2009/08/15

Tankar om U18


U18 är förmodligen bättre på läktaren än på planen.
Följande utspelade sig när det visade sig att Baraben gått vidare, och U18 blivit utslagna, ur gruppspelet!




45 kommentarer:

  1. Vem är det?

    SvaraRadera
  2. Haha, känner igen killen från U18. Spelade han för bägge lagen eller vadå?

    SvaraRadera
  3. hahaha, smör..

    SvaraRadera
  4. Denna kille var riktigt störande i klacken mot öis, riktigt störande..

    SvaraRadera
  5. no one likes us

    SvaraRadera
  6. Dock så kan vi nämna att ni som tyckte att Smör var störande i matchen mot Öjs antagligen stod helt tysta och sket ner er när ni hörde honom peppa klacken Vsg. Jonas och "anonym".

    /Bredkäft

    SvaraRadera
  7. U18, är det de dära töntiga småkillarna som står utan tröja & "flexar" sina spädbarnskroppar och är allmänt otrevliga?

    SvaraRadera
  8. till senaste anonym: ja det är det.. och till jonas: denna killen e alltid störande i klacken xP

    SvaraRadera
  9. Anonym 00:24:

    Peppa klacken? En knappt könsmogen skitunge som står och skriker på klacken peppar då fan inte mig.

    SvaraRadera
  10. Stackarna, har han gjort er ledsen?
    För helvete, om det nu är något som ni inte uppskattar, ta det med personen i fråga. på match eller efter. Hur orkar ni sitta o grina på internet om att han är störig.
    Tycker det är bra med folk som manar på klacken för övrigt, kanske att man skulle använda en annan retorik då det inte är särskilt uppmuntrande att stå o gapa "SJUNG NU FÖR FAN!!!"
    Men inget jag bryr mig så mkt om.

    SvaraRadera
  11. 16/8/09 00:54
    Håller med, tycker att de som ska hålla igång klacken ska ha lite hår på bröstet..

    Tack vet jag Joey, GFK mfl., ni gör ett bra jobb!

    Ska passa på att säga att killen som haft en vit t-shirt med en brittiskflagga på de senaste hemmamatcherna bör lugna ner sig, jävligt störande kille som tror han kan få folk att sjunga med sitt jävla gapande..
    Illa omtyckt i min gemenskap iallafall..

    SvaraRadera
  12. Hahahaha hur fan pallar ni sitta och gråta på internet? Hur gamla är ni eller? Att ni ens orkar tracka ner på U18 är ju bara patetiskt.

    Väx upp.

    SvaraRadera
  13. 16/8/09 01:42
    Jag har ingen mening att trycka ner U18, ogillar bara dessa två personers beteénde under match.

    SvaraRadera
  14. Glenns brossa2009-08-16 02:13

    Å ja önskar eder alla en fröjdefull jul!

    Fan, nu e de ju söndag å dagen D! Det ska bli så skööönt att stå där bland mina fränder med en skalle som dunkar i takt med varje slag mitt hjärta gör. Man skulle ju hoppas på att slagen är endast för änglarna, men sanningen är att jag kommer att vara så jävla bakis när Tobbe lägger första målet att jag förmodligen kommer att tillbe någon abstrakt gud i väntan på att de intravenösa Treo Comp jag injicerat ska börja verka, medan jag stilla nynnar på Schytts gamla dänga Heja blåvitt, från tiden då en datamaskin var lika stor som en normal villa och kunde nästan lika mycket som ett avancerat armbandsur av dagens datum.

    Man häller i sig ett hopkok av kemikalier för att må fint, sen, när man vaknar, får man knapra andra kemikalier för att inte lida så mycket av det roliga man hade igår.

    Men snart är det match, och jag vet att killarna så gärna vill att vi spräcker skåningarnas trummhinnor med våra röster, så det ska bli så gött, så gött på läktarna idag. Krossa dom, förnedra dom, ge dom ett minne för livet som dom på grund av skam aldrig kommer att berätta för sina barnbarn.

    38 poäng, here we come!

    Vi är blåvitt - bäst i Sverige!

    SvaraRadera
  15. Pust om ni nu inte gillar att bli påmanade av ett gäng "valpar" så välj att stå en bit längre bort då. Klackläktarn är ju hyfsat stor om man säger så !!

