2009/08/03

Hysén: "Vågen gör vi när vi vinner"

"Tja.

Om någon reagerade på att jag inte ville göra vågen efter matchen i går, så kan du hälsa dem via BaraBen att jag verkligen ville tacka publiken för de var fantastiska men inte med vågen. Vågen gör vi när vi vinner, inte annars. Ville bara påpeka det så inte någon tror jag var missnöjd med stödet eller så.

Med blåvita hälsningar,
Tobias Hysén."

54 kommentarer:

  1. helt rätt! bara vågen när man vinner.. tycker även att "snart skiner poseidon" bara ska sjungas efter seger med så det blir lite speciellt efter en seger

    SvaraRadera
  2. Bra Tobbe!

    Klacken: Var är ambitionerna?

    SvaraRadera
  3. "Snart skiner Poseidon" ska enbart sjungas efter en seger!

    SvaraRadera
  4. exakt. jävla idioter som drar igång vågen. jag hatar folk ibland.

    SvaraRadera
  5. Det är så jäkla gött att vi har Tobbe, ett perfekt språkrör för laget gentimot supportrarna.
    Spelet igår var stundtals bedrövligt och det krävs skärpning men jag hoppas ändå vändningen igår ger lite mental krafter vilket vårt kära IFK verkligen behöver. Nu har vi haft vår down period, nu ser vi framåt!!

    SvaraRadera
  6. Det kändes ju i och för sig som en seger efter matchen. Vid 0-2 var allt nattsvart men efter upphämtningen så var i alla fall jag glad :)

    SvaraRadera
  7. Felet är inte att vi gör vågen. Felet är att vi inte vinner på Gamla Ullevi.

    SvaraRadera
  8. Gött tobbe.

    Glöm inte det viktigaste!
    Nu var vi riktigt nära att få vår borg intagen och det av häcken!!!

    Men med heroiskt krigande höll dom borta och på gamla är vi fortfarande obesegrade!

    SvaraRadera
  9. Kan bara hålla med, även om det var lite vinnarfeeling över upphämtningen. Undrade vafan nudå men hakade på både sång och våg av bara farten. Men verkade som om Ohlsson o Rehn var de som manade på spelarna att göra vågen, kanske för att klacken verkligen drog järnet i slutfasen.

    SvaraRadera
  10. Vi var nog jäkligt många som reagerade på det. Där jag stod på Levande, så skakades det bara på huvudet och folk fattade inte varför man skulle göra vågen.

    Märkligt beteende, även om man säkert var jäkligt nöjda att få med sig en poäng.

    Det verkade dock som om spelarna var på väg av planen, när Stefan Rehn flippade ur och sa till spelarna att tacka publiken.
    Vet inte om det stämmer, men det såg så ut iaf.
    /Martin

    SvaraRadera
  11. helt rätt, men igår så rann känslorna över med den härliga kvittering...

    SvaraRadera
  12. helt rätt Tobbe! "snart skiner" ska förövrigt inte spelas alls efter matcherna, det är en inmarschlåt.

    SvaraRadera
  13. helt rätt Tobbe ,, Du e f-n Blåvitt,
    Ärkeängeln 2009 E redan klar.

    TOBBE e KLAR.

    SvaraRadera
  14. Håller med om både vågen och Poseidon. Vi är inget mittenlag
    à la aik som är nöjda med oavgjort.

    SvaraRadera
  15. Fan va gött och se att till och med fystränaren Jonas Hellberg brinner för IFK!! Han blev uppvisad på läktaren för att han skrek på dommaren, ifall nån inte såg det!!!

    SvaraRadera
  16. Kung är vad du är Tobbe! Kung! Håller även med andra om att Snart Skiner Poseidon endast ska spelas vid vinst med. Känns som om klacken har glömt bort hur det fungerar i och med alla hemmasegrar i år.

    SvaraRadera
  17. Helt jävla rätt!

