2009/08/15

RÄ6 - Barabens prestation!

Domare som linkar iväg och äter kebabtallrik mitt under turneringen. Fotbollsmördare som tände bengaler, hockeytutande hulliganer, öl och en Baraben-banderoll. Allt man kan kräva fanns där, när Baraben gav sig in i RÄ6!


Idag kan man få för sig att dagens stora matcher spelas i England då Premier League ha premiär. Ack så fel man kan ha. De som besökte Kvibergs fotbollsplaner fick njuta av fabulöst spel från några av Barabens absolut största talanger. Här följer en resumé av Barabens prestation:


Match 1: Baraben - Venga BoIS

Den match som förmodligen var mest underhållande ur ett Baraben-perspektiv. Gott om chanser framåt för båda lagen. Baraben är dock snäppet vassare (framför allt då smör drar ett skott som seglar mot krysset men som går precis över ribban) och Erling lägger matchens enda mål med några få minuter kvar att spela.


Match 2: Baraben - U18

Baraben får slåss som underdog. U18 har enormt stöd från läktaren med sång, bengaler och banderoller. Baraben är många gånger tillbakatryckta och målvakten

Hankins gör ett kanonjobb i målet. Även Baraben har några skapliga lägen men matchen slutar 0-0. U18 fansen är märkbart besvikna och de flesta har redan lämnat läktaren när domaren blåser av matchen.


Match 3: Baraben - Göteborgs Förenade

Barabens svåraste match i gruppspelet. Hela laget går på knäna och blir helt utspelade. Hela backlinjen får slita som djur och gör en enorm insats. Vissa gånger rullade bollen som en flipperkula i straffområdet. Göteborgs Förenades taktik verkar vara att springa Barabenspelarna trötta, och de lyckas bra. Däremot lyckas de aldrig sättta läget och i slutet av matchen får Baraben faktiskt till ett och annat läge, som tyvärr inte resulterar i mål och matchen slutar 0-0



Då varken FC Dunken eller Ordningvakterna dykt upp blir samtliga lag i gruppen tilldelad två segrar. Detta innebär att Baraben med sina resultat placerar sig som tvåa i gruppen och går vidare till kvartsfinal. Där väntar Addes Änglar:


Kvartsfinal: Baraben - Addes Änglar.

En match där Baraben åker på storsmisk. Vi ska inte nämna så mycket mer än att Addes Änglar var unga och förmodligen dopade. Addes Änglar lägger 1,2,3,4 och 5-0. Trots det gav aldrig Baraben upp och i slutet av matchen går hela laget upp på en hörna, en hörna som resulterar i att Ronaldinho-Smör missar matchens enda Baraben-läge!


Sammanfattning:

Kvartfinal i RÄ6 måste ses som en mycket godkänd insats för Baraben-truppen. Kanske hade man kunnat forcera fram en vinst mot Addes Änglar om inte stjärnspelaren och skyttekungen Erling blivit tvungen att avvika efter gruppspelets andra match.


Ett stort tack till alla i laget, särskilt de vänner

som ställde upp och spelade med oss när vi behövde er som mest!

17 kommentarer:

  1. Hahahahaha det var en underbar dag faktiskt! Rolig domare vi hade också, innan han drog hem. Svarade Ultras skojrop om att han var tattare med "Nej nej, ja är inte tattare, jag är zigenare!"

    Tack för de roliga matcherna, U18 Slapp iaf skinnvästen!

    Fint tidslag du la upp krönikan 19:04! =D

    SvaraRadera
  2. Vad är detta här nu då?

    SvaraRadera
  3. Ledsen att jag inte kunde närvara (opererad fot) ser att det saknades en målskytt ;) hoppas på comeback till RÄ7

    Bra jobbat BaraBen!

    SvaraRadera
  4. Vilka vann hela turneringen då?

    SvaraRadera
  5. Hörde att Leinar tog hem det iår.

    SvaraRadera
  6. PeeMaN @ 19:04

    :)

    SvaraRadera
  7. Alltså det här håller fan inte! På tok för dåligt! Man kan inte slänga in en massa juniorlirare och förvänta sig att de ska prestera på den här nivån! Och avbräcken kan ni knappast heller skylla på - ni ska ha marknaden färdigscoutad så att ersättare kan värvas samma dag som någon faller bort. Skäms!

    SvaraRadera
  8. Hur gick det för Wisemen, GyD Och GU då...?? Eliten.

    SvaraRadera
  9. David Leinar har en Gangster vann allt och Änglarna Partille fick "jumbopriset" Gaisvästen :) Alla verkar ha haft kul iaf :)

    Kan knappt gå nu och efter att ha käkat middag så somnade man gött :)

    SvaraRadera
  10. 15/8/09 20:54

    Troligt att de är eliten.

    SvaraRadera
  11. 4 i kvarten 2 i semi en i final WM

    SvaraRadera
  12. Dreamteam tog hem det!

    SvaraRadera
  13. hörde att kinouar var bäst idag stämmer detta

    SvaraRadera
  14. Se och Hör2009-08-15 23:27

    Helt offtopic från Wernblooms tjejs blogg:


    Då va man på mammas jobb igen.. Har precis gått en mil i värmen för att ta mig hit :) .
    Igår hade jag en fantastisk dag, va ute i stallet. Blev ingen körning, men jag red "chippen" istället, mysigt. Ikväll blir det Stockholmsnatten m min Sofie.
    Pontus tränar på o imorgon är det bortamatch som gäller, hoppas på inhopp som vanligt!!!
    Vi hörs!!!

    Tydligen "rider" hon Chippen. Och mysigt tyckte hon det var. Ueeeck!

    SvaraRadera
  15. WM! Eliten? 4 av 5 kategori c lag går vidare till slutspel, och om inte alla de fyra lagen hade hamnat på samma slutspelshalva så hade garanterat fler varit i semi!

    Sen kan man ju inte komma ifrån att YCGs lag var överlägset bäst trots finalförlusten, det kan nog till o med leinar erkänna o alla som såg några matcher..

    SvaraRadera
  16. Jag har en liten fråga. Jag och min tjej tvistar om att inom fotbollen så kan man inte säga "lägga mål".

    Man kan göra mål, man kan skjuta mål, man kan nicka mål men man kan fan inte lägga mål. Hon säger lägga mål men till hennes försvar så är hon helt ointresserad av fotboll och har aldrig utövat sporten. Jag hävdar bestämt att inom fotbolls terminologin så bör/ska/ man inte använda "lägga mål".

    Lite off-topic men uttrycket användes i texten, därav min fråga/uppmaning

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.