    SvaraRadera
  16. Keep up the good work U18!!!

    SvaraRadera
  17. Vad är U18's syfte? Vore det inte bättre om dom sjunger som resten av folket som står i klacken? Nu har det blivit så att det står en klunga på 10-15 personer som bara hetsar istället för att sjunga själva och vad fan är det för mening med det?

    Räcker det inte att 1-2 stycket sköter det, gärna då Joey och Totte som i alla fall är i målbrottet istället för en vad som kan liknas vid en skolklass där majoriteten inte ens var en glimt i mjölkmannens öga när under Blåvitts 90-tal

    SvaraRadera
  18. 31-åringen2009-08-16 09:32

    Sådana killar som honom som gjorde att vi köpte våra årskort på L3 istället för i klacken.

    Fan jag älskar ju att sjunga och gapa under matcherna men fixar bara inte när några jävla småungar står och gapar på sina egna.

    Det enda han vill ha är ju uppmärksamhet själv. Hade han brytt sig om klubben istället för sitt eget ego, så hade uppförandet varit ett annat.

    Ser inget positivt i det beteendet alls.

    SvaraRadera
  19. -> 31-åringen.

    Kom och ställ dig med oss i LS istället! Här finns inga 14åringar från partille som tror att dom är balla för att dom leker Ultras.

    SvaraRadera
  20. Måste vara Erik Lunds lillebror ;)

    SvaraRadera
  21. "Nu har det blivit så att det står en klunga på 10-15 personer som bara hetsar istället för att sjunga själva och vad fan är det för mening med det?"
    Anonym 16/8/09 09:29.

    Den frågeställningen är ju klockren, med vems mandat tar de sig friheten att själva inte delta i sången? (har själv inga som helst belägg för att det fungerar såhär, men är så fallet så är frågan befogad anser jag)

    SvaraRadera
  22. Populära blogginlägget!
    Till er som finner mig störande på läktaren kan jag bara säga:
    Ja kommer fortsätta att vara störande, för jag tycker det stundtals är på tok för dåligt tryck där.

    Jag är en av dem som vill se vårat läktarstöd vara det bästa i alla stunder. Dessutom svär jag inte förutom när klacken är riktigt jävla dålig, och det var den mot Öis. Så kan ni inte ta att höra när ni är dåliga och inte sjunger på läktaren så borde ni faktiskt flytta er ut mot sidorna. Eller bara skita i att köpa biljett till klacken, för i klacken sjunger man.

    SvaraRadera
  23. Ju mer U18 killarna hetsar desto mindre sjunger klacken, det är ett faktum och görs inte något åt det kommer det skapa motsättningar och våran klack kommer ta flera steg tillbaka

    Slå på trumman, sjung och vifta med flaggor men låt inte U18 stå på räcket i någon form! Folk blir bara förbannade

    SvaraRadera
  24. Vem är det?

    www.fotbollsoraklet.se

    SvaraRadera
  25. Jag saknar en trumpet i klacken. Det skulle vara grymt. Samt en riktigt bra trumma som den som H.Tel Aviv hade här uppe.

    Kan för övrigt hålla med om att det är störande med allt hets från småkillarna. Skaffa ett riktigt kareoke system så man hör vad capos skriker, deras megafoner suger...

    SvaraRadera
  26. Måste dock påpeka att jag inte är U18. Jag känner ganska många som är det, men jag står främst därnere för att det inte finns någon som hetsar folket mitt på H.
    Så jag tänkte att om inte jag tar tag i det så kanske ingen annan gör det och vi fortsätter att ha ett par dönickar som står tysta större delen av matchen.

    Kan dessutom påpeka att jag inte bara står och hetsar, jag sjunger med och hetsar när det blir ett uppehåll med text i sångerna.

    SvaraRadera
  27. Men det är det som är problemet. Det är fler som står och hetsar och skriker "sjung, ta i" bla bla. Om alla sjunger med istället för att stå och skrika på andra i klacken så blir det bättre tryck och folk som inte sjunger kanske hänger med också. Att stå och gapa på folk som inte sjunger och vara rent av agressiva kommer bara minska klackens storlek , folk väljer andra platser. Det behövs nyrekrytering och då får man försöka stå ut med folk som inte sjunger, det kanske tar några matcher eller en hel säsong för dessa personer att våga ta i och sjunga, men dem blir påhoppade och bortjagade från klacken av hetsande mongon..