    SvaraRadera
  18. Tycker oxå att "snart skiner poseidon" bara ska spelas vid inmarsch. Vågen vid oavgjort mot Häcken,absolut inte. I övrigt var det bra underhållning igår, från sorg(hela kroppen ville lämna GU vid 0-2) till euforisk vrål vid 2-2 till mer sansat "det här kan bli bra med tiden". Tycker att Bärken är värd en plats i startelvan. //Sweet

    SvaraRadera
  19. Håller också med om att vågen endast görs vid vinst - vilket också märktes på spelarna (därav Tobbes kommentar).

    Sedan tycker jag nog att kärleken till Blåvitt är större än den senaste prestationen. Därför har jag inga problem med att stämma in i Snart skiner Poseidon.

    "Vi minns hur du haltade, vi minns hur du sprang, med tårar på kinden och hjärtat i brand. Med längtan i bröstet du stod där och sa: snart skiner Poseidon - och Blåvitt står kvar"

    Den ger tröst!

    SvaraRadera
  20. Jag förstår inte hur tjärnan av vår klack kan bestå av färskingar som inte har en aning om hur man beter sin när blåvitt spelat lika mot Häcken. Inte fan är det nån karnevalstäming som bör råda och absolut inte nån våg.

    SvaraRadera
  21. "tycker även att "snart skiner poseidon" bara ska sjungas efter seger med så det blir lite speciellt efter en seger"

    det är väl egentligen rätt förklarligt att du förknippar snart skiner poseidon med vinst efter som vi fram till nu (bortsett från mot hapoel) vunnit på nya gamla ullevi. men jag tycker som nån annan skrev, den ska alltid spelar

    SvaraRadera
  22. "Poseidon" är utmärkt terapi efter en förlust. Men supercredd till klacken igår, som sjöng fram poängen när allt hopp syntes vara ute.

    SvaraRadera
  23. gött att tobbe får lära upp supportrarna!?

    SvaraRadera
  24. Asså ja blir så jävla förbannad på några i UG som börjat g på IFK denna säsongen och står nere vid räcket vända mot klacken och manar på alla, och egentligen inte har ett skit där att göra!!!

    SvaraRadera
  25. Åldersnivån i klacken är inte så hög därav är är det roligare/viktigare att puttas med kompisar, hoppa, tjuvröka, än att vara intresserad av följa/förstå matchen.

    SvaraRadera
  26. 1. Helt rätt att inte göra vågen, precis som många sagt tidigare.

    2. Snart skiner poseidon är en grymt bra sång som kan sjungas även efter en match. Förslagsvis bara efter vinster, men kanske även efter förluster och oavgjorde matcher också. Men det känns som en "vågen"-grej; nåt man bara gör efter segrar.
    Det är min åsikt.

    SvaraRadera
  27. UG är ett gäng pajasar som klacken hade mått mycket bättre utan...

    SvaraRadera
  28. Hysén är så skön att ha i laget/klubben. Han har verkligen ett skönt sätt mot fansen. Han inser väl att han aldrig kan dra härifrån nu? =) Livstidskontrakt med honom? efter spelarkarriären måste han bli kvar i klubben, och han får absolut inte lämna för europa som spelare igen ;) Hysén är "hemma" nu, stanna där....för alltid hehe.

    SvaraRadera
  29. Bra Tobbe! Fattar inte hur en del nötter tänker...

    SvaraRadera
  30. Klart laget ska tacka pubilken som lyfte fram laget till 1 poäng.
    Men vågen...snälla, efter 1 p hemma mot Röva....

    SvaraRadera
  31. Då var det bestämt.

    Men klacken förtjänar inte att få nån skit - de stöttade laget i 90+ minuter, vilket långt ifrån alla andra på vanliga läktarna gjorde.

    SvaraRadera
  32. Härligt Tobbe!

    SvaraRadera
  33. Helt rätt tobbe!

    SvaraRadera
  34. Anomym 13:57: Bra, då kan ju du ta över trumman, fixa tifo, vara capo, fixa flaggor etc etc. Istället för att sitta bakom en datorskärm och spela allan kom fram till oss under matcherna och ta det istället. Men det har du väll inte stake till!

    MVH: en av pajaserna.

    SvaraRadera
  35. Måste det vara ett absolut regelverk kring detta? Förvisso fånigt om vågen görs på tränarens order, men kommer den som spontan glädjeyttring är väl ingen skada skedd? Och glädjen i går handlade ju inte om att det är så fantastiskt att klara oavgjort mot Häcken utan att laget reste sig när den negativa trenden såg ut att krönas med ett hemmafiasko.

