2009/08/28

I en annan del av Borås (vol 2)...

38 kommentarer:

 1. I del 3 kommer

  Borås TraktorMeet Cruising

  SvaraRadera
 2. Ja herrejävlar...

  SvaraRadera
 3. Bönner! Desperata taco-bönner... Ska vi förlora mot sånna..? Aldrig.

  SvaraRadera
 4. Finns det någon som kan svara på varför jag inte kan se bilder o filmer på den blogg? Det har alltid fungerat innan men sen 1-2 veckor tillbaka så funkar det ej Varför ??

  SvaraRadera
 5. Orka titta klart!

  SvaraRadera
 6. Kan man ens köra runt i Borås i över 6 minuter utan att komma till ett ställe där man inte redan har varit?

  Det yttersta beviset för att hela skiten är trickfilmad, som VM58 och månlandingen

  SvaraRadera
 7. "Maplekillen (4 månader sedan) Visa Dölj +2 Markerat som skräppost Svara Datum : 2 maj

  tid : 12.00

  mötes plats : vägen under vägen ¨

  race / stunt plats : ramnaslätt

  crusingen börjar kl 12.30 och sen när crusingen är klar då åker vi vidare till ramnaslätt där stunt och race är

  racen börjar vid 13.00 och håller på till 14.00 och då blire lite stunt för dom som vill sen så kl 15.00 blir de crusing igen så åker vi en sväng och sen åker vi donken i knalleland lr Burger king

  välkommna! "


  HAHAHAHA

  Kommentar på face, oslagbart

  /hata bönder, moppar o träslöjd

  SvaraRadera
 8. Kommentar på youtube skulle det va, jaja.

  SvaraRadera
 9. Härlig hets just nu, Baraben!

  SvaraRadera
 10. Var det Elfsborgs inmarschlåt? Tyckte mig känna igen den.

  KÖTTA FÖR FAN PÅ SÖNDAG!

  SvaraRadera
 11. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 12. Haha! Ja, man kanske kan ha kul i Borås i alla fall... om man e 15 år... Haha!

  SvaraRadera
 13. Va fan är tanken med denna videon?
  Hur tänkte man när man valde att samla ihop alla fjortisarna och ha en 'moppecruise'??

  "Nu jävlar skall vi visa resten av Sverige, att vi har det hårdaste moppegänget i Svedala!"

  SvaraRadera
 14. Undrar om det är samma sak med fobi mot bönder som mot bögar, att man hetsar mest mot det som man själv är mest rädd för att vara. Enligt uppgift kommer ju flera på "baraben" från Lindome i Halland, och de flesta som håller på ica göteborg verkar ju vara bönder från byar som Lerum, Stenungsund, Landvetter osv. Bara en teori...

  SvaraRadera
 15. Anonym 09:31:

  Är det så konstigt om mindre städer/orter i Göteborgs närhet håller på Blåvitt? Det är ändå sveriges bästa lag och mesta mästare genom tiderna vi snackar om.

  Påpekas bör att det inte bara är de som håller på rätt lag, en ganska betydande del av supportrarna bor naturligtvis i Göteborg (och självklart även i de andra städerna).

  Stenungsund är något av en liten industristad, Landvetter är uppbyggd kring internationell flygtrafik och Lerum kanske inte är en metropol men ändock way, way, waay less bonnigt än i Borås.

  SvaraRadera
 16. Även i de andra storstäderna* skall det stå där.

  SvaraRadera
 17. Föraktfullt att kalla Stenungsund för by. Det är faktiskt en ärkehåla! I övrigt så måste det vara frustrerande för alla dessa killar att inte ha råd med riktiga lfg-fordon.

  SvaraRadera
 18. Fy fan, stenhårda boråsare, wisemen kommer att få lägga benen på ryggen för att inte åka på storstryk! Vågar man verkligen gå då denna match utan att åka på stryk av "västkustens kungar"?

  Darrar av skräck

  SvaraRadera
 19. ellos kanske håller ett par år som fotbollslag men de kommer alltid att vara hånade i vårt avlånga land.

  Borås - Sveriges bonnigaste stad.

  Tack för all omedveten humor borås =)

  SvaraRadera
 20. Är dett böndernas marsch till plastgräset?

  SvaraRadera
 21. Precis orka titta klart ens, fjortisgrejer det där.

  SvaraRadera
 22. Tycker nästan det är löjligt hur mycket ni får det att handla om vilken stad. Bara det som folk skrev i kommentarerna i artikeln om häcken. Hisingen är en del av Göteborg. Är man mindre bålvit för att man bor på fel ställe?

