2009/08/31

Har du biljett?

BARA ÄNGLAR? Matchen igår var slutsåld. Gulsvarta halsduksprydda, tysta, besökare satt tyvärr i majoritet på övre södra kortsidan. Detta ska inte få vara i närheten av att inträffa i sista omgången mot AIK. Med förskräckelse minns man det lilla kaos som hände på arenan mot DIF i första omgången när några idioter hamnade på just denna delen.
Råttorna ska få nöja sig med buren på nedre södra ståplats.

Detta är alltså en stor uppmaning till ALLA som inte har årskort eller skaffat biljett att göra detta snarast till de avslutande hemmamatcherna och till sista omgången i synnerhet. Det är nu riktigt viktigt att arenan säljer ut snabbt mot AIK samt det sista derbyt (på något år?) mot Gais. Det är ju så oerhört mycket trevligare om det bara är änglar som sitter, står eller hoppar överallt på sittplats.

Levande Sittplats föregår med gott exempel och hälsar glädjande att deras sektioner nu är helt slutsålda mot AIK och bjuder på en färsk efterfestvideo:



Uppdaterat 23:40-
Hela övre södra kortsidan är just nu gråmarkerad på biljettförsäljningssidan (dvs slutsåld/reserverad/borttagen från försäljning just nu) och den är knappast slutsåld.
Undertecknad artikelförfattare har precis dragit iväg ett mail till IFKs säkerhetsansvarige Tommie Elgestål och kommer följa upp artikeln om var, när, hur och till vilka biljetterna till övre södra blir tillgängliga för ge klarhet i denna fråga.

25 kommentarer:

  1. va heter techno låten?

    SvaraRadera
  2. 2Unlimited - No Limits

    DJ Nina Natri var det som stod för plattväljandet med bruvur igår!

    SvaraRadera
  3. Fan va gött för Hjalle!

    Får se om man kan boka en resa "hem" och se en match under sluttampen..

    SvaraRadera
  4. 22:59: Techno?

    Vilken sten har du växt upp under om du inte hört den låten innan? Dagens ungdom..

    SvaraRadera
  5. No limit Hjalmar- kommer helt osökt att tänka på Mr No Limit: Thomas Jisander!

    I övrigt är det ytterst få likheter mellan dessa två...

    SvaraRadera
  6. Tänkte sitta på tåget några timmar den 1 november, allt för att se Blåvitt säkra Sm-guldet mot hororna från solna. Gött som fan ska det bli!

    SvaraRadera
  7. Önskar att IFK stoppade försäljningen tills vidare!
    Som det ser ut just nu riskerar vi alldeles för mycket galgar på läktarna =(

    SvaraRadera
  8. B och P går inte att köpa, är dessa sektioner utsålda eller har dom inte börjar försäljning på dessa sektioner? Igår var majoriteten bönder på dessa sektioner bönder, vill inte se majoriteten ajkare där den 1:a november.

    SvaraRadera
  9. Ni är inte kloka =)

    SvaraRadera
  10. Hela övre södra är just nu gråmarkerad (dvs slutsåld/borttagen från försöljning just nu) och den är knappast slutsåld.
    Undertecknad artikelförfattare har precis dragit iväg ett mail till IFKs säkerhetsansvarige Tommie Elgestål och kommer följa upp ämnet var, när, hur och till vilka biljetterna till övre södra blir tillgängliga för ge klarhet i denna fråga.

    SvaraRadera
  11. Ryktet säger att Firman Boys köpt upp en hel del på levande sittplats.

    SvaraRadera
  12. Säkerheten på GU är ett skämt, bara en tidsfråga innan något händer inne på arenan. Tyvärr kommer det nog ske i allsvenskans sista omgång.

    SvaraRadera
  13. Publikkapasitet gamla ullevi:
    18900.
    Fattas 1049 pers för fullsatt.

    SvaraRadera
  14. Jag tycker i och för sig att det är att ta i att säga att majoriteten av övre södra var infesterad av Boråsare, senast. Men point taken. Det är samtidigt upp till Blåvitt att marknadsföra matcherna tillräckligt omfattande och främst effektivt för att biljetterna ska sälja slut. Det har de tyvärr inte lyckats med så här långt, för bortsett från Öis- och Elfsborgsmatchen, som haft publiksiffror på 30 000 (+) tidigare år så har försäljningen inte inneburit den Frölunda i Scandinavium-effekt som vår marknadsavdelning drömt om sedan länge...

    SvaraRadera
  15. Norra (klacken) och Östra (hela sekt L & N) är inte lämpligt för gnagisklubben att vistas.

    SvaraRadera
  16. Om IFK forbehaller sig ratten att avisa bortasupportrar fran sittplats (enkelt att lagga till pa biljetten av sakerhets skal som i t.ex. England) sa kommer nog manga borta supportrar tanka sig for innan de koper biljetter till hemma sektionerna och OM sa ar fallet ar det bara att avvisa dem antingen i sparrarna eller om det pa annat satt under matchen uppenbaras att de inte haller pa blavitt...

    SvaraRadera
  17. Hahahaahahaaaa, underbart! Blåvitt till jag döööör!

    SvaraRadera
  18. Är det inte dags att bestämma vilka sektioner som ska vara våra Levande Sittplats på resterande bortamatcher?

    SvaraRadera
  19. IP-BAN på den jäveln som vill _krenga_ skit!!!!1

    SvaraRadera
  20. Jag har årskort på N1 (LS) och jag hoppas ta mig fan inte att de kommer vara några Solnatattare på den sektionen sista matchen! De jävla djuren är ju gjorda för att slås och jag vill fan inte att de skall paja mitt SM-guldsrus!!

    SvaraRadera
  21. Bob: Hårfästet är lite likt....

    SvaraRadera
  22. Om man ponerar att AIK har SM-guldchans så kommer ju inte alla i black army få plats på stå, och därför köpa biljett till södra sittplats. Kanske är semilyckat att ha adrenalinstinna stockholmssupportrar i samma ingång som LS m.fl. Chansen att det blir bråk när man kan gå mellan sektionerna är väl överhängande :(

    SvaraRadera
  23. Hur det än blir så kan väll alla bara sätta sej ner i båten och njuta.

    herregud vi är väll en familj 1 för alla alla för den blåvita familjen

    4,5 WM....

    SvaraRadera
  24. Det jag undrar är hur någon lyckades få in en så pass bra ljudspelare (stereo?) med så högt och bra ljud in på stadion, för de kan la knappast vara en mobil?

    Haha, creed iaf.

    SvaraRadera
  25. Vi har DJ på LS :D det enda som fattas är infra värmare inför höstens matcher.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.