    SvaraRadera
  36. 2-2 mot röva är aldrig godkänt. Inte ens om det skedde genom två bicykletas av Kim på övertid. ALDRIG!. Vi är Blåvitt - Bäst i Sverige!

    SvaraRadera
  37. Asså.. Jag börjar få en äcklig gaiskänsla här. Det har börjat "neggas" mer än gaisarna och det är verkligen inte bra! Kom igen nu gubbar, sluta klaga på allt och alla, det börjar bli jävligt tröttsamt och jobbigare och jobbigare att tagga till matcher när man bara ser massa negativt skit överallt. Tack så mycket :)

    SvaraRadera
  38. sååå jävla underbart att stå kvar och sjunga "snart skiner poseidon" efter en seger .Dom riktiga supportrarna står kvar och sjunger dom andra sitter redan på vagnen hem !

    SvaraRadera
  39. När ska vi börja sjunga "snart skiner poseidon" spontant under en match? Ponera att blåvitt leder med 2 eller 3 bollar i 85 min, kan det inte vara fint med lite spontansång då? Skulle ju bli som på anfield . Otroligt mäktigt.

    SvaraRadera
  40. Så som jag upplevde det var spelarna på väg bort från klacken då plötsligt någon/några i klacken får för sig att göra vågen. Min reaktion var rätt snarlik det som Anonym 11:02 beskrev.

    Nåväl, skit samma, nu är det poängplock som gäller! Nästan hälften av säsongen återstår ju!

    SvaraRadera
  41. Vinner vi resten så blir det pyttipanna.

    SvaraRadera
  42. Stämningen som var i klacken från 1-2 målet till slutsignalen var sjukt bra och att då klaga på att vissa som står där är idioter och fjortisar känns bara löjligt destruktivt.
    Däremot kan man ju alltid störa sig på att där står väldigt många blyga "småkillar" som inte har mycket till röststyrka. När man själv tar i hör man ju nästan bara sin egen röst och märker att många runtomkring mumlar istället för att sjunga. Sjung för blåvitt!

    SvaraRadera
  43. Hyséns pöjk han är fin är han! Gött så...

    SvaraRadera
  44. Vad har BK Röva för sång? -"Snart skiter Poseidon"?

    SvaraRadera
  45. Go inställning! En bra match i Israel och tre poäng mot kamelerna.

    SvaraRadera
  46. Kryddmarmeladen2009-08-04 08:08

    Mot öjs kan nog Tobbe vila lite, deras grabbar är ju så taggade nu så de gör mål oavsett på vilken planhalva de är, HA HA HAAAA!!!!

    SvaraRadera
  47. Helt rätt det tobbe säger!
    Tycker dock inte att vi bara ska sjunga " Snart skiner poseidon " när vi vinner va e det för jävla kommentar folk kommer med, den ska sjungas i medgång å sorg!

    SvaraRadera
  48. År 2008 på sommaren gjorde Mild några riktigt grymma värvningar i Lund, Söder (visserligen u-truppen) men 2009 sommaren har varit hittils pinsamt från Mild. Endast Stiller har presterat och det var endast i matchen mot Häcken. Bjarnason och Turunen (visserligen bara en match spelad ännu) har varit bedrövliga.

    Våga kritisera Mild.

    SvaraRadera
  49. Johnny Johnsson2009-08-05 01:05

    Så jävla enormt rätt tobbe!

    Blev riktigt förbannad på dom nötterna som inte fattar när vågen ska göras! Det är vid vinst och inte vid lika överhuvudtaget och absolut inte med resultatet 2-2 mot häcken hemma. Det va en lättnad med att få en poäng efter en sån dålig match men inget mer..

    SvaraRadera
  50. Helt rätt! Alla vi på sitt undrade vad fan klacken höll på med efter matchen.

    SvaraRadera
  51. börja skriva i din blogg igen!
    längesen nuuu

    SvaraRadera
  52. KRYA PÅ DIG!! /LPRF

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.