2009/04/08

Den långa väntan är över...

PREMIÄR. I 90 dagar räknade jag långsamt ner till Helsingborgmatchen, att denna nedräkning äntligen tog slut i måndags känns bara så otroligt gött. För det betyder att allt är igång igen. Även om matchen mot Helsingborg i sig inte blev någon direkt fest så var man någorlunda nöjd endast med anledning av att Allsvenskan 2009 har startat.

Att få se Pontus Wernbloom jaga ifatt en spelare och kötta spelaren som han köttade Bojan. Att få se Robin Söder ta sig in i straffområdet gång på gång för att vackert slå in bollen i målgaveln kommer förhoppningsvis snart vara en verklighet.
Att det långa vinteruppehållet är över märker man, vädret har äntligen börjat värma istället för att frysa ner och tidningarna går i högvarv om årets allsvenska.

Dessutom har vi en otrolig invigning av Gamla Ullevi att se fram emot (eftersom att våran invigning av den är allt som räknas), att verkligen slå Öis - Gais matchen när det gäller tifo, sång, fotboll och hela inramningen. När folk tänker tillbaka på Blåvitts första match på "nya" Gamla Ullevi så ska de få upp bilden av hur vi på läktaren håller sången igång i 90 minuter och våra änglar på planen totalt spelar upp hela Djurgården på läktarn.

Det har äntligen börjat igen. Nu gäller det bara att vi på läktaren ger våra änglar på planen stöd varenda minut av matcherna, även om vi ligger under med 9-0. För faktum är att när de ligger under behöver dem oss allra mest, detta sa flera utav spelarna på DvDn "Älska Änglarna" och jag tycker därför det är något vi skall ta åt oss.

Så nu glömmer vi måndagens match och blickar framåt, för på lördag så kommer Djurgården på besök och då finns inget annat än total dominans på schemat. Både på läktaren och på planen.
Vi har en ny inmarschlåt och en ny arena att inviga, och ingen 08a i världen kan förstöra det för oss, inte ens Lagrell.

Jag vill även passa på att uppmana ALLA som skall på matchen mot Djurgården att klä sig i blått och vitt och ta med era halsdukar, detta för att skapa en så otrolig stämning som möjligt!





Lär er låten, den skall eka över gator och torg på lördag!



26 kommentarer:

  1. Vi ska ta över Götet och härska på gator och torg. Passa er, för vi är Djurdården!

    Järnkamin

    SvaraRadera
  2. Det är sol på klacksidan

    Dresscode: bar överkropp! :D

    SvaraRadera
  3. Prioritet måste ligga på att få samstämmighet i den avlånga klacken, hur nu det skall gå till. Vill fan inte att det skall sjungas på flera håll samtidigt som hänt andra gånger. Finns det några grupperingar som styr upp detta.

    SvaraRadera
  4. Det hölls ett möte mellan flera stora grupperingar inne på arenan för ett par veckor sen där man diskuterade vart alla skulle stå. Brown Bombers, GFK, Ultras och andra sångstarka supportergrupperingar kommer stå utplacerade på läktaren för att skapa bästa möjliga samstämmighet.

    SvaraRadera
  5. GubbUltras ÄnglarnaSthlm

    ÄS kommer och piska upp stämningen på gator & torg!

    Akta er apor, stanna i denna exilstad! Skita ej ner vårat Göteborg!

    SvaraRadera
  6. Anonym 15.54:
    Dresscode är som vanligt blått och vitt, de förrädarna som ställer sig med bar överkropp eller klär sig i annat bör avlägsnas från arenan omgående!

    SvaraRadera
  7. Dresscode är svart sorjeband för vår nyss bortgångne kamrat... RIP

    SvaraRadera
  8. Bjärsa klar för Fiorentina? :(

    http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=128&a=488130

    SvaraRadera
  9. RIP MSAS, alla änglar kommer till himlen!

    SvaraRadera
  10. Bjärsagrejen dementeras på flera olika håll i andra media.

    vem är det som dött?

    SvaraRadera
  11. "LÖRDAG: Hemmapremiär mot DIF! 25000 biljetter kvar... "

    gör om, gör rätt ^^

    SvaraRadera
  12. Vem är det som har dött?

    RIP

    SvaraRadera
  13. Det är dags att se till att de här halvblottarna på ståplats försvinner. Det är jävligt osmakligt att se och det hade inte förvånat mig om det finns någon lag som man kan nåla fast de här människorna med heller.

    SvaraRadera
  14. BEVARA HALVBLOTTARNA!

    SvaraRadera
  15. Riktigt, riktigt snygg video med Almes låt på officiella! Jag får gåshud på armarna och tårar i ögonen.

    SvaraRadera
  16. Varför kalla dessa halvblottare för supportrar när de uppenbarligen inte bryr sig om laget utan bara är där för att halvblotta sig. Visst att de följer blåvitt riket runt men det är ju bara för att halvblotta sig. Stäng av halvblottarna!

    SvaraRadera
  17. Anonym 19:15
    Kamma dig för fan... Folk får väl va hur dom vill.. Bara dom sjunger, hatar, älskar, buar, hoppar..

    SvaraRadera
  18. Skojar du? Det är ju halvblottarna som med sina styva bröstvårtor och manbröstgungande skrämmer bort barnfamiljerna och alla andra goda konsumenter, om de håller sig i nån grusgrop i bålsta o halvblottar sig är det en sak, det har inget med blåvitt att göra men om de ska halvblotta sig på VÅRA matcher så ska de få veta att de lever! DE HAR JU INTE ENS BLÅTT OCH VITT PÅ SIG utan bara står där och halvblottar sig, IFKare pyttsan!

    SvaraRadera
  19. Det är ju bara ultras-mongona som slänger av sig tröjorna. De har väl fått för lite kärlek när de var små och gillar att se andra män halvnakna.

    SvaraRadera
  20. Tifo? Har nån någon aning om det kommer bli nåt?

    SvaraRadera
  21. Ni kommer att gå hem i sorg
    från er nya borg,
    för som alltid i Göteborg
    på gator och torg,
    vi kommer att på er pissa
    och överallt vår flagga hissa!

    Hata Bögeborg och krossa bänglarna!

    Gården härskar!

    SvaraRadera
  22. Lite knepigt det där.

    Har aldrig fattat varför man vill stå halvnaken och trängas med en massa andra karlar. Finns det inte speciella nattklubbar för sådan som er?

    SvaraRadera
  23. Så ant som det är sagt!!

    SvaraRadera
  24. Mkt bra sagt 21.49. =)

    Men tänk er själva en dvd från den första matchen i efterhand o de ända man ser från läktarn är blått och vitt. Inga svarta t shirts inga röda t shirts och inga nakna kroppar.. Utan bara blått och vitt.

    Det kallar jag inramning.

    Om man inte har en matchtröja så ta på er så ni är klädda i nåt blått eller vitt åtminståde. Och försök få mer er alla halsdukar ni har liggade. Ge blåvitt en inledning av matchen som aldrig kommer glömmas.

    SvaraRadera
  25. fint väder på lördag, får bli helnaket! snacka om mentalt!

    SvaraRadera
  26. Sicken sketlåt!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.