att bli en match, det kommer att bli ett blodigt fältslag!

    SvaraRadera
  43. "Men den enda sektion där man förmodligen kan vara trygg på lär väl vara familjeläktaren, där det faktiskt krävs att man är just en familj för att komma in. Jag har svårt att se någon farsa sätta igång och veva på den sektionen, men fan vet. Råttorna är ju inte kloka."


    Tro mig. Man kan inte känna sig trygg NÅGONSTANS när vi pratar AIK. Skulle inte rekommendera någon barnfamilj öht att vistas vid arenaområdet. AIK-supportrar är nämligen grisar som även attackerar barn.

    SvaraRadera
  44. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. BaraBen = Polishatare.

    SvaraRadera
  45. Fan.. Om man måste misshandla någon Gnagare på läktare, kan man ju riskera att bli avstäng medmer.. skit.. Jamenar skulle någon ganagare kaxa..Kan man ju inte låta bli att skicka in tänderna på svinet... 1 nov smäller det.Hata Ajk.

    SvaraRadera
  46. http://www.youtube.com/watch?v=6GgbI67dy7w

    Glenn i filmen blev inte nedslagen, han fick inga öl över sig eller spottloskor på ryggen. Detta trots att han gjorde sitt bästa för att förtjäna det och satt mitt på långsidan framför AIK:are med säsongskort.

    SvaraRadera
  47. Isidor/ Du kanske ska tänka på att det vid anonyma kommentarer kan vara vem som helst som skriver idiotgrejer. Även AIK:are, Gaisare, eller till och med djurgårdare som vill skapa hetsk stämning, bråk och kaos. Det är internetfånerier och ingenting som bör tas på allvar. Alla fotbollsälskare skall naturligtvis kunna gå på fotboll utan att känna sig hotade eller i riskzon för att bli påhoppade. Förutsatt att man beter sig som en människa och inte som ett svin...

    SvaraRadera
  48. Baraben.com/
    Din kommentar gällande "isodors" inlägg, du tror inte det kan vara så att det är "änglar" som har skrivit dom flesta idiotiska kommentarer?
    Eller gör du som strutsen och stoppar huvudet i sanden?

    Till dig "anonym" som skrev att du skulle sänka den Gnagaren som ställde sig brevid dig: du tror inte han kommer att slå tillbaka? Du tror inte det står en till Gnagare brevid honom?

    Måste dock ge ne eloge till skribenten som vågar skriva hur polisen verkligen uppträder.

    SvaraRadera
  49. svff håller alltid deras lag om ryggen. vi får alltid sketna veckomatcher där uppe medan jyrgarden och såålna får premiärer och sista omgången som alltid spelas helger. besynnerligt.

    i övrigt finns inget att säga om att det kommer gäster till oss. vi hade gjort samma sak. våra besökare är varmt välkomna. kommer bli en fin dag oavsett tabellägen.

    SvaraRadera
  50. ..och lägg ner meritsnacket. lägg ihop djyr och sååls mästerskapstitlar (endast inhemska)så kommer de precis förbi oss

    ett lag finns det. ETT. sänk er inte till jämförelser med andra.

    vackra tappra stolta blåvitt

    välkomna alla till marseille

    SvaraRadera
  51. Skandal om polisen vill låta sektionerna ovanför aikklacken stå tomma för att flytta över folk dit!
    Vår arena våra platser!!! Vore riktigt jävla dåligt om de fyller upp den med aik också... Vi har hemmaplan och ska ha de fördelarna de ska ha sina 1900 platser sen är det stopp, handlar inte om nordkorea som några vill få det till. Det handlar om att Vi Kan fylla arenan själva och borde därför göra det.
    Dåligt skött med biljettsläppet av oss, men fortsätt inte snälla, sälj de stängda sektionerna i Göteborg över disk, om man behöver flytta folk flytta ut dem!

    SvaraRadera
  52. Till Anonym 10/9/09 08:29:
    Du har helt rätt, AIK har rätt till 10%. Men sedan står det fritt för alla AIK:are att köpa biljetter på övriga arenan, så har det varit i alla tider på alla arenor. Så ta och coola ner nu...

    SvaraRadera
  53. inte storma planen vid sm-guld? tjena....

    SvaraRadera
  54. anonym 10:21
    Du har rätt, det jag menar är att det inte borde släppts på nätet så att aik fick lika stor chans att köpa. Nu är det gjort. Som du vet är det också upp till IFK/Polisen om man ska släppa in de som har biljetter. Nu verkar det som om man planerar att hålla två sektioner stängda för att kunna flytta över aik dit istället. Därför menar jag att det är skandal en aik betyder på så sätt att man tar upp två platser på en arena vi kunnat sälja ut själva!
    Så coola ner gör jag den 2.e november tidigast....

    SvaraRadera
  55. E. johansson2009-09-11 16:30

    Det är Dax att göra som i england. Du måste vara medlem i klubben för att få sitta på vissa sektioner. I vårat fall ahde räckt med änglarna eller ifk göteborg.

    Detta hade tagit bort alla irritationsmomentet borta suportrar på "våra" sektioner. Och tex bara ha familjeläktaren och de 2 läktare bakom mål på stdsidan för borta bihang.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.