2009/09/13

Gefle borta på Biljardpalatset!

AWAYDAYS. I dag lirar Blåvitt i Gävle, 518 kilometer från hemstaden Göteborg. Därför är det naturligtvis svårt för de flesta av oss att komma iväg på matchen och pubalternativ på hemmaplan är lockande. BaraBen rekommenderar i dag Biljardpalatset, som visar Gefle- IFK Göteborg som huvudmatch på alla skärmar och bägge storbildsprojektorerna på övervåningen.

Och vart ligger Biljardpalatset då, för er som aldrig varit där? Jo, innanför vallgraven på Ekelundsgatan, en sidogata till Kungsgatan. Karta på bilden här under, klicka för större bild.

27 kommentarer:

  1. najs, vi var väl en 150 pers som såg Djurgården borta på BP.

    SvaraRadera
  2. mycket bra initiativ.

    SvaraRadera
  3. För er som bor i/kring Mjorna är 'Hemmaplan' (tidigare Jeffery's) ett annat alternativ. Alltid bra uppslutning i smaband med blåvitts matcher.

    SvaraRadera
  4. Plain kitchen

    SvaraRadera
  5. Plain Kitchen är stängt och "hemmaplan" är ju för fan ett Gaishak!!!

    SvaraRadera
  6. Stars n bars

    SvaraRadera
  7. Östra Stadsdelar2009-09-13 14:06

    Paddington

    SvaraRadera
  8. Bäst var det på Gaisbojkotten på Biljardpalatset, var väl runt 400 pers där då och ett sjuhelvetes drag dessutom. Två den här säsongen får väl DIF borta sägas vara när runt 125 pers såg matchen där, men det katastrofala spelet gjorde väl att stämningen inte var lika bra direkt. Siktar vi på 150 pers på plats i dag?

    SvaraRadera
  9. Åldersgräns?

    SvaraRadera
  10. Jeffreys, hahahahahaha. För er som bor i/kring majorna kan jag meddela ett Jeffreys är allt annat än ett bra alternativ. Ett bra alternativ är att ta fram sitt spårvagnskort och åka in till Biljardpalatset!

    SvaraRadera
  11. anonym 14:13/ Åldersgränsen på Biljardpalatset är 18 år.

    SvaraRadera
  12. Frankes då? hahaha NOT.

    SvaraRadera
  13. Frankes är äckligt. Bilder på Samir på väggen m.m. Riktigt alkishak med andra ord perfekt för Gaisare...

    SvaraRadera
  14. Rose & Crown och Biljardpalatset är de enda vettiga alternativen nu när Score och Plain Kitchen gått omkull. Men då Biljardpalatset har mycket bättre utbud av skärmar (2 storbild och fler små-tv:n) så väljer jag den på bortamatcherna och Rosen för stämningen på hemmamatcherna.

    SvaraRadera
  15. ja lr så lutar man sig tillbaka hemma i soffan efter en go midda ....gött med säsongskort.

    SvaraRadera
  16. anonym 15:14/ Tror du inte vi andra har säsongkost med eller? Det handlar ju om att umgås med andra blåvita över några bärs på puben för fan. Ryck upp dajj nu din slöröv!

    SvaraRadera
  17. Om man bara håller på blåvitt ger säsongskortet inget annat än ett hål i plånboken. De bortamatcher man inte kan åka å se, de köper man tillsammans med sina polare på PPV. Svårare än så är det inte!

    SvaraRadera
  18. Att sitta hemma och se på fotboll är som att sitta ner på toaletten när man ska pissa. Jag förstår varför någon gör det, men skulle fan inte göra det själv!

    SvaraRadera
  19. Hahahahahaha

    SvaraRadera
  20. Anonym 15:17,
    PeeMaN, VideoVixen:
    visst kan d vara sköj att träffa andra blåvita på puben en söndaeftermidda. Men det skall oxå förankras på hemmaplan rejält innan isåall för en eventuell tillåtelse att lämmna sambo o 3 barn för ett par timmar tillsammans med kamrater o ett par bärs.
    Väljer mina tillfällen med omsorg.

    för övrigt VideoVixen så kanske du borde överväga att sitta ner o pissa ibland....bra för prostatan sägs det :-)

    SvaraRadera
  21. Skulle man inte kunna få en lista på vilka ställen som är ifk vänliga när man väljer att se en match på krogen?Och tvärtom.

    SvaraRadera
  22. 47-62 spänn för en stor öl är INTE okay.

    SvaraRadera
  23. Favvostället är ju Cheers. Billig öl, bra mat och visar alltid blåvitt när dom spelar. Slår biljardpalatset alla timmar på dygnet.

    SvaraRadera
  24. Hur många gratisbärs fick ni för att lägga upp detta då? ;)

    SvaraRadera
  25. Bra initiativ även om jag inte varit där än. Fin reklam ni gör för biljardpalatset också;).

    SvaraRadera
  26. Är ni sponsrade?

    SvaraRadera
  27. anonym 20:59/ Nej, vi kör bara våra events på Biljardpalatset i år.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.