2009/04/22

Du är fan den sämsta medspelare jag haft ever...

TRÄNINGSRAPPORT. "Yes! Pappaledig! Nu jäklar skall man passa på att åka på riktigt många träningar och rapportera!" sa jag i november... Ja, eller hur? Men idag kom man i vilket fall iväg på årets första träningsbesök och på ett soligt Kamratgården gjorde A-truppen idag sin sista träning innan avresan mot Mordor och Söderstadion.

Träningen som sådan var rätt lugn med de sedvanliga procedurerna "Kvadraten", "Springa fram till tränarna och ta emot den hystade bollen på olika sätt", "Några halvengagerade ruscher efter väggspel" samt "Spel på tvåmål". Allt skedde i mycket makligt tempo eftersom man med största sannolikhet vill hålla truppen fräsch inför morgondagens drabbning. Det mest dramatiska som hände var att Robin Söder utgick från träningen inför tvåmålsspelet. Det väckte lite oro hos undertecknad men efter en snabb fråga till fysio Hellberg så visade det sig bara vara en säkerhetsåtgärd och inget att bekymra sig över.

Hursomhelst känns stämningen i truppen väldigt avslappnad och rentav munter. Det var många leenden på läpparna. Segern mot ÖIS satt rätt fint, den.

Du kanske undrar över rubriken? Det är ett spontant utrop med mycket glimt i ögat av Stefan Selakovic under kvadratspelet till Adam (tror jag, ingen var direkt förskonad för gliringar). Sella var på ett strålande humör idag och höll knappt tyst nånting. Jag har en fyraårig dotter hemma och hennes mun går i ett, men jag tror ta mig fanken att Sella var än värre under förmiddagspasset. Sen att hans lag till slut vann kvadratspelet (eller om han kanske hittade på en seger att fira) gjorde hans humör inte sämre.

Det tränades ingenting på några matchliknande situationer och införsnacket av Jonas Olsson gjordes till hela truppen så det är svårt att sia om nån startelva inför imorgon, men man hade en bra känsla i maggropen med sig hem med tanke på stämningen i truppen.

Här är några bilder:


Efter träningen fick Erik Lund drillning av Teddy.

...och vår nya straffspecialist övade inför alla straffarna vi får imorgon. (Kolla tungfinten.)

19 kommentarer:

  1. Fyfan va bra. Tack!

    SvaraRadera
  2. Åhh....dom bara roar sig. En annan, eller alla vi andra, knegar å kämpar. Men imorrn blir det dom som kämpar och vi som roar oss!!

    SvaraRadera
  3. Den första bilden är grym, haha!

    SvaraRadera
  4. Sånt här gillar jag/vi, det här med insyn kan man sällan få för mycket av

    SvaraRadera
  5. Fan vad gött att se Sella i form och med gott självförtroende. Hoppas han får fortsätta i samma stil i ett par år till. Goare gubbe har sällan skådats!

    SvaraRadera
  6. william hade olof fångat på flera bilder, liten favoritspelare måntro.

    hur har han annars sett ut. både han och etéus har ju ett otacksamt läge med bara en forward och där är ju söder eller hysén given.

    SvaraRadera
  7. William kom med mycket under tvåmålsspelet främst för att han var den ende som egentligen gick in för att göra bra ifrån sig. Han kämpade och slet och hade mycket boll. De andra såsade mest omkring.

    Jag gillar William. Han är ettrig som tusan och kutar på allt. Han är säkert skitjobbig att möta.

    SvaraRadera
  8. Gött!

    Vad har hänt med Lund? Petad och petad och special-drillad, har han gått och blitt kass?

    Annars så är morgondagens match årets viktigaste för mig personligen och seger skulle innebära att polaren får höra mitt tjöt i ett par veckor. Så kom igen nu gubbar, klacken på SöS imorgon! Let's go fucking mental!

    SvaraRadera
  9. Tack så mycket.

    SvaraRadera
  10. Tack för rapporten!! Vet någon om det går att ladda ner derbyt någonstans?

    SvaraRadera
  11. Detta är varför man med glädje återvänder till Baraben.com. Stor eloge till Olof i detta fall, men även er andra som ger oss en intressant och rättvis insyn vad som pågår på kamratgården.

    Riktigt roligt med så mycket bilder också!

    Ni gör ett ett bra jobb gubbar och det uppskattar vi =)

    SvaraRadera
  12. jag var och kollade på träningen idag oxå.

    Minna noteringar

    Pontus är en gnällspik på träningarna. Han fick ett knä i rumpan av nicklas och stannade helt upp och kollade på tränar trion som svarade med att säga -kom igen pontus, det där var väl inte så farligt. Då svarar han som en treåring -jag fick ju för fan ett knä rätt i rumpan. (den smällen han fick var nog det mesigaste jag sett.)

    Hjalmar tränade hörnor och fasta situationer efter tvåmålet. Pontus och Hysén tränade frisparka. Håkan Mild pratade i mobiltelefonen i ca 80% av träningen. Undrar om han ska investera i en hadsfree snart?

    Robin och Sana kommer starta imorgon. Lund sitter på bänken.

    Kalle Svensson, är han skadad? Han var iaf inte med och tränade med övriga laget.

    SvaraRadera
  13. Kalle spelade U21 igår. Han, Petter Björlund och Lill-Alex gav sig iväg på en löprunda strax innan träningen inleddes. Alla tre spelade igår så det måste vara därför de avstod fotbollsträning idag.

    SvaraRadera
  14. Tack för kompletteringen, förresten! :)

    SvaraRadera
  15. Denna skribenten måste jag passa på att säga, använder nog det mest varierade, mest lättlästa och bästa språket här på BaraBen. Tack Olof!

    SvaraRadera
  16. Tack för rapporten!
    Vilken moderklubb har William förresten?

    SvaraRadera
  17. Williams moderklubb är Azalea ...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.