2009/09/23

För två år sedan såg det ut så här...

Vem i Blåvitt ska kliva fram ikväll?

10 kommentarer:

 1. Bärkan gör två, Stiller gör ett på retur av Bärkan, Olsen sätter en, 1-3 till blåvitt. Kom ihåg var ni läste det först!

  SvaraRadera
 2. Örebro-kim är farlig asså, knäck honom tidigt i matchen!

  SvaraRadera
 3. Taskig magkänsla inför aftonen, men det är ju inte första gången denna säsong. Får gå efter mitt hjärtas känsla och då vinner vi med 2 strutar.
  Och visst är det ett ursnyggt mål, synd att grabbens farsa och delvis han själv drabbades av totalhybris och sabbade allt.

  SvaraRadera
 4. Någon som varit på Il Professore på Gamla och kollat fotboll? Funderar på om man kanske skulle dit i afton. Vill ju se alla snygga blåvita målen :)

  SvaraRadera
 5. Stiller tar tillbaka ledningen och i sista fem någonstans (kristallkulan var lite dimmig) gör han även segermålet.

  SvaraRadera
 6. Andres verkar ha fått göra några inhopp den här säsongen nere i Zürich. Synd att det gick så snett med grabben. Han bodde i grannhuset i Angered och syns där fortfarande under ledigheterna. Fick nog hela områdets smågrabbar att bli blåvita när han lirade med dem på kvällarna.

  SvaraRadera
 7. Jag hade grymt taskig magkänsla inför Ellos hemma. Jag har lika taskig magkänsla inför kvällens drabbning.

  Bådar gott.

  SvaraRadera
 8. Känns lite sorgligt att se Vasquez målet då det känns som att hela hans karriär har gått upp i rök. Varför lät han farsan styra allt. La familia är inte alltid de bästa rådgivarna. Synd på en stor talang, hoppas han åtminstone får spela på någorlunda hög nivå framöver.

  SvaraRadera
 9. hoppas sana får nån speltid idag med..

  SvaraRadera
 10. Andres "fyllo","fjortis","pajas",teaterapa","(nollan som bara la typ ett mål i blåvitt o sedan blev känd)" Vasquez

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.