    SvaraRadera
  28. SMÖR SMÖR UTVECKLINGSSTÖRD!
    SMÖR SMÖR UTVECKLINGSSTÖRD!

    SvaraRadera
  29. "Vad är U18's syfte? Vore det inte bättre om dom sjunger som resten av folket som står i klacken? Nu har det blivit så att det står en klunga på 10-15 personer som bara hetsar istället för att sjunga själva och vad fan är det för mening med det?

    Räcker det inte att 1-2 stycket sköter det, gärna då Joey och Totte som i alla fall är i målbrottet istället för en vad som kan liknas vid en skolklass där majoriteten inte ens var en glimt i mjölkmannens öga när under Blåvitts 90-tal

    16/8/09 09:29"


    Helt rätt... Dem borde sjunga istället för att hetsa.. Men vad fan har detta med RÄ att göra?

    SvaraRadera
  30. Intefanvetvi2009-08-16 13:21

    Turneringens bästa!

    http://intefanvetjag.blogg.se/2009/august/final-i-rikets-anglar.html

    SvaraRadera
  31. Detta hets ni snackar om är ni säkra att detta kommer från enbart u18 ?
    tycker vi sjunger lika bra som alla andra fast vi försöker få trycket till nästa nivå.
    om ni slapptaskar som bara sitter här o klagar hade haft samma mentalitet hade blåvitt haft sveriges bästa klack

    SvaraRadera
  32. Om ni inte finner er i att bli påmanade att sjunga när ni står ovanför ultras å u18 kan ni likagärna byta sektion, å en annan sak, om ni tycker att vi e så jävla töntiga, varför byter ni inte plats då så ni står vid GFK elr supras?! Riktigt jävla tråkigt att få höra sånt här baktal från människor som man ser som sina bröder under match. Skärpning.

    SvaraRadera
  33. "Men det är det som är problemet. Det är fler som står och hetsar och skriker "sjung, ta i" bla bla. Om alla sjunger med istället för att stå och skrika på andra i klacken så blir det bättre tryck och folk som inte sjunger kanske hänger med också. Att stå och gapa på folk som inte sjunger och vara rent av agressiva kommer bara minska klackens storlek , folk väljer andra platser. Det behövs nyrekrytering och då får man försöka stå ut med folk som inte sjunger, det kanske tar några matcher eller en hel säsong för dessa personer att våga ta i och sjunga, men dem blir påhoppade och bortjagade från klacken av hetsande mongon.."

    Men då är väl frågan varför har vi de problemet? Jo för att folk inte sjunger och står man i mitten av en sjungande sektion och inte sjunger då är de något fel, det är inte okej helt enkelt, och ja kan förstå folks ilska, menar inte bara U18s nu utan blandat folk som hetsar folk som inte sjunger. Jag köper faktiskt inte ditt argument med "Det kanske tar några matcher eller en hel säsong innan man vågar ta i" Det är en sjungande sektion man står på och de är man väl medveten om när man går in där, man kan ha en dålig dag, kanske vara lite småsjuk och ändå vill stå i klacken men då tycker jag inte man ska ska gnälla på att folk klagar om man inte sjunger, då kan man göra som vi i UG kör, har man en dålig dag och inte kan sjunga eller stödja IFK till 100% då tar man inte upp nån plats i kärnan, gå då hellre till kanten av klacken.

    Känns som de behöver ske en mentalitetsförändring i våran klack, nog en rätt bra anledning till att de blir sånt här onödingt tjaffs, att folk klagar på de ska bli bättre tryck på sektionen, ja ni hör själva..

    Mvh Mell (U18 Ledare)

    SvaraRadera
  34. änglarna partille som är snea på U18 efter förnedringen? gaisväst oh oh

    SvaraRadera
  35. "Riktigt jävla tråkigt att få höra sånt här baktal från människor som man ser som sina bröder under match. Skärpning"

    Men det är helt okej för er i U18 att skrika "Sjung då era jävla fittor" och dylikt till era sk "bröder" under match?

    SvaraRadera
  36. Mycket bra inlägg av Mell där.
    Jag kan ju tillägga att jag själv är u18, jag hetsar aldrig, jag sjunger så att jag nästan spyr varje match.
    Jag förstår inte varför ni gnäller på u18, vi sjunger ju mer än de flesta av er som sitter här och gnäller.
    Enligt mig så hetsar vi inte särskilt mycket, det sköter de äldre. Däremot så vet jag att många drar till med ett "Kom igen" mellan fraserna. Men det ser jag bara som positivt, då minst hälften av klacken ej sjunger.
    Jag förstår inte heller vad ni menar när ni säger att vi valpar står på räcket; vi står tillsammans vid trumman, den är placerad längst fram, således står vi där. MEN vi håller inte på och leker capos. Det får Joey och Totte sköta.
    Personligen så tycker jag att vi i u18 mestadels gör ett väldigt bra jobb och att vi faktiskt får igång klacken ibland.
    Slutligen, Han i filmklippet, Smör, är INTE med i u18. Så om ni ogillar honom, släng inte skit över oss för det. /Heim.

    SvaraRadera
  37. Kan inte ni i U18 istället för att vända taggarna utåt ta till er vad folk skriver och diskutera detta inom gruppen, det är väl inte meningen att folk ska byta sektion och liknande som många skriver att dom kommer göra tills nästa säsong pga av att ni har ett par som sprider dålig karma omkring er

    Jättebra jobb av er som sjunger och peppar, men sen finns det ju vissa av er som slänger sig med beteendet att skrika fittor osv

    SvaraRadera
  38. u18 lika kassa på fotbolls som på läktaren! en riktig pissgrupp med små barn som tror att dom är klackledare eller ngt! kan inte någon bara putta ner denna killen från räcket!.

    SvaraRadera
  39. "Men det är helt okej för er i U18 att skrika "Sjung då era jävla fittor" och dylikt till era sk "bröder" under match?"

    16/8/09 20:14

    Enligt mig så är de bara en i U-18 som hetsar och håller på helatiden och han gör de grymt bra. Han som är så kallad (han med den brittiska flaggan tröjan) resten sjunger på bra sjävla och kommer in med nått (kom igen då) ibland. Och tror aldrig jag hört han säga jävla fittor till nån i klacken han säger de högt men han brukar offtast bara säga de till oss i U-18 eftersom han vill göra oss taggade då han är våran ledare.

    SvaraRadera
  40. U18, gå ner och ställ er hos Young Fellows där ni hör hemma!

    SvaraRadera
  41. "Kan inte ni i U18 istället för att vända taggarna utåt ta till er vad folk skriver och diskutera detta inom gruppen, det är väl inte meningen att folk ska byta sektion och liknande som många skriver att dom kommer göra tills nästa säsong pga av att ni har ett par som sprider dålig karma omkring er

    Jättebra jobb av er som sjunger och peppar, men sen finns det ju vissa av er som slänger sig med beteendet att skrika fittor osv"

    Vi håller på att diskutera vad det är folk stör sig på, och tar in allt ni säger. Saken är den att jag finner vissa påhopp helt ogrundade.

    Angående killen med brittisk tröja, om det är han jag tror det är, så är det Pennan, UG-medlem och U18ledare. Alltså inte en u18 kille som leker pajas.
    Det han gör på räcket är att peppa oss i u18, sen så hetsar han ju i och för sig också resten av klacken om de inte sjunger.
    Han får igång oss i u18 på ett bra sätt. Men han är väldigt hetsig, så jag förstår att ni kan störa er på honom.

    SvaraRadera
  42. Okej jag köper det där med att U18 är små och omogna. Men hur mogna och gammla är ni själva om ni grinar ut över barabens kommentarfält över att någon har sagt ett fult ord? Visst det är inte okey att säga fitta till någon egen men jag menar vafan det är ju inte världensundergång.

    SvaraRadera
  43. Jag kan till viss del förstå kritiken mot U-18 men jag tycker ändå att stämmningen på läktaren har blivit vänligare instäld den här säsongen än tidigare. Det har tyvärr alltid funnits rötägg i klacken som är betydligt värre än de i u-18. Jag har ttidigare hört värre saker än "kom igen nu era fittor" som tydligen ska ha hörts i år, men dessa kommentarer verkar ha försvunnit.

    Att kritiken kommer nu beeror nog mer på att folk har svårt att ta skit från så unga individer.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.