2009/09/15

Lika som bär

10 kommentarer:

  1. Fan va jag e glad att vi slipper sån skit på Blåvitts matcher. Våra kat C slåss som fan (och tydligen med stor framgång)med andra kat C. De behöver inte visa upp sig på det här sättet för att känna sig tuffa.

    Dessa herrar hävdar säkert att de gör det för klubbens bästa. Men de skiter i klubben, bara de får synas i media och får lite respekt i de egna leden.

    SvaraRadera
  2. Kan man köpa biljetter på pustervik imorgon eller är det bara shopen som gäller?

    SvaraRadera
  3. jANNE jOSEFSSON2009-09-15 10:35

    ..fan vad löjligt att dom suddar ansiktena på Aftonljuget...det är ju inte så att dessa två kan vara oskyldiga !!

    SvaraRadera
  4. Janne: i och med att Sverige är en rättsstat så fungerar det inte riktigt så. Dessutom är det mer än skyldig/oskyldig som spelar in i ett namnpubliceringsbeslut, idioternas säkerhet t.ex. Med tanke på hur smarta djurgårdare brukar vara skulle det nog inte vara så hälsosamt för de två att hängas ut med namn och bild.

    Dock skönt att klubben reagerar. De andra Stockholmsklubbarna är ju för skraja för att uttala sig negativt om någon supporterkategori...

    SvaraRadera
  5. Gräs Är Grönt2009-09-15 10:59

    http://www.bildbyran.se/ipic/lores/8/aaldfn_q.jpg

    Farliga Dfg? ;)

    MOT SM GULDET! HATA AIK!

    SvaraRadera
  6. ser dom inte lite kära ut? Springer ju och håller hand för sjutton..det kanske var deras sett att "komma ut" på..

    SvaraRadera
  7. Förslag till Dif som vill bygga ny arena: Spara pengarna och flytta till apburen på Skansen. Annars fortsätter fansen bara att rymma därifrån när det är dags för match...

    SvaraRadera
  8. 08-or är lim-sniffande klottrare som aldrig har vunnit någonting i hela sitt liv. Tragiska människor, jag lider med er...

    SvaraRadera
  9. En utveckligsstörd och en limsniffare ska väl inte förstöra djurgårdsfamiljens fina rykte? De flesta gårdare har inte fler än 10 fingar och kan både läsa och skriva. Killen i luva måste ha föräldrar som är syskon. Mer inavlad är svårt att se ut! Limsniffaren i keps är nog inte helt fri från genröta heller.

    SvaraRadera
  10. Vad är Kat CP f´nåt? låter som mongon.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.