  SvaraRadera
 23. Stenungsund: "en liten industristad". Är du allvarlig? Landvetter: "uppbyggd kring internationell flygtrafik". Jaha, så kidsen i Landvetter hänger på landningsbanorna och suger i sig den internationella atmosfären då, eller? Vilket skämt! Lerum: där har jag varit rätt mycket, och där bor mest slödder som är tuffa för att de TROR att de bor i Göteborg. Men faktum är att de inte är något annat än P-bönder. (Ja, Lerum låg i Älvsborgs län och hade följaktligen "P" på registreringsskyltarna när det begav sig.) Ni är då för roliga! Svårt att tro att ni är sofistikerade storstadsbor, för ni tänker och uttrycker er sannerligen som obildade bönder.

  SvaraRadera
 24. Tunga grabbar. Förövrigt borde 25årsgräns införas på mopedkörkort.

  SvaraRadera
 25. Förstår inte varför man skulle uttrycka sig bättre för att man bor i en storstad.

  SvaraRadera
 26. HAHAHAHHAHAHHA! BÖNDER!!!

  SvaraRadera
 27. Lindome tillhör Mölndal som ligger i Västa Götaland och inte Halland.

  SvaraRadera
 28. Lindome ligger i Halland. Mölndals kommun är delad mellan Västergötland och Halland. Se t.ex. Wikipedia! Om nu storstadsbor är överlägsna folk från mindre städer, är det klart att de ska kunna uttrycka sig bättre. Ni tror ju att ni är bättre på allt, så varför inte på att uttrycka er? Det måste ju vara det mest uppenbara tecknet på den intellektuella överlägsenhet som ni ständigt hävdar.

  SvaraRadera
 29. Okej, det ligger i Västra Götalands län, men det ligger i landskapet Halland. Angående att uttrycka sig: "way, way, waay less bonnigt" är inte något som en kulturellt överlägsen individ skulle skriva. Det låter mer som en fjortis från Ytterby, Floda eller något i den stilen. Saken är väl helt enkelt den att nittio procent av Sveriges befolkning är bönder som gillar friluftsliv, trädgårdsskötsel, fiske och sådan bonnig skit. Jag berättade förresten för en kompis från London att ni göteborgare kallar er för storstadsbor. Han skrattar fortfarande...

  SvaraRadera
 30. "Bönner" skrev någon längre upp på sidan. Vem säger "bönner", om inte just - bönder? Ni är verkligen sorgliga! Korkade bönder!!!

  SvaraRadera
 31. Haha vad är det för bittra småbönder från Borås som hänger här egentligen? Och vem bryr sig om det bor folk i Lerum och Landvetter som håller på Blåvitt, gör det er mindre bonniga?

  För att inte tala om alla obyggder som Falköping, Grästorp och Vara där alla "är" Elfsborg

  Och nej det finns ingen göteborgare som tror att vi bor i en storstad, däremot är Göteborg en storstad med svenska mått mätt och det är väl det som åsyftas

  Lite mer kuriosa för alla Borås bönder som hela tiden kommer dragandes med argumentet att det är större skillnad på Stockholm och Göteborg än vad det är på Göteborg och Borås. Borås är ungefär på pricken lika stort som Mölndal, Mölndal är en förort i Göteborg och behöver väl knappast någon närmare presentation. Borås är Sveriges bonnigaste stad, och det med råge

  SvaraRadera
 32. Falköping är faktiskt en stad, fast det kanske inte OBS-klassen här inne känner till. Om det nu är en "obyggd" ("obygd" stavas det), måste väl det vara "Sveriges bonnigaste stad". Apropå Stockholm fick man sig ett gott skratt på Ullevi förra året när det ur högtalarna strömmade en inspelning av "Här är Hammarbys A-lag" med alla förekomster av "Hammarby" och "Söder" utbytta mot "Änglarna" respektive "Götet". Stockholmskomplex, någon?

  SvaraRadera
 33. Borås version av Bandidos! Wow!

  SvaraRadera
 34. Det verkar som att de "Ellos-fans" som skriver här i smyg håller på Blåvitt. Varför annars hänga inne på ett blåvitt-forum? Kom ut ur garderoben med att ni håller på Sveriges bästa fotbollslag!

  SvaraRadera
 35. Alla är vi bönder, mer eller mindre. Vad som gör er till tragiska bönder är att ni lever i förnekelse. Det är därför ni alltid tjatar om bönder. "Bönder, bönder, bönder" - det är det enda ni har att komma med. En del av er verkar inte ens ha några andra ord i sitt ordförråd. Ni hetsar som galningar mot bönder för att de representerar de mörka sidorna i er personlighet, de sidor ni fruktar mest hos er själva - er egen bonnighet. Tragiskt! Nej, kom ut ur garderoben och bejaka er bonnighet i stället! Träng in er hos Lotta på Liseberg och gunga med i någon go allsång tillsammans med alla andra goa gubbar! Så värst mycket bonnigare än så blir det inte.

  SvaraRadera
 36. Dumt att jämföra Borås med orter som Landvetter. Grejen är ju att Borås är så sjukt bonnigt med tanke på hur stor staden faktiskt är